|
Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Virüs burdayım diyor. Bağırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amme Hizmeti: www.virustotal.com
VirusTotalhttps://www.virustotal.com/gui/file/e0022e5cb482f4d961b5a18226113f4d2ad77d665be8206501dcfc020f719378/detection
Sonuç: Temiz görünüyor
-
Flash player'ı kaldırmıyorlar mıydı yani desteği bitiyordu hatırladığım kadarıyla yakın zamanda. Ayrıca niye bunları indirelim ki emülatör programları ile çok daha kalitelileri oynanabilir. Telefonda bile daha kaliteli emülatörlerle oynuyorum
-
Flash player kullanan kaldı mı peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun yerine Flashpoint indirin daha iyi
Burdan 500mb online olarak butun flash oyun paketi ve bütün flash oyunlarının olduğu arşiv var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 25 Mayıs 2021; 2:19:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: djkubi
Virüs burdayım diyor. BağırıyorWindows demek zaten virüs demek.. Her ay kimbilir kaç milyon kişinin kredi kartını trojanla patlatıyorlar
-
ios için emülator var mı hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41ios için emülator var mı hocam?
Ben hiç ios kullanmadığım için bilemiyorum, Genel olarak; atari nes, snes,vii, sega mega drive, sega saturn, ps1 ,dream cast, psp ,game cube oyunlarını emülatör ile oynadım :)
Hala da telefonumda vazgeçemediğim bir kaç tane var :)
Mame Emülatörden vazgeçemedim mesela: cadillac and dinosaurs, final fight, pocket fighter, snow bross, stf ex 2 plus, street hoop , tecmo 98, king of fighters 98 ,punisher, vendetta ,ultimate mk 3, xmen vs streetfighter, contra, shadow dancer ve sunset riders var :D
Gow dan da bir kaç oyun olan emülatör vardı ama bunlar kadar sarmıyor, çok zaman gerekiyor onlara
[Bu arada Saitake 7007F diye bir aparat var aynı nintendo switch tadı veriyor, Çin'den almıştım onu da tavsiye ederim]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Mayıs 2021; 14:1:51 >
-
günaydın... yaklaşık 1 yıldır konuşuluyor bu platform.. daha doğrusu flash player desteğinin kesilmesinden sonra..
yanlış hatırlamıyorsam oyunlarla birlikte boyutu baya yüksek olduğu için indirmemiştim
-
bir ara bende hastasıydım bunların.. benim tercihim metal slug serisi, cadillac and dinosaurs, marvel Super Heroes Vs. Street Fighter ..
atari salonunda mustafalının (cadillac and din..) sonunu tek jetonla getirirdim
-
hocam hangi emulatörden oynuyorsunuz. Bahsettiğiniz oyunlar çocukluğum büyük nimet olur telefonda oynayabilirsek.
-
teenage mutant ninja turtles sega gamesin bunu da öneririm hocam fakat ben bir ara denemiştim tekrar nostalaji yapayım diye fakat eski zamanlardaki gibi görüntü kalitesi iyi değildi online siteden oynamıştım emulatörsüz ondan mı acaba?
-
Muhtemelen tonla emülatör vardır ama ben mame4droid adlı bir emülatörü kullanıyorum, bahsettiğim bütün oyunları da indirip oyunun roms adlı klasörüne atıyor ve oynuyorsunuz. Ayrıca Metal slug ve teenage mutant ninja turtles da var bildiğim kadarıyla rom olarak. Romları hangi sitelerden indirdim bilemiyorum. Bir siteden indirmedim çünkü beğenmediysem versiyonunu ya da çalışmadıysa başka başka sitelerden aradıklarımı teker teker bulup indirdim. Muhtemelen toplu dağıtan bir ton site bulabilirsiniz. Ben oynamayacaklarım kalabalık yapmasın diye tek tek indirdim.
Özetle, Programı indirip kuracaksınız sonra mame roms diyerek aradığınız oyunları bulup emülatörün bulunduğu klasör içerisinde Roms klasörü var oraya oyunları atıp emülatörü açınca çalışıyorlar
Burada eleman güzelce açıklamış emülatörlerin bir çoğunu ücretli olanları ücretsiz olarak da azıcık arayınca buluyorsun diye belirteyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Mayıs 2021; 20:40:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuzgun_bir ara bende hastasıydım bunların.. benim tercihim metal slug serisi, cadillac and dinosaurs, marvel Super Heroes Vs. Street Fighter ..
atari salonunda mustafalının (cadillac and din..) sonunu tek jetonla getirirdim
bu metal slugu bir ben sevmiyorum galiba
-
Flash oyunları güzeldi be. Kraloyunda az vakit geçirmedik. Kedi vs Köpek vardı, Mcdonalds simulator vardı. Restoranda yemek yetişrmeye çalışan bir kızı oynadığımız oyun vardı, eğlencelilerdi be.
-
ilginç
güzel oyun özellikle emülatörde jeton derdi yok oto ateş açabiliyorsun
-
Bundan 20sene önceleri bayağı meşhurdur flash videoları oyunları hatta o zamanlar kafelerde cps1 cps2 neogeo emülatorleri vardı dönemin atarı salonlarındaki oyunları oynuyorduk bende pc de psx emulatoru ile oynardım ne günlerdi şimdi bakınca minecraft gibi geliyor grafikler ??
-
e-kolay.net/serbest_vurus.asp bu oyunun ingilizce adını nereden bulabilirim swf bulmak kolay olur
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Amme Hizmeti:https://www.virustotal.com/gui/file/e0022e5cb482f4d961b5a18226113f4d2ad77d665be8206501dcfc020f719378/detection
Sonuç: Temiz görünüyor |
Virüs burdayım diyor. Bağırıyor
|
Benzer içerikler
- wechat qr code
- iphone film izleme programı ücretsiz
- font bulma
- instagram müzik ekleme
- opera video indirme eklentisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X