Şimdi Ara

Windows Kurtarma - Onarma Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün anahtarı girilmiş bir windows hesabımda format maksadıyla giriştiğim anda bu seçeneği gördüm. Bir deneyeyim dedim fakat bu hata ile karşılaştım. Alttaki seçeneği önerdiklerinde yaptım fakat elde edebildiğim tertemiz bir pc yerine sadece adobe fp vb yardımcı programların kalkmış kendi dosyalarımın aynen kalması sinirlerimi bozdu. Pek bilgim olmadığından sizlere bir sorayım dedim bu uygulama nasıl bir şeydir ne yaparsam bunu halledebilirim ?

• Acil ve Güncel
  • Yardımcı olabilecek var mı ?
  • sürüm windows 8.1 pro 64 bit
  • Anladığım kadarı ile sende recovery dosyaları yok olmadığı için kurtarma gerçekleştirememiş.

Resim de işaretlediğim kısım, böyle bir dosya klasörü mevcutmuydu bilgisayarı aldığın zamanlar ?
  • Bilgisayarımı casper bayisinden aldığım zamanlar 2007 sularıydı sanırım üzerine ekran kartı ve bilimum parça değişikliği yaptım haliyle işletim sistemim o zamanlarda 8.1 değildi ve orjinal sürüm olup olmadığını hatırlamıyorum
  • Bir çözüm yolu var mı yardımcı olabileceğiniz bir yöntem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmadavulcu

Bilgisayarımı casper bayisinden aldığım zamanlar 2007 sularıydı sanırım üzerine ekran kartı ve bilimum parça değişikliği yaptım haliyle işletim sistemim o zamanlarda 8.1 değildi ve orjinal sürüm olup olmadığını hatırlamıyorum

Büyük ihtimal recovery(kurtarma) dosyaları mevcut değildir o zaman. İzleyeceğin yol Acronis True image programını indirecen bilgisayarın imajını alacan tabi bunun için temiz bir imaj lazım recovery çekmek istediğine göre bilgisayarın şu an temiz değil o yüzden bence sen hiç recovery ile uğraşma internetten bi windows 8.1 indir cd, dvd veya en pratiği usb yazdır formatı çek tüm programlarını kur ondan sonra da istersen recovery oluşturabilirsin.!

• Acil ve Güncel
  • Şu an format denemesindeyim driver kısmında kaldım yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım plz

• Driver nasıl seçicem yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.