Şimdi Ara

Windows için Snapchat istemcisi 'Specter' [Gelişmeler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazık harbiden ya snapchat kullanmak için bile şekilden şekile giriyorsunuz. Kabul edin veyahut etmeyin sizin kullanmamanız herkesin kullanmadığı anlamına gelmez şuan en çok yeni kayıt açılan sosyal medya istemcisi snapchat hergün kullanıcı sayısıda katlanılarak artıyor ve bazıları hala windows10 gelişecek diye haykırıyor yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne uygulamaymış arkadaş scorp yok dendi geldi neymiş dedim bu yükledim bir suru geri zakalı kendini saçma sapan konularda çekip koymuş. İnanın şu snap olayını zerre merak etmiyorum gelse bile yüklemem. Ne bu millette var bende de olsun merakı anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: eas722

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: eas722

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

İnce bir espri var galiba cümleyi anladım ama neyi ima etti anlayamadım :)))

"Windows'ta Snapchat'e hiç bulaşmayın, kurak toprak buralar, bir şey elde edemezsiniz" demek istemiş. Kendisi aylarca uğraştı, pes etmedi, en son kapısına avukat gönderdiler ancak o şekilde kaldırdı uygulamayı marketten

2550 TL verip snapchat kullanamamak çok kötü bir duygu olmalı.....

2550 tl'yi snapchat için verenler de var demek ki. yanlış yere gelmişsin dostum. bu olgun sistem sana göre değil.

tdk'dan olgun: "Tamamlanmış, iyice işlenmiş"

sanırım olgun kelimesinin senin için başka bir anlamı var...

Karakter olarak olgun olmasını kast ettim. Kaldı ki sistemde eksik hiçbir şey yok. Denemelisiniz

Snapchat gibi bişey yoksa o sisteme olgun denemez

• 6snap’ın aksine uzun zamandır Microsoft uygulama mağazasından kaldırılmayan Specter uygulamasının bugün yayınlanan sürümünde Snapchat’ın ‘hikayeler’ özelliği getirildi.

Specter’in gelecek sürümlerinde ana ekranda kamera, metin mesaj gönderme, bildirimler, yeni hesap oluşturma, kaydırma eylemleri, mesaj görüntüleme ekranı ve dahası getiriliyor.

• hayaleturk kullanıcısına yanıt
    Snapchat ve periscope olsa bugün 2.ci el bi wp alacağım.. Ama yok :/

• Periscope uygulamasının da snapchat gibi farklı uygulaması var,ama o daha iyi fazla güncelleme alıyor araştırmanızı öneririm.

• Bu arada specterin gelişmesi durdurulacakmış.

• AndOne kullanıcısına yanıt
    http://windowsphonehaber.com/3-parti-snapchat-istemcisi-specterin-gelistirilmesi-durduruluyor.htm

Ya abi elim sürekli 640 xl satın almaya gidiyor ama hep bi sorun çıkıyor.. Ben telefonu yenileyeceğim ama wp alırmıyım bilemiyorum artık...

Resmen git dandirioid bataklığına gir diyorlar adama abi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

http://windowsphonehaber.com/3-parti-snapchat-istemcisi-specterin-gelistirilmesi-durduruluyor.htm

Ya abi elim sürekli 640 xl satın almaya gidiyor ama hep bi sorun çıkıyor.. Ben telefonu yenileyeceğim ama wp alırmıyım bilemiyorum artık...

Bulasma bir daha wpye. Adam olmuyor bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Hocam beklentilerinize bağlı bence,ben gayet memnunum,evet snapchat pokemon go yok olsa iyi olur muydu? Tabiki olurdu ama olmazsa olmaz değil benim için.Ondan dolayı beklentilerinizi düşünün ve ona göre hareket edin,eğer wp de olmayan uygulamalar çok önemli ise sizin için tabiki almanızı tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.