Şimdi Ara

Windows Media Player 10 Yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. Bilgisayara yaklaşık 1 ay önce format atıldı. Formattan önce kullanmaya alıştığım wmp10 u formattan sonra da tekrar kurmak istedim fakat;

"Bu Windows Media Technologies sürümü, Windows'un bu sürümü ile uyumlu değildir. Daha fazla bilgi için Microsoft web sitesindeki bilgileri okuyun."

gibi bir hatayla karşılaştım. System32 nin içindeki wmploc.dll dosyasını netten indirdiğim bir diğeriyle değiştirip tekrar denedim sonuç aynı. Formattan sonra yani şu an wmp9 sürümünü kullanıyorum. Ses kalitesi de wmp10 dan düşük geldiği için sürüm artırmak istiyorum, göz alışkanlığına geri dönme isteği de cabası.. Wmp11 i de bir süre kullandım ama 10 daki çoğu şeyi göremedim. Mesela 'Tüm Müzikler' diye bir sekme yok. Nasıl iş anlamadım. Bunun yanısıra 10'daki bir güzellik de şöyle işliyordu, 'favorilerim' adında oluşturduğum 30 şarkılık bir playlistte atıyorum chris de burgh'den 'A waiting heart' parçası çalarken 'tüm müzikler' e tıkladığımda 1000 küsür şarkının arasından o parçayı bulurdu tıklar tıklamaz. ve bu sanatçının diğer şarkıları da bir albüm olarak bir arada tüm müziklerde toplandığından diğer şarkılarına da rahatça geçiş yapabiliniyordu bir daha 'ara' komutu kullanmaya gerek kalmadan. Bir diğer arayıp da bulamadım olaysa şudur: 'ara' bölümünde içinde istediğim şarkılar olan bir klasörün adını yazdığımda wmp10 lap diye çıkarırdı o klasörü komple. atıyorum "latest" diye bir klasörün içinde 15 tane şarkı var ve bunların isimlerini tek tek bilmiyorum, ama komple onu dinlemek istiyorum. wmp10 da ara bölümüne hemen latest yazardım ve çıkarırdı hemen 15 parçayı istediğimi dinlerdim. wmp11 de bu da kaldırılmış.. İyice kafayı yememe sebep..

Sonuç: Wmp10'a dönmek istiyorum. bu "Bu Windows Media Technologies sürümü, Windows'un bu sürümü ile uyumlu değildir. Daha fazla bilgi için Microsoft web sitesindeki bilgileri okuyun." problemini nasıl çözebileceğimi bilen biri warsa yardımını çok takdir edicem.
    YADA, wmp10'da olup wmp11'de olmadığını düşündüğüm bu 2-3 olay eğer bir şekilde özellikler bölümünden filan açılan bir şeyse(ki ben bulamadım) bunları açma yolunu öğrensem de kafi..

..::Şimdiden teşekkür::..

• Windowsun orjinal windows değil diye yapabilir.Google dan "legal XP"" yaz.O küçük programcıkla windowsu orjinal hale getir.Sonra da media player ı yüklemeyi dene.
  • Ve ya bu Windows Media Player'ın orjinal olmayan XP'lere yüklenebilen bir sürümü var. Onu da deneyebilirsin.
  • orjinallikle bir ilgis yok. regedit ayarlarıyla biraz oynaman gerekiyor. detaylı bilgileri forum sitelerinde bulabilirisn.
  • google sadece 2 adet adam akıllı sonuç balabiliyo. onlardaki çözümde bende işe yaramadı. nette başka bir açıklama göremediğim için buraya taşımaya gerek duydum..
  • Bir de bunu denermisin? Bunun çalışması gerek.

http://download.oldversion.com/wmp10.exe
  • malesef..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_I_L_E_N_C_E

malesef..

Senin aldığın hatanın aynısını ben de aldım. Ama hala çözemedim. Ben de Formattan sonra hiç WMP kullanmadığım için yüklememiştim 11 i filan. Ama Windows Media Player 10 u yüklemeye çalıştım. Aynı senin sorun benim başıma geldi. Hala daha anlamadım ne yazık ki
  • Sorunun cevabı ....
    XPyi, SP2 entegre edilmiş bir CD'den yüklediyseniz eğer, Başlat > Çalıştır ekranına girin ve

Kod:
    expand X:\I386\WMPLOC.DL_ C:\WINDOWS\System32\wmploc.dll

komutunu yapıştırın. Artık WMP10'u kurabilirsiniz. X = CDROM Harfi

SP2'yi sonradan yüklemişseniz eğer, C:\Windows\ServicePackFiles\i386 klasörü içindeki wmploc.dll dosyasını C:\Windows\System32 klasörü içerisine kopyalayın. Hepsi bu....

2.YOL:
    http://www.dlldump.com/download-dll-files.php/dllfiles/W/wmploc.dll/download.html
    sitesinden wmploc.dll indir system32 içine kopyalayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 28 Ağustos 2008; 21:59:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Sorunun cevabı ....
    XPyi, SP2 entegre edilmiş bir CD'den yüklediyseniz eğer, Başlat > Çalıştır ekranına girin ve

Kod:
    expand X:\I386\WMPLOC.DL_ C:\WINDOWS\System32\wmploc.dll

komutunu yapıştırın. Artık WMP10'u kurabilirsiniz. X = CDROM Harfi

SP2'yi sonradan yüklemişseniz eğer, C:\Windows\ServicePackFiles\i386 klasörü içindeki wmploc.dll dosyasını C:\Windows\System32 klasörü içerisine kopyalayın. Hepsi bu....

2.YOL:
    http://www.dlldump.com/download-dll-files.php/dllfiles/W/wmploc.dll/download.html
    sitesinden wmploc.dll indir system32 içine kopyalayın...

Kardeş sağolasın. Ellerin dert görmesin

• @LionTech16

quote:

Kardeş sağolasın. Ellerin dert görmesin

Sende sağol kardeşim.
  • chingachgook yardım etmeye çalışmışın eywallah ama sabahtan beri system32 yolunu denediğimi işe yaramadığını söylüyorum.

ayrıca arama motorunun bulabildiği iki tane adam akıllı cevaptan kastım da buydu. "alıntıdır" desen biraz daha etik olurdu sanki. nitekim eline koluna sağlık, copy paste yapmak fazla zorlamıştır..

tekrar söylüyorum, system32 içine defalarca wmploc.dll dosyasını attım, üzerine yazdım, değişen bişey yok, galiba benim sorunuma çözüm de yok.. cevabı şurdan bulup kopyala yapıştır yapanlar cevap yazmaya kastırmasın hiç..

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/110485-windows-media-player-ve-wmv-icin-codec-2.html

• quote:

Orjinalden alıntı: S_I_L_E_N_C_E

chingachgook yardım etmeye çalışmışın eywallah ama sabahtan beri system32 yolunu denediğimi işe yaramadığını söylüyorum.

ayrıca arama motorunun bulabildiği iki tane adam akıllı cevaptan kastım da buydu. "alıntıdır" desen biraz daha etik olurdu sanki. nitekim eline koluna sağlık, copy paste yapmak fazla zorlamıştır..

tekrar söylüyorum, system32 içine defalarca wmploc.dll dosyasını attım, üzerine yazdım, değişen bişey yok, galiba benim sorunuma çözüm de yok.. cevabı şurdan bulup kopyala yapıştır yapanlar cevap yazmaya kastırmasın hiç..

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/110485-windows-media-player-ve-wmv-icin-codec-2.html

yanlısın olmasın..bendede aynı sorun vardı yukarda yazılı olanları yaptım ve yükleme tamamlandı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.