Şimdi Ara

Windows Güvenlik Duvarı... Yardım Lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
28.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: afro

arkadalar problem çözüldü... bilginiz olsun, çözüm yöntemi :

Başlat\Çalıştır satırına cmd yazarak Komut İstemini açın
    netsh winsock reset
    yazdıktan sonra enter'a basın. Bilgisayarı restart edip Güvenlik duvarının çalıştırın.

olay budur...

yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler...

bende aynı sorun var denedim yeniden başlattım ama çözülmedi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

quote:

Orjinalden alıntı: jamoka

YA BU SORUN ÇOK YAYGIN BU ARA NAPICAZ YA FORMAT MI TEK ÇÖZÜM YANİ ??

HAYIR... Bu sorunla bende karşılaştım. Sorunumu çözemedim. Fakat internette dolaşırken edindigim bilgileri sizinle paylaşabilirim. Bu yöntemlerle birçok kişi bu sorunu çözdü Fakat ben hala çözemedim.

::: İşte Çözüm Yolları :::

Başlat / Ayarlar / Denetim Masası >>> Yönetimsel Araçlar >>> Hizmetlerden Windows Güvenlik Duvarı Kısmını açıp Otomatik olarak ayarlayıp yeniden başlatın...
    Eğer Sorun çözülmez ise ???
    http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html linkteki proğramı indirip çalıştırın Sonra ise FİX butonuna tıklayın. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey Eğer önemli işlerinizi yapıyorsanız kaydedip kapatın. Ziraa Bu proğramın işi bitince PC resetliyor...
    Bir başka çözüm önerisi ise FORMAT Genelde fazla teknik bilgisi olmayanların önerdigi bir yöntem olarak gördüm. Ama yukarıda dediklerimi yaparsanız %99 geçer. Ben de hala sorun devam ediyoo ama deneme yanılmayla çözecegim

bu mesaj dahil sayfadaki tüm önerileri denedim fakat işe yaramadı formatsız bi çözüm yok mu lütfen yardım

• benim sorunum kaspersky internet security 2009 kurduktan sonra oldu bunu da belirtmiş olayım...
    belki bi faydası dokunur..
    hem güvenlik duvarını açamıyorum hemde ağdan ip adresi alamıyorum dolayısıyle nete giremiyorum...
    bu sayfadaki tüm yöntemleri denedim başka fikri olan var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: afro

netsh winsock reset
    yazdıktan sonra enter'a basın. Bilgisayarı restart edip Güvenlik duvarının çalıştırın.

olay budur...

Allah razı olsun bendede çözüldü şimdi.Xp sp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 13 Haziran 2009; 21:42:32 >
  • belki 10 kere fornat attım bu sorun anakartla iilgili sorun olmasın bende bu problemi yasıyorum bu formatla atılıp cozulecek sorun degil ne zaman eset yada baska bi virus programı kursam guveli moddan acmıyor anakartın bios ile ilgili yardım edecek arkadaş varsa iyi olur ilginiz için tşk
  • merhaba Arkadaşlar,

bende xp kullanıyorum şöyle bir sorunum var bilgisayar yeni formatlandı ancak formattan oncede şu hata çıkıyordu karşıma:

Windows. tanımlanamayan bir sorun nedeniyle Windows Guvenlik Duvarı ayarlarını görüntüleyemiyor. (Tamam) çıkıyor okadar. bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. teşekkürler.
  • arkadaşlar bende başka bir sorun var nereye açsam konuyu bilemedim. xp de internete bağlanır bağlanmaz generic host hatası çıkıyor ve server a da bulasmıs aynısı win 2003 server ı formatladım acılıp bağlanınca yine aynısı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afro

netsh winsock reset

olay budur...

mrb kardesm çözüm tskler ama
    bunu yaptıktan sonra güvenlik duvarı acılıor fakat
    generic host hatası veriyor
    update ettim fakat hala aynı.. bunun için bir çözümün warmı
    acil lazım ?
  • arkadaşlar bende de aynı sorun vardı şu şekilde çözdüm;
    netsh winsock reset
    yazdıktan sonra enter'a basın. Bilgisayarı restart edin.
    daha sonra
    Başlat / Ayarlar / Denetim Masası >>> Yönetimsel Araçlar >>> Hizmetlerden Windows Güvenlik Duvarı Kısmını açın yukardaki sekmelerden oturum aç a gelin aşşağıdaki profil devre dışıysa üzerine çift tıklayarak etkine getirin. sonrada gene yukarıdaki sekmelerden genel e gelin ve başlata tıklayın..
    ben bu şekilde çözdüm umarım yardımcı olur..
  • arkadaşlar virus sisteminizi kapatın ondan sonra otamatik seçimden çıkın sonra yeniden başlatın ama sakın reset atmayın sonra güvenli duvarını internet bağlı iken otomatik bulu seçip yeniden başlatıyoruz ve sorun çözülüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.