Şimdi Ara

Windows Media Player 12 .wmv Uzantılı Video Dosyalarını Oynatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Camtasia ile çekilmiş .wmv uzantılı video dosyalarını oynatmak için gerekli olan TSCC isimli codec bileşenini yüklediğim halde Windows Media Player 12 ile oynatamıyorum. Normal .wmv uzantılı video dosyalarını oynatabiliyorum. Acaba Windows Media Player'ın bu versiyonu codec bileşenini desteklemiyor mu? Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

NOT: Program vb. önerilerde bulunmayınız.

• K-lite kur kardeşim program olarak bsplayer veya kmplayer kur derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

K-lite kur kardeşim program olarak bsplayer veya kmplayer kur derim

K-Lite Codec Pack'in 64 bti verssiyonunu sitesinden indirdim ve şu an kurulumu başlattım. Ancak hangi bileşenleri seçmem gerekiyor? Bir sürü bileşen var ve ben sadece wmv, flv, mp4 video dosyalarını çalıştıran bileşenleri yüklemek istiyorum. Bileşenlerin çoğunun ne olduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin93

quote:

K-lite kur kardeşim program olarak bsplayer veya kmplayer kur derim

K-Lite Codec Pack'in 64 bti verssiyonunu sitesinden indirdim ve şu an kurulumu başlattım. Ancak hangi bileşenleri seçmem gerekiyor? Bir sürü bileşen var ve ben sadece wmv, flv, mp4 video dosyalarını çalıştıran bileşenleri yüklemek istiyorum. Bileşenlerin çoğunun ne olduğunu bilmiyorum.

K-lite standart veya mega olanı indirirsen sadece ihtiyacın olan bileşenler olur
  • quote:

K-lite standart veya mega olanı indirirsen sadece ihtiyacın olan bileşenler olur

Ayarlarda ihtiyacım olan bileşenler vardı, seçtim ve kurulumu tamamladım ama yine videoyu oynatamıyorum. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı oabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin93

quote:

Ayarlarda ihtiyacım olan bileşenler vardı, seçtim ve kurulumu tamamladım ama yine videoyu oynatamıyorum. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı oabilirler mi?

Splayer yükle kardeşim o zaman benim tanıdıkta bi formatı oynatamıyodu yükledik hepsini açıyor şimdi
  • quote:

Splayer yükle kardeşim o zaman benim tanıdıkta bi formatı oynatamıyodu yükledik hepsini açıyor şimdi

Bilmediğim bir programı yüklemek istemiyorum. Eksik bir bileşenden dolayı videoyu oynatmıyor.
  • Sorunun çözümünü bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.