Şimdi Ara

Windows Kurmak Acill!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar ueni bilgisayar topladım windows almadım, Windows'u usb'ye yazsam W8.1 64Bit Pro (site adı veriyorum ama) Technopat'ın rehberine bakarak yazdım. Ama virüs var mıdır? Marketten yararlana bilir miyim? Kod'u nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows'ta eksik uygulamalar ve yararlanamayacağım programlar olur mu?

• kolay gelsin....
  • Noldu ki?

• Temiz bi windows cd al bilgisayarcilarda 5 tl, indircem diyorsan imkanin varsa tabi,resmi windows indir, sonra da forumlara bak 20 tl ye orjinal satiyorlar etkinlestir. 8.1 icin kms var sadece crack ancak kesinlikle guvenilir degil,. O yuzden orjinal kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwsrT

Noldu ki?

korsan kullanmana karşı değilim, ama sorduğun sorulardan , bu işi pek yapabilecek gibi görünmüyorsun, istersen yukarıdaki mesajda arkadaşın dediği 20tl lik orjinal windows satılan linki yollayabilirim sana, ama alabilecekmisin, kredikartı lazım ve site rusça, neyse bir bilen tanıdığın varsa çağır hertürlü yardım ederiz, tekrar kolay gelsin, özelden mesaj atarsan linki yollarım, bu arada format atmayı biliyormusun?
  • Kredi kartım var

• quote:

Kredi kartım var

özelden mesaj at linki yollayayım
  • quote:

Beyler bayanlar ueni bilgisayar topladım windows almadım, Windows'u usb'ye yazsam W8.1 64Bit Pro (site adı veriyorum ama) Technopat'ın rehberine bakarak yazdım. Ama virüs var mıdır? Marketten yararlana bilir miyim? Kod'u nerden bulabilirim?

git bilgisayarcıya 3-5 para ver istediğğin windowsu formatlasın ya da tanıdık varsa bu işlerden anlayan ona yaptır şimdilik korsan kullan ilerde orjinal alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.