Şimdi Ara

Windows Movie Maker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows movie makerı bilen vardır heralde işte o programla ilgili bi sorunum var yadım edebilirmsiniz şimdi 20 25 tane fotograf koyduktan sonra bu program kendiliginden kapanıyorbütün calışmam gidiyor tekrar deniyorum gene olmuyo bunun çözümünü paylaşabilirmisn

• Fotoğraflarda değil ama, görüntü aktarımında ben de aynı sorunu yaşıyordum. Bunun durumun elbette bir çözüm yolu vardır ama biraz vakit ayırabilecek durumdaysan, ben sana çok daha iyi bir çözüm yolundan bahsetmek istiyorum.

Daha profesyonel ve işlevsel bir program kullan. Mesela Adobe Premiere Elementes 2 yarı profesyonel arayüzü ve profesyonel özellikleriyle, hem amatörlere hem de kısmen profesyonellere hitap eden harika bir program
  • peki bu programı nerden bulabilirim söylersen cok mutlu olurum bide küçük bi sorum daha var peki bu programdada movie maker gibimi yani efektler felan filan şimdiden cevabın için teşekürler vaktim cok bu arada sabaha kadar vaktim var nası olsa bilgisayar evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assaisiana..:banned: -- 10 Nisan 2006; 15:07:12 >
  • Bu programda, herşey Movie Maker'a göre çok daha üstün. 5+1 sesler bile düzenleyebilirsin. Yalnız ilk başlarda biraz zor gelebilir! İnternetten indirmen biraz uzun sürer ama E-mule yoluyla crackli halini indirebilirsin.

Ayrıca, geçtiğimiz ay, ya Chip ya da Byte dergisi vermişti bu ve alternatifi programları. Ama bence, bu alandaki en idael program bu...
  • benim işim cok acildi de şimdi yapabilecegim bişey yokmu sorunu çözecek gibi bişey o dedigin programı indirebilecek yer gibi bişey
  • ya yardım edecek kimse yokmu hiç kimse bilmiyomu
  • Kardeş yanlış anlamadıysam eğer resimlerle bi film gibi bişeyler yapmak istiyorsun sanırım Proshow32 die bi program var bakıyorum linkine birazdan pm atarım sana oké
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım edersen cok mutlu olurum kardeş
  • http://www.photodex.com/files/psgold32.exe

bu adresten indirebilirsin kardeş ama Full yapmak için c r a c k yada s e r i a l bulman gerekir googleye yazarsan bi ton bulursun ama dikkat et bu sitelerin çoğunda trojen vardır kolay gelsin...
  • ben bu programa alışamadım ya şu moviemakerın tam çözünmüş şekli yokmudur yaw :( lütfen yardım
  • moviemaker 2.0 ı dene...
  • 2.0 zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

moviemaker 2.0 ı dene...

2.0 zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.