Değerli arkadaşlar ben 3 ay önce freedos Dell marka bi laptop aldım inanılmaz derecede fanı ısınıyor ve kapanıyor ben de müşteri temsilcilerini aradım orjinal windows kullanmadığım için yapabilecekleri bişey olmadığını benim bu malddeyi yazan sözleşmeye imza atıp freedos satın aldığımı söylediler belki de öyledir bi bilgim yok ama zaten ben de makinayı daha sağlıklı kullanmak için orjinal windows almayı düşünüyordum ama araştırdım 26 ekimde yeni windows 8 çıkıyormuş sizce bekleyip windows 8 mi almalıyım yoksa windows 7 mi? az önce windows yardımdan müşteri temsilcisine derdimi paylaştım şu an için iki kampanyanın olduğunu söylediler birincisi 2 haziran öncesinde alınmış orjinal windows 7 yüklü makinalar sadece 79 TL'ye windows 8'e yükseltilebileceğini 2 haziran 2012-1 ocak 2013 arasında alınan orjinal windows 7 yüklü cihazların da 29 TL karşılığında windows 8'e yükseltilebileceğini fakat freedos olanlar için bi açıklama yapılmadığını aynı zamanda windows 8 in perakende satılıp satılmayacağına dair henüz bi karar açıklanmadığını ifade etti yani kısacası bugün gidip windows 7 alsam windows 8'e geçip geçemeyeceğim henüz belli değil o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum ne yapmamı önerirsiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme