Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Hocam öyle demeyin çok daha hızlı yazılıyor. Tuşlar küçük olduğu için hızlı yazarken farklı harflere basıp duruyorum. Hatasız ve hızlı yazım mümkün.

Ben 5800'da kullanmıştım, daha sonra teknoloji ne yönde gelişti pek bilmiyorum, inşallah dediğiniz gibidir hocam, sonuçta alternatif seçenek sahibi olmak güzeldir
  • Fazlaca kullandığınız smilelar bu bölüm altında yer edinecek
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 18 Şubat 2014; 21:31:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil koruma modunda yenilige gidiliyor. Diyelim ki telefonun kalan pili yuzde yirminim altina dustu ve pil koruma modunu aktiflestiriyorsunuz. Su anki haliyle mesela whatsapptan pil koruma acikken bildirim gelmiyor. Ama 8.1 ile istediginiz uygulamalarin pil koruma modunda dahi calismasini saglayabileceksiniz. Yani eskisi gibi bir ya hep ya hic durumu olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyfnc P kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeynes

quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Hocam öyle demeyin çok daha hızlı yazılıyor. Tuşlar küçük olduğu için hızlı yazarken farklı harflere basıp duruyorum. Hatasız ve hızlı yazım mümkün.

Ben 5800'da kullanmıştım, daha sonra teknoloji ne yönde gelişti pek bilmiyorum, inşallah dediğiniz gibidir hocam, sonuçta alternatif seçenek sahibi olmak güzeldir

Kesin gelişmiştir hocam o zamandan bu yana. Eskilerin dokunmatik hassasiyeti de şimdiki kadar değildi herhalde o da akışı bozar.

• Hay maşaallah hocam donanımhaber windows phone 8.1 sözcüsü gibisiniz.

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum güzel yorumun için

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Teşekkürler dostum güzel yorumun için

vallaha günlerdir iki yeri takip ediyorum ama siz diğerinin önüne geçtiniz, sizin nick i görünce içerde dolu bişey var diyip giriyorum kolay gelsin
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Boyle erkenden milleti heyecanlandiriyorlar, cok var daha. Gelene kadar heyecanimiz gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Eskiye gittim de bunu gördüm

• Biri aradığında sadace bir sefer neden titriyor çözemedim, yani bunu hangi mantıkla yapmışlar.
  • Cortananın dil desteği değiştirilebiliyor lakin hangi diller var belirtilmemiş

• Altyazı desteğinin gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi var mı?
  • Amerikadaki çok işlevsel bing arama uygulamasi tum ulkelere acilmali, yandex koymuslar sildim google tarayici ile kullaniyorum

• Bir tarih belli mi hocam Ağustos du en son kullanıcılar için tarih değişikliği oldu mu ?

• Erıs kullanıcısına yanıt
    Haziran-Ağustos arasında deniyor hala ve BUILD etkinliği gerçekleşmeden netleşecek gibi gözükmüyor

• bu güncellemede en çok beklediğim olay video lu görüşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Fazlaca kullandığınız smilelar bu bölüm altında yer edinecek

e bu zaten var olan bir özellik
  • emrah3684 E kullanıcısına yanıt
    Sadece Saat simgesi Kalp olmuş o kadar heralde
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.