Bildirim
Windows Phone 8.1 Ana Ekranlarınız (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior
quote:
Orijinalden alıntı: FenereSevdalı
quote:
Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior
quote:
Orijinalden alıntı: FenereSevdalı
Bu da benden
Göndermemi yaptınız hocam?
Anlamadım hocam
Kitkat.
Aynen hocam onların kitkatı varsa bizde de var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler 8.1 son surum çıksın ilk yapacağım iş olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Selamlar, bende lumia 920 var. Ekran goruntulerinize baktım aynı satıra hem en buyuk boy hem de orta boy karo sığmış. Bende bir tane dikdörtgen büyük karo koyunca ekranın satırı kaplanıyor. Hepinizin telefonu 1320 mi yoksa bende 8.1 yuklu olmadığı için mi boyle. Teşekkurler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu
Selamlar, bende lumia 920 var. Ekran goruntulerinize baktım aynı satıra hem en buyuk boy hem de orta boy karo sığmış. Bende bir tane dikdörtgen büyük karo koyunca ekranın satırı kaplanıyor. Hepinizin telefonu 1320 mi yoksa bende 8.1 yuklu olmadığı için mi boyle. Teşekkurler.
Sende 8.1 yok hocam
Hocam bu programdaki renkleri nasıl değiştiriyoruz bende aynısını yaptım ama bazıları istediğim gibi oldu bazıları ise normal halde kaldı :) hepsini nasıl yapıyorduk ? yani yukarıdaki resimlerdeki gibi 8,1 yüklü.arka resmi değiştirdim ama hepsi değişmedi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duffster -- 3 Haziran 2014; 17:37:53 > -
Müzik video tarzı şeyleri soruyorsanız onlar değişmiyor, ekstra uygulama indirmeniz lazım transparan kısayol eklemek için ama onların live tile özelliği olmuyor
-
kardeş duvar kağıdını pm den atablrmsn :D -
-
-
Hocam telefondan yuklemeye çalışıyorum seçiyorum gönder diyorum parameter is not valid diye bir sayfa çıkıyor?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X