Şimdi Ara

Windows Güvenlik Duvarı... Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
28.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. şöyle bir sorunum var, lütfen yardım edin...

Windows güvenlik duvarım kapalı . açmak için "güvenlik merkezini" açıyorum ve etkinleştir diyorum ve şöyle bir uyarı çıkıyor :

ilişkilendirilmiş hizmet çalışmadığından , Windows güvenlik ayarları görüntülenemiyor. Windows güvenlik duvarı/İnternet bağlantı paylaşımı (ICS) hizmetini başlatmak istiyormusunuz?

diye soruyor ve karşınıza evet ve hayır diye iki şık çıkıyor. eveti seçtiğinizde ise :

Windows, Windows güvenlik duvarı/İnternet bağlantı paylaşımı (ICS) hizmetini başlatamıyor

diyor. ve başka seçenek kalmıyor size. sonuçta güvenlik duvarı yine kapalıkalıyor.

bu sorunla karşılaşanınız oldu mu bilmiyorum, acaba bilgisayarımda "ativir guard" adında kullandıım bir antivirüs programı buna sebep olabilir mi?

yardım lütfen sinir oldum çünkü...

• BAŞLAT--DENETİM MASASI-YÖNETİMSEL ARAÇLAR-HİZMETLER'i tıkla çıkan sayfada en alt taraflarda
    windows güvenlikduvarı/internet bağlantı paylaşımı/ICS yazan yeri çift tıkla ve otomatik yap,uygula dedikten sonra çık.

umarım sorunun düzelir
  • necat dediğini yaptım.

ICS ye girdiğimde başlangıç türü otomatikteydi zaten...

hizmet durumu yazan yerde : durduruldu yazıyordu ben de başlat butonuna bastım. ve karşıma :

Local computer üzerindeki Windows güvenlik duvarı/İnternet bağlantı paylaşımı (ICS) Hizmeti başlatılamadı.
    Hata 10047:İstenen iletişim kuralıyla uyumsuz bir adres kullanıldı.

şeklinde bir hata uyarısı verdi...

dostum yaklaştın sanırım ama umarım devamını getirebilirsin.....
  • şimdi bu yaptıklarını uyguladıktan bilgisayarı yeniden başlatmalısın eğer hala olmadıysa yanlış olan bişey vardır.bi çözüm bulamazsan en kısa yoldan format at
  • yok abi restart ettim yinede banamısın demdi.

sence dediğin yerde birass kurcalasam cihazı ne olur ya da windowsu repair etsem... ben de orjinal windows cd var belki faydası olur...
    ne dersin ?
  • bende o sorun oldugu zaman proratı sistemimde denemek için anti virus programını kapatmıstım .olan oldu sisteme backdoor vürüsü girdi.onun görevide firewall ı kapatıp pc ye girmek.bilmem anlatabildimmi
  • proratı sistemi ne demek bılmıyorum ama buraya konu acmadan önce virüs taraması yaptım 3 adet virüs buldum ve virüsleri temizledim

daha sonra necat ın dediklerini yaptım yinede fark etmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • prorat trojenini ya da benzerini yemişsin. bu trojenin ilk hedefi firewall servisini iptal etmektir. iyice temizle güneliğin ciddi anlamda tehlikede her restart ta kişisel bilgilerin trojeni gönderen kişiye gidiyor. dikkatli ol. istediği zaman kişi senin pc ye erişebilir
  • hımm.

arkadaşlar durum oldukça ciddi görünüyor.
    peki teşhisimizi, dediğiniz gibi prorat trojeni veya benzerini yemişim gibi koyarsak,
    ne yapmam lazım, restart atmadan nasıl temizlerim bu illeti. Hangi programları kullanmamı tavsiye edersiniz..?

Teşekkürler.
  • arkadalar problem çözüldü... bilginiz olsun, çözüm yöntemi :

Başlat\Çalıştır satırına cmd yazarak Komut İstemini açın
    netsh winsock reset
    yazdıktan sonra enter'a basın. Bilgisayarı restart edip Güvenlik duvarının çalıştırın.

olay budur...

yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler...
  • arkadaslar merhaba.... benim sorunumda bunun benzeri bi sorun ...

ilişkilendirilmiş hizmet çalışmadığından , Windows güvenlik ayarları görüntülenemiyor. Windows güvenlik duvarı/İnternet bağlantı paylaşımı (ICS) hizmetini başlatmak istiyormusunuz?

evet işte bu ama... bu olay , daha önemli bi sorundan sonra karşıma cıkıyor ;)

sürekli netten dusuyorum ...bazende 2 gün boyunca hic dusmuyorum...

ama netten dustukten sonra bi daha bağlanamiyorum ve bi anda windows güvenlik duvarıda calışmıyor.. uyarı veriyor..... pc yi resetlemem gerekiyor her defasında ....

kaspersky 6 kullanıyorum tarama yaptım .... cozum olmadi ....

xp cd sinden onarım yaptim yine cozum olmadı

format dısında ne yapabilirim acaba bilgisi olan varsa sevinirim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamoka -- 16 Eylül 2006; 0:17:59 >
  • bu bir windows hatası.o hata oluştuğu an nette kopuyo olması lazım ????
  • evet deminde dedigim gibi zaten netten koptugum zaman oluyo bu windows güvenlik duvarı sorunu
  • ayy ben böyle xp yee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ayy ben böyle xp yee

peki bi cözüm varmı sizde ??
  • hocam aynı sorun bizde de var.fakat 2-3 gündür yaşamıyoruz.usb modem kullanıyoruz nasıl bi yol izlesek

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ayy ben böyle xp yee
  • YA BU SORUN ÇOK YAYGIN BU ARA NAPICAZ YA FORMAT MI TEK ÇÖZÜM YANİ ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamoka

YA BU SORUN ÇOK YAYGIN BU ARA NAPICAZ YA FORMAT MI TEK ÇÖZÜM YANİ ??

HAYIR... Bu sorunla bende karşılaştım. Sorunumu çözemedim. Fakat internette dolaşırken edindigim bilgileri sizinle paylaşabilirim. Bu yöntemlerle birçok kişi bu sorunu çözdü Fakat ben hala çözemedim.

::: İşte Çözüm Yolları :::

Başlat / Ayarlar / Denetim Masası >>> Yönetimsel Araçlar >>> Hizmetlerden Windows Güvenlik Duvarı Kısmını açıp Otomatik olarak ayarlayıp yeniden başlatın...
    Eğer Sorun çözülmez ise ???
    http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html linkteki proğramı indirip çalıştırın Sonra ise FİX butonuna tıklayın. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey Eğer önemli işlerinizi yapıyorsanız kaydedip kapatın. Ziraa Bu proğramın işi bitince PC resetliyor...
    Bir başka çözüm önerisi ise FORMAT Genelde fazla teknik bilgisi olmayanların önerdigi bir yöntem olarak gördüm. Ama yukarıda dediklerimi yaparsanız %99 geçer. Ben de hala sorun devam ediyoo ama deneme yanılmayla çözecegim

• ben bi program kurdum trojenli ondan oldu böyle.. başkasının pcsine girmek istiyen arkadaşlar dikkat etsinler trojenli prgramlar başkalarının bizim pc'mize girmesine destek veriyo ve pc'de acıklar yaratıyo bilmem anlatabildimmi:)
  • hackercesur arkadasin verdigi linkteki program harika bendede ayni problem vardi MS sitesini aradim talimatlari uyguladim nafile oldu. Ama linkteki program olayi cozdu sagol hacker cesur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.