Şimdi Ara

windows her başladığında mavi ekran alıyorum ekran kartımda sorun war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 ultimate kullanıyorum. wow oynarken 1 saat içinde 4 kere mavi ekran aldım. ardından mavi ekranlar windows açılırken gelmeye başladı tam kullanıcı seçme ekranına gelindiginde mavi ekran veriyor. "nvidia 8400m gs" driverı etkisizleştirdim makine onboard açılıyor. ama tekrar etkinleştirdiğimde ise sorun vermeye dewam etti. driverı kaldırdım yenden kurmaya çalıstım yüklerken yarıda kurulum yapılamadı dior ve sonlanıyor. restart attgımda driverı kendisi yuklemeye çalıstı yine driver yüklemenedi "aygıt bulunamadı" dedi. ekran kartımın oldugunu bilip yuklemeye gelince ekran kartını görmuyor. everest ultimate programından baktım ekran kartı gözukuyor. tekrar tekrar baska driverlar denedim oficial sitesinden indirip olmadı. format attım... sorun dewam ediyor.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim

minidumb dosyasıhttp://www.dosya.tc/indirr/clR1s2/050911-44990-01.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannibal -- 11 Mayıs 2011; 2:06:27 >

• yokmu derman sahibi?
  • C:\Windows\Minidump klasörünü biryere upload edip link koyun, mavi ekranın sebebini kesin olarak belirlemek için.
  • Donanımları söküp temizleyip takarsan sorunun çözülebilir aksi takdirde zaten sende anlamışşın ekran kartı uçmuş olabilir
  • minidumb dosyasıhttp://www.dosya.tc/indirr/clR1s2/050911-44990-01.rar.html

makine acer aspire 5720g parçaları söküp takmak zor olucak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannibal -- 11 Mayıs 2011; 2:07:34 >
  • Öncelikle buradan driver sweeper programını indirin;http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Driver-Sweeper.shtml
    Ardından programı kurup açın NVIDIA Display-Physx seçeneklerini işaretleyip Analyse butonuna basın işlem bittikten sonra çıkan dosyaları Clean butonuyla temizleyin sistemi yeniden başlatıp güncel driver ve güncel directx kurun.
    Directx için: www.microsoft.com/downloads/en

• yaptım dediklerini deisen bisi olmadı gene driverı kurunca makine restart istedi res atıncada mavi ekran geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buda driver yukledikten sora kontrol edisimdeki ss

windows her başladığında mavi ekran alıyorum ekran kartımda sorun war
  • Base System Driver genelde dahili kart okuyucu sürücüsü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Mayıs 2011; 18:27:54 >
  • oneki? sonuç olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannibal

oneki? sonuç olarak?

Laptop üreticisinin sitesinden kart okuyucu sürücüsünü indirin, laptopun fotoğraf makinası, ceptelefonu vb. ürünlerin hafıza kartını ek bir donanım olmadan okumasını sağlayan dahili kart okuyucu oluyor, kart takma yuvası vardır, hiç kullanmadınızmı?
  • ii de güzel kardesim ekran kartını sorgulatınca veya driver yuklerken veriyor bu hatayı elbette kullandım kart okuyucuyu da farklı bisi sandım çınku sorunum bariz ekran kartında gibi duruyor çunku ekran kartını etkisizlestirince mavi ekran vermiyor.

yinede tavsiyen için tesekkürler indiricem o driverida bakalım nolucak denemekle bişi kaybetmem

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5720.html site burası hangi driverları kurim tavsiyede verebilirsin yada hepsini kurim ben :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannibal -- 11 Mayıs 2011; 23:10:51 >
  • gelinen son nokta..... reset atınca "BOOTMGR is missing" diyor. makine pert :D artık hiç açılmıyor mavi ekran vericek dermanı kalmadı
  • :D bence o ekran kartı uçmuş zaten :)
  • Dostum aynı sorun bendede vardı. Aynı ekran kartında gta 4 oynanırken pc kapanmış açılınca bu hatayı veriyodu. Ekranda sarı saydam çizgiler iniyodu. Bende fanı söktüm ekran kartını ısıttım düzelmişti ama benimki masaüstü geforce 8400gs idi. Senin böyle birşey yapabilme şansın varmı bilmiyorum.
  • 2günün sonunda hataların bi kısmını duzeltip basa dondum. "mavi ekran" sorunum dewam ediyor yeni vista kurdum son olarak. suan tek sorunum son guncel driver kurulu olmasına ramen ekran kartımda takılı gözukmesine ramen mavi ekran almaya dewam ediyorum. suan makine onboard çalısıyor. mini dumb dosyasını yukarı koymustum bu işten anlayan biri warsa bi el atsın baksın lütfen
  • bu sorun çözdüm dediğin gibi driveri kurdum ama sorun o diilmis mavi ekran veren asıl sorun dewam ediyor mini dumb istemiştin oda yukarda
  • Bios update yapmani onerirm ayni sorunu yasamstm bioS update ile kurtulabilrsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.