Şimdi Ara

WİNDOWS LİVE MAİLDE İMAP HESABI GELEN POSTALAR 2 ADET GÖRÜNÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows live mail 2012 kullanıyorum 04 adet gmail hesabım ve 1 adet hotmail hesabim var hotmail hesbım pop3 olarak tanımlı onda bir sorun yok fakat gmail hesaplarım imap olarak tanımlı ve gelen postalar 2 şer adet görünüyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı bir diğer sorun ise şu gmail hesaplarım önceden pop3 olarak tanımlı idi fakat işyerinde okuyup sildiğim maili evden bağlandığımdada görüyordum bu sorun için imap geç görmezsin dediler ama imapta daha beter oldu işyerinde okuduğum mail gelen kutusunda 2 adet görünüyor ve evdede yine 2 adet görünüyor işyerinde sildiğim mail evde tekrar görünüyor şimdi size sorularım şu

1 işyerinde okuduğum ve sildiğim maili evden bağlandığımda görmemek için hangi posta türünü seçmeliyim ve nasıl ayarlamalıyım

2 şayet imap kullanmam gerekirse gelen postaların 2 şer adet görünmemesi için ne yapmalıyım

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaman39 -- 8 Nisan 2013; 10:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaman39

arkadaşlar windows live mail 2012 kullanıyorum 04 adet gmail hesabım ve 1 adet hotmail hesabim var hotmail hesbım pop3 olarak tanımlı onda bir sorun yok fakat gmail hesaplarım imap olarak tanımlı ve gelen postalar 2 şer adet görünüyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı bir diğer sorun ise şu gmail hesaplarım önceden pop3 olarak tanımlı idi fakat işyerinde okuyup sildiğim maili evden bağlandığımdada görüyordum bu sorun için imap geç görmezsin dediler ama imapta daha beter oldu işyerinde okuduğum mail gelen kutusunda 2 adet görünüyor ve evdede yine 2 adet görünüyor işyerinde sildiğim mail evde tekrar görünüyor şimdi size sorularım şu

1 işyerinde okuduğum ve sildiğim maili evden bağlandığımda görmemek için hangi posta türünü seçmeliyim ve nasıl ayarlamalıyım

2 şayet imap kullanmam gerekirse gelen postaların 2 şer adet görünmemesi için ne yapmalıyım

şimdiden teşekkürler

Aynı problemi bende yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaragoz

quote:

Orijinalden alıntı: karaman39

arkadaşlar windows live mail 2012 kullanıyorum 04 adet gmail hesabım ve 1 adet hotmail hesabim var hotmail hesbım pop3 olarak tanımlı onda bir sorun yok fakat gmail hesaplarım imap olarak tanımlı ve gelen postalar 2 şer adet görünüyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı bir diğer sorun ise şu gmail hesaplarım önceden pop3 olarak tanımlı idi fakat işyerinde okuyup sildiğim maili evden bağlandığımdada görüyordum bu sorun için imap geç görmezsin dediler ama imapta daha beter oldu işyerinde okuduğum mail gelen kutusunda 2 adet görünüyor ve evdede yine 2 adet görünüyor işyerinde sildiğim mail evde tekrar görünüyor şimdi size sorularım şu

şimdiden teşekkürler

Aynı problemi bende yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

malesef hala çözüm bulmuş değilim gördüğünüz gibi burdada kimse yardımcı olmamış

• imap olarak neden tanımladınız ki?
    ben de hem gmail hem hotmail tanımlı, ikisi de pop olarak tanımlı. Bir sorunum yok.
    yıllardır bu şekilde kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.