Şimdi Ara

Windows için Cobra Driver Pack 2011 12.3 (DRPSu) Bilgi ve destek sayfası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
104.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Olcaytohan

Programı ares ile indirmek zorunda mıyız ? Direk indirip kursak ne olur ki ?

direkt indirdiğinizde torrent dosyası olarak iner herhangi bir torrent programı ile indirebilirsiniz utorrent tavsiye ederim.
  • Sorunum programı indirdikten sonra başladı ve internette dolaşmaya çalıştıgımda sistem rastgele sayfalara gırıyor ve rastgele sayfada tıklanabılır butonlara tıklıyor yada yeni sekmeler acıyor, yani internette hiçbirşey yapamıyorum prgoram yüzünden. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?

Not: Programdan kaynaklandıgına eminim çünkü prgoramı kaldırdıktan sonra sorunum kalmadı ama bu program bana lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Sorunum programı indirdikten sonra başladı ve internette dolaşmaya çalıştıgımda sistem rastgele sayfalara gırıyor ve rastgele sayfada tıklanabılır butonlara tıklıyor yada yeni sekmeler acıyor, yani internette hiçbirşey yapamıyorum prgoram yüzünden. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?

Not: Programdan kaynaklandıgına eminim çünkü prgoramı kaldırdıktan sonra sorunum kalmadı ama bu program bana lazım

virus girmiş olabilir, program ekle kaldırdan rusca yazan progları kaldırın.
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana ek olarak çeşitli programlar kurdu buna çözüm var mıdır? Driver Pack Solution
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam bana ek olarak çeşitli programlar kurdu buna çözüm var mıdır? Driver Pack Solution

program ekle kaldırdan kaldırabilirsin birde tarayıcılarınındaki eklentileri el ile kaldır bezdiren birşey değil reklam amaçlı kuruluyor ve kaldırılabiliyor.
    Hocam ani bu programın driverler ile yanında program kurmasına engel olamıyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam ani bu programın driverler ile yanında program kurmasına engel olamıyoruz değil mi?

oluyorsunuz, özel kurulumda bar falan rusça birşeyler yazıyor onların tikini kaldırın kurulmuyor.
    Hocam tövbe bidaha format gerekti resmen
  • Programı indirdim, çalıştırdım kendisi otomatikman güncellemeleri buldu fakat ekran kartını yanlış görüyor. Sapphire R7 265 ekran kartı kullanıyorum fakat programda HD7800 driverini görüyor

Edit:Ekran kartı driverlerim güncel halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlenikkisay -- 10 Ekim 2014; 15:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlenikkisay

Programı indirdim, çalıştırdım kendisi otomatikman güncellemeleri buldu fakat ekran kartını yanlış görüyor. Sapphire R7 265 ekran kartı kullanıyorum fakat programda HD7800 driverini görüyor

Edit:Ekran kartı driverlerim güncel halbuki

olabilir orijinal driverini indirip kurunuz.
    Ati'nin sitesinden indirmiştim güncel yani 1 ay olmadı
  • arkadaşlar ben indirdim ama internet olmadan acılmıyor bunu normal yapmanın bi yolu warm???
  • olcaycantana O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın wi-fi driver veya Ethernet kartı driver ini (hangisini kullaniyorsan) telefona indir bilgisayara at kurulumu yap Pc yi internete bağla sonra bu programı kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.