Şimdi Ara

Windows Mobile 10 Telefon Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar android ve ios deneyiminden sonra wm10 telefon almaya karar verdim.
    Öncelikle kamera,whatsapp,vakıfbank mobil uygulamaları var.
    2. olarak facebook,instagram ve haber programları.
    Şimdi marketi bana yetecek düzeyde.Tek merak ettiğim saydığım 5-6 uygulamanın stabilitesi ve uygulama kalitesi ne durumda?
    Unutmadan tarayıcı da önemli.

• Vakıfbank'ı denemedim. Anadolu ajansı ve MSN haber programları sorunsuz. Whatsapp da sorunsuz. Kamera efsane. Facebook ve instgram da sorunsuz. İki seçeneğin var windows 10 Mobile telefonda. 950 ve 950 XL. 3-5 ay daha bekleyip surface phoneları görmeni tavsiye ederim.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Şuan L925 var wm10 kuramıyorum,o yüzden almışken iyi bi windows telefon almak istiyorum.Sanırım surface phonelar yeni bir milat olacak.Ama L950XL yada 640XL gibi telefonlarla wm10'u tecrübe etmek istiyorum.
  • rEg1sTRy R kullanıcısına yanıt
    640'ı geç. Sakın. Bence bu asrın hatası olur.

950 XL ya da surface bekle. Bekle bence.

İdare et elindeki telefonla yaza kadar. 3000 lira civarı olur surface telefonlar. Paran birikmiş olur.

Bekleyemem dersen ikinci el al 950 XL'i. 1000 liradan fazla verme. İşlerine gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Aralık 2016; 14:1:31 >
    Tamam hocam bi kaç ay bekleyelim o zaman.Zaten L950 serisi de bulamadım.2.el telefon kullanmama gibi bi takıntım var sıfır olmalı illaki.
    Bütçe sıkıntım yok hocam memurum.Sadece fotoğraf çekmeyi seviyorum ve bu işi en iyi yapan lumia serisi olmuştur.Almışken içinde abidik gubidik pokemon,süpermario olan bişey değil de kamerasıyla ön plana çıkan telefon almak istiyorum.
    1. Önceliğin kameraysa kesinlikle 950 XL. Bütçe sıkıntın yoksa al. 2 sene götürür seni en az. 2 sene sonra geçersin surface serisine. Zaten anca oturur o zamana kadar. 950 XL beyaz al. İnsider olayına girme. Kararlı takıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Şuan satılan hiçbir yer yok hocam stoklara girince alacağım.Teşekkür ederim cevaplar için.
    Şurayla iletişime geçwww.senguller.com/bize-ulasin/ Ben buradan aldım. İletişim formuna yaz.
    Eyvallah hocam
    Buradan alırsan kasko da yaptırabilirsin. 1 yıllık. Çalınmaya falan karşı. 250 lira falan heralde.
    Buradan alırsan yedek batarya ve şarj aleti de istet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Hocam Şengüller'de batarya satılıyor mu?Başka yerden aldım uyumsuz geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

quote:

Tek batarya için uğraşacaklarını sanmıyorum. Telefonla beraber onu da tedarik ederler microsofttan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

quote:

Tek batarya için uğraşacaklarını sanmıyorum. Telefonla beraber onu da tedarik ederler microsofttan.

Alıntıları Göster
    Anladim hocam teşekkürler. Batarya bulmak çok zor

• Android veya ios'u bırak.Şuan en iyisi Windows Phone. Sadece mağazası fakirhane birde arayüz kötü.
  • Şuan lumia 540 ile yazıyorum. Önceki telefonum lumia 1020 idi 1gb ram ile modern combat 5 oynarsan gerisini sen düşün hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny x

Şuan lumia 540 ile yazıyorum. Önceki telefonum lumia 1020 idi 1gb ram ile modern combat 5 oynarsan gerisini sen düşün hocam

Hocam 540 dan memnun musunuz?Şu an hepsiburadada bayağı indirimde.Almayı düşünüyorum.Ama forumda windows cihazları yerden yere vuruyorlar.Tereddüdde kaldım.Fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gon42 -- 12 Aralık 2016; 11:28:56 >
  • gon42 G kullanıcısına yanıt
    Hocam selam...

Ekran ve kamera kalitesi için kesinlikle 950 serisi yada militaristin'de dediği gibi surface phone..

Şuan idareten bir telefonunuz varsa i, maddi sıkıntıda yoksa kesinlikle bekleyin hatta..

Ve alacağınız telefon kesinlikle windows 10 mobile olarak çıkmalı kutudan. Yani herşeye rağmen ben merak ettim bi bakayım ekstra telefonum olsun sıkıntınyok derseniz 550, 650, 950 ve 950xl seçenekleriniz. 540'ı boşverin. Hoştur, ama artık eskimiştir o.

Benim telefonum 640xl. Ama altyapısı 8.1 ile geldiği için windows 10'da biraz sıkıntısı oluyor. İnce ayarları çözüp de telefonu stabil edene kadar baya uğraştım. Şuan memnunum, akıcılık bi galaxy a5 2016 ayarında ama herkes benim kadar sabırlı olmayabilir. Artık yeni windows telefon alınacaksa bende ya 950 serisi yada yeni surface phoneleri tavsiye ediyorum.

Uygulamalara gelirsek. Vakıfbank var ama mesela para yattığında bildirim gelmez. Ancak tum temel işlemleri, havale, döviz alma-satma, güncel kurlara bakma vb tum temel işlemler yapılıyordu enson. Şuan garantiyi kullanıyorum sıkıntısı yok. Diğer sorduklarınız akıcı ve hoş.. Ama arayuzler alışık olduğunuzdan değişik. O yüzden millete eksiklik gibi geliyor. Ama eksiklik değil, değişiklik.. :)

Gene birşey aklınıza takılırsa buradan yardımcı olmaya çalışırız.

Saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 12 Aralık 2016; 16:02:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.