Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 arka plandaki uygulamalar sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynı sorun 10'da da var sanırım.

10 uygulama açtığınızda bunun 7si arka planda çalışıyor ve diğer 3ü arka planda çalışmıyor kapatmadığınız halde. O üç uygulamadan birine girdiğinizdeyse en son kullandığınız uygulama arka plandan kapatılıyor ve açtığınız uygulama yerine açılıyor. Uygulama sınırı 7 yani anlayacağınız.

Bundan ziyade, 7 sınırına uyduğum halde, açtığım ilk uygulamaya (yani kapama ekranındaki 7. uygulamaya) dönmek istediğimde arka planda çalışıyor gözükmesine rağmen tıkladığımda yeniden başlatıyor. Bunun sebebi nedir, ayarlardan düzeltebileceğim bir yer vsr mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var htc 8x kullanıyorum 1,5 yıldır bir ayarı olsa bilirdim bu sistemle alakalı bir sorun 7 sekmeden fazla açamıyorsun bi tane yeni açarken en eskisini kendi kapatıyor bu sinir bozucu arka planda çalışan uygulamaya dönünce de yükleniyor diye bekletmesi bende de var youtube da 950xl videosu izledim aynı sorun 950xl de de var sorun Windows Phone da

• quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Aynı sorun bende de var htc 8x kullanıyorum 1,5 yıldır bir ayarı olsa bilirdim bu sistemle alakalı bir sorun 7 sekmeden fazla açamıyorsun bi tane yeni açarken en eskisini kendi kapatıyor bu sinir bozucu arka planda çalışan uygulamaya dönünce de yükleniyor diye bekletmesi bende de var youtube da 950xl videosu izledim aynı sorun 950xl de de var sorun Windows Phone da

Son derece sinir bozucu..

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki telefon olarak lumia ya da Windows Phone lu telefon düşünmüyorum 1.5 yıldır aktif kullanıyorum ve micrsoft tun tutumundan dolayı bir daha Windows Phone a yanaşmayacağım Windows Phone nün tutacağını düşünmüyorum Microsoft tu elinde patlar bu gidişle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.