Şimdi Ara

windows ME kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 1.5ghz asus p4tcm anakartlı 64mb DDR geforce4 mx440se chipsetli tornado ekran kartım var. windows ME kurmak istediğimde kurulum ilk aşamasında cdromdan boot ederken monitor kapanıyor ve kurulum duruyor..
    winME baslangıc disketi ile denedim yine kurulum durdu. aynı sorunu winxp kurulumunda yaşamıyorum... biosumuda güncellememe rağmen düzelme oladı yardımınız için teşekkürler....[frndsp]

• başlangıc disketi ile açıp,cd rom desteği ile dos'u başlat ve cd'nin içine girip "setupcor" yaz.Asus anakartlarda durum böyle oluyor.
  • En kıl olduğum şey +1 yazmaktır ama mecburen yazacam

+1 :))
  • dogukan_karabay Binbaşım +1 yazma "Helal sana rezilvezir" yaz.

rezilvezir teğmenime katılıyorum ancak tüm asuslar için geçerli değil. Sis chipli olanlar için setupcor kullanımı gerekiyor.
  • Olay tüm Asus anakartlar için geçerlidir,Intel ve Via chipsetlilerde de aynen tezahür ediyor.
  • tesekkurler.... setupcor ile sorunum düzeldi...daha önce geforce2mx100/200 ekran kartım vardı ozaman problem olmuyordu....rahatlıkla winME yi kuruyordum...
  • Sadece SIS değil yanılma olmasın intel chipsetli ASUS anakartlarda da var bu durum
    örnek board ASUS P4P800---P4C533(RDRAM)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    win 98 kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.