Şimdi Ara

Windows Masaüstünden 32-Bitten 64-Bite Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben Dün 32 Bit Yüklemişim Yanlışlıklaki Yazılımlardan Pek Anlamam Ama 64 Bitin Daha İyi Oldugunu Biliyorum..Sorun Şu ki Ramin Tamamını Görmüyor Felan Filan İşte Ben W7 64bit İndirdim Ama Tıkladığımda Hata Veriyor Heralde 32-64 Arası Geçiş Olmadığı İçin Cd İlemi Bilgisayarı 64bite Yükseltebilirim ? Veya Masaüstünden Atmam Mümkünmüdür...

Lütfen Anlaşılır Biçimde 32-Bitten 64-Bite Geçiş İçin Ne Yapmam Gerektiğini Biri Açıklayabilir Mi Çıldırıcam Az Sonra..

• 64 bit daha iyidir tabii ama işlemcinin de desteklemesi gerek destekliyorsa en baştan format çekip 64bit kuracaksın yükseltme felan yapılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

64 bit daha iyidir tabii ama işlemcinin de desteklemesi gerek destekliyorsa en baştan format çekip 64bit kuracaksın yükseltme felan yapılmaz

İ3 2100 kullanıyorum destekliyor biliyorum bunları ben format işinden pek anladığım söylenemez Elime Windows 7 64 bit cdsi geçti....

Herneyse En Baştan Format Derken Ne Yapıcam Bide boot Felan Yapmam Grekiyormuş Açıklar mısın..undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tredrey -- 29 Haziran 2013; 17:28:32 >
  • windows dvdsi tak sonra pc yi yeniden başlat bios ekranına gir boot seçeneklerinden cd/dvd yi birinci seçeneğe ayarla çık...pc açıldığında otomatik kuruluma geçer
    Aşağıda ki resimde boot option Priolitres yazısının altında Boot option 1 kısmında USB Flash yazıyor onu cd -dvd yapacaksın
     Windows Masaüstünden 32-Bitten 64-Bite Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Haziran 2013; 17:41:19 >
  • tredrey T kullanıcısına yanıt
    64 bite geçiş yapman için sistemi sıfırdan kurman gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.