Şimdi Ara

windows movie maker acil yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaptığım videoyu bilgisayarıma kaydederken "film kaydedilemedi filminizde kullanılan özgün kaynakların hala var olduğundan, kaydetmek istediğiniz konumun hala var olduğundan ya da yeterli boş yer olduğundan emin olun" diyo.. ama hepsi sağlam neden böle olabilir?????

• Yaptığınızı nereya kaydediyorsunuz CD ye mi bilgisayaramı. Size tavsiyem daha iyi sonuç veren Proshow Gold veya Memories On TV gibi programları kullanmanızı tavsiye ederim. Movie maker belirli bir MB dan sonra sorun çıkarıyor diyen arkadaşlar forumda çoğaldı.

• bilgisayara kaydediyorum bu programlarda tekrrar mı filmi baştan yapmam gerekir?
  • Eksik bir şey yapıyorsunuz ama tam anlayamadım. (bilgisayarınızın hard diski dolu olmasın, yeterli yer varmı)
  • ben de anlamadım.. yoo gayet yerim var 280gb boş yerim var. 78mblık bi film kaydetmeye çalışıyorum
  • daha ufak boyutlu bi dosyayı yaptım oldu off
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilvatandas

bilgisayara kaydediyorum bu programlarda tekrrar mı filmi baştan yapmam gerekir?

FİLMİ KAYDETTİKTEN SONRA BÖYLE BİR ŞEY İSTEMEZ!
    YANİ FLİMİ BAŞTAN YAPMANIZ GEREKMİYOR ZATEN ÖYLE OLACAK OLSA NİYE KAYDEDECEKSİNİZ Kİ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bir programla yapacak olursam die sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.