Şimdi Ara

windows media player 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sorunum =pcye format attım formattan önce pcdeki şarkıları usb flash belleğe kaydettim.formattan sonra şarkıları media playera gönderdim.sormak istediğim şarkıları tıkladığımda kırmızı oluyor hata veriyor.illaki flash belleğimi takıp dinlemem lazım .ne yapmam gerekiyor.yardım edin.

• Flash belleğinizden şarkıları media playera ekledikten sonra flash belleğinizi çıkarıp müzik mi dinlemek istiyorsunuz anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfen Lied

Flash belleğinizden şarkıları media playera ekledikten sonra flash belleğinizi çıkarıp müzik mi dinlemek istiyorsunuz anlamadım

Eğer arkadaş bunu kastettiyse mümkün değil. Flash bellek şarkı çalarken takılı olması lazım.

Ekleme: Ya da şarkılarınızı flash diskten HDD ye kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 17 Haziran 2009; 18:07:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfen Lied

Flash belleğinizden şarkıları media playera ekledikten sonra flash belleğinizi çıkarıp müzik mi dinlemek istiyorsunuz anlamadım

evet böyle demek istedim.windows media playerda yani dinlicem olmazmı.
  • Hayır arkadaşım olmaz çünkü konum olarak flash belleği görüyor Media Player.. Çıkardığın zaman aradığı konumda bir veri bulamayacaktır ve hata verecektir. Bilgisayara atar şarkılarını ordan Media player'a yollarsan ozaman konum hep sabit kalacaktır sende flash belleğini takmak zorunda kalmazsın :)
  • işte bunu bir yapabilsem .nasıl bilgisayara yüklücem onları belgelerimemi göndeicem acaba bilemiyorumki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Media Player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.