Şimdi Ara

Windows Mobile Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce WM telefonlarin gelecegi var mi? Telefonumu degistirmeyi dusunuyorum ama sanki WM telefonlarin gelecegi yok gibi. Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bu saatten sonra alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayı ciddi ciddi düşünüyorsan bekle derim en azından nihai sürüm çıkmcaya kadar.Bunun için Kasım ayına kadar beklemen gerekebilir.O zaman daha net karşılaştırma yapablirsin.Ama beklemem diyosan şu anki sistem de hoşuna gitmiyosa alma bence.

• 302sino kullanıcısına yanıt
    Suan zaten lumia kullaniyorum. Uygulama konusunda biraz umitsizim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows u acayip severim ama bir sonraki yaz istediğim uygulamalar gelmezse ben bile büyük ihtimal android alacağım :(

• Kesinlikle alınmaz!

Sadece telefon ve internet müzik dersen alınır...

• Lumia kullanıcısı olarak kesinlikle bulaşma derim ,ben bile ilk fırsatta değiştireceğim ,git s3 mini s3 neo kullan ama yinede bulaşma Microsoft cihazlarına

• Amma kötülemişler sistemi be

Tamam uygulama az bazı eksikleri de var ama donma sorunları olmayan bir sistem var. Üstüne üstlük kanera olarakta 600 liralık lumialar 1500 liralık Samsung cihazlarla kapışabilir düzeyde. Uygulama sıkıntısıda zamanla giderilecek diyorlar ne kadar doğrudur bilinmez karar sizin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android box lara root atilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygulama mağazası çöp, onun dışında pek bir sorunu yok aslında

• bulaşMA
  • alınır

• O yorumları dinleme... Android i froyo dan beri kullanıyorum illallah ettirdi. Windows phone a geçtim ve acayip memnunum. Mağaza her geçen gun gelişiyor,herkes 3. Parti uygulamaları kotuluyor ama 6tag de instagramda olanlardan çok daha fazla ozellik var. Whatsapp falan son güncellemeyle andriodden daha iyi oldu, daha fazla özellik geldi. Kuşkun olmasın dostum ;) kullanamayanların b*k attığı bir sistem windows phone. Almak için windows 10 mobile ın gelmesini beklemeni tavsiye ederim. Ayrıca windows phone alacaksan, nokia dan şaşma htc ye bulaşma

• İşletim sistemi Windows 8 ile çöptü fakat 8.1 ile düzeldi. Windows 10 ile dahada güzelleşecek. Fakat mağaza çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

Lumia kullanıcısı olarak kesinlikle bulaşma derim ,ben bile ilk fırsatta değiştireceğim ,git s3 mini s3 neo kullan ama yinede bulaşma Microsoft cihazlarına

S3 mini,Neo hocam bunları hiçbir insan evladına tavsiye etmeyin.

Android almak isteyen için alt seviye zenfone 5 yada GM 4G olmalı.

• demek istediğim şuydu.giriş ve orta segment lumia cihazlar yerine bunlar bile tavsiye edilir.hatta üst cihazlar için bile tavsiye edilir.yazıktır günahtır 2013 yılından bu yana wp kullanıyorum işime yarar (market)programları gram ilerlemiş değil.şirket hattında kullandığım s3 mini bile elimdeki l630 ve 920 ye rahat fark atabiliyor.ha fotoğraf konusunda 920 ye su dökemez ama ihtiyaçları diğer wp cihazlardan fazlasıyla karşılıyor.1000 tl ye 640 830 gibi cihazlar alacağıma şu anda sony z1 e parayı yatırır güzelce kullanırım.işin açıkcası w10m den de hiç bir beklentim kalmadı diyebilirim.adamlar ellerine yüzlerine bulaştıracaklar birde beceremeyip port işine girdilerse tehlike çanları çalıyor demektir.
  • quote:

demek istediğim şuydu.giriş ve orta segment lumia cihazlar yerine bunlar bile tavsiye edilir.hatta üst cihazlar için bile tavsiye edilir.yazıktır günahtır 2013 yılından bu yana wp kullanıyorum işime yarar (market)programları gram ilerlemiş değil.şirket hattında kullandığım s3 mini bile elimdeki l630 ve 920 ye rahat fark atabiliyor.ha fotoğraf konusunda 920 ye su dökemez ama ihtiyaçları diğer wp cihazlardan fazlasıyla karşılıyor.1000 tl ye 640 830 gibi cihazlar alacağıma şu anda sony z1 e parayı yatırır güzelce kullanırım.işin açıkcası w10m den de hiç bir beklentim kalmadı diyebilirim.adamlar ellerine yüzlerine bulaştıracaklar birde beceremeyip port işine girdilerse tehlike çanları çalıyor demektir.

NEO konusuna hiç girmiyorum.Rehberi 30 saniyede açan telefondur kendisi.
    S3 mini'nin durumu NEO'dan daha iyi ancak katlanılmaz.
    S3 mini'yi uzun bir süre kullandım.
    Kimseye WP tavsiye etmem ancak kimseye NEO,S3 mini'de tavsiye etmem.
    Şuan ana telefonum s4 mini ancak elimde 520'de var.
    Elimdeki 520 stabilite konusunda s3 mini'yi 8'e katlar,4'e böler.
    S3 mini demeyin bana.Mağaza avantajı olabilir ancak facebook kullanmak bile eziyet,Mesaj yazmak bile eziyet.
    Subway surfers'da bile kasım kasım kasıyor.Jetpack Joyride'ı dona dona oynatıyor.
    S3 Mini'deki Uygulama Yöneticiside bir uygulamayı kaldırmak için çektiğim eziyetler aklıma geliyor.

• Alınmaz.
  • Sürekli kullandığın uygulamalar Wpde varsa eğer çok memnun kalırsın telefondan stabilite akıyor resmen

• Ben lg g3 aldim w10 cihazlar cikana kadar ama dayanamiyorum evde 735 bundan daha seri calisiyor. Bir daha android mi asla. Deger dusuyir diyenlerede sunu soyleyim lg garantili g3 1550 civari. 900 e veremiyoz cihazi. Lanet olsun. Wp de de deger dusuyor ama en azindan kullanilabilir.

• quote:

Lumia kullanıcısı olarak kesinlikle bulaşma derim ,ben bile ilk fırsatta değiştireceğim ,git s3 mini s3 neo kullan ama yinede bulaşma Microsoft cihazlarına

S3 mini'mi güldürme insanı 1 sene bile stabil kullanamaz kimse o cihazları rom ile anca ayakta durabilen cihazları millete önerip durmayın
  • Slack XDA deploy yaptıktan 1 hafta sonra mağazaya geldi.Eğer boyle devam ederse uygulama sayısında artış yaşanır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.