merhaba arkadaşlar windows media player 9 kullanıyorum. dat uzantılı film dosyalarını tanımıyor. ms windows xp pro kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
nasıl tanımıyor tanımıyor derken açmıyor sanıyorum sürükle bırakla da çalışmıyormu filmler..
Bende xp pro kullanıyorum, media player 9 da az önce bir *.dat filmi denedim çalışıyor, sizin makinanızda denediğinizde verdiği hata mesajı nedir? Bazı filmler için media player otomatik olarak microsofta bağlanıp kodec almak isteyebilir. Bu durumda internet bağlantınız yokken filmi çalıştırmayabilir.
slm. media player-araçlar-dosya türlerinde tümünü seçi tıkla. olmazsa windowsunuz bozuktur.
o tanımamasından değil . Herhangi bir dat dosyasını al(film olacak tabii ki ) çift tıkla birlikte açtan media player 9'u seç sonra "bu dosyayı hep o programla aç" diye bir seçenek olacak onu da aç tamam de . artık olur...
reloaded + 1 alternatif olarak : ilk önce media player 9 u çalıştır sonrada cd den dat dosyasını sürükjleyip medya player ın içine bırak sorun kalkacaktır
+1 dosyaya bi kere tıkla sonra shift tuşuna basılı tut sağ tıkla birlikte aç wmp işaretle tamam de açılsın (böölemi oluyodu yaw?[dntw])
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme