Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mudeb

Sadece Saat simgesi Kalp olmuş o kadar heralde

aynen
  • Bence muhteşem bir güncelleme geliyor. Hani eksiği yok neredeyse.

Bu arada burada bütün gelişmeler tek haberde toplanmış. İsterseniz ilk mesaja koyabilirsiniz.

www.windowsphoneturkiye.info/guncel-haberler/windows-phone-8-1-yenilikleri-guncellenen-haber/
  • Arkadaşlar 8.1 güncellemesinde hızlı ayarlara mobil veri ayarı gelmeyecek. Bu nedemek oluyor şu demek oluyor şebeke internetini ayarlara girmeden tek dokunuşla açıp kapama özelliği gelmeyecek bunun gelmesi için bir oylama başlattık umarız katılırsınız. 3 oy vermeniz platformun gelişmesi açısından çok önemli teşekkürler.
    http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/5536817-mobile-data-on-off-option-to-quick-settings-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakamon -- 19 Şubat 2014; 1:02:27 >

• En çok beklediğim değişikliklerden biri de buydu
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERO. -- 19 Şubat 2014; 18:47:30 >
  • dakamon kullanıcısına yanıt
    O kotu ya, üzüldüm simdi. 3 puan verdim ama sanmıyorum değişsin. Böyle bir şeyi nasıl unutabilirler? Eğer wifi açtığımda mobil veri otomatik kapanacaksa biraz daha kabul edilebilir, tamam, yok kapanmayacaksa küfür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dakamon kullanıcısına yanıt
    Üstten aşağı indirince çubuğu orda 4 tane ayar çıkmayacak mı? Ben bunu bekliyordum kaç aydır şimdi de olmayacak mı diyorlar? Androiddeki gibi yukarıdan aşağı çektiğimizde tek dokunuşla açamayacak mıyız yani yoksa ben mi yanlış anlıyorum

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bulunan her haberi yabancı sitelerden kendim çevirip paylaşmaktayım Türk sitelerden veri kullanmıyorum,teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacak,ayrıca 4 değil 5 ayar bulunacak lakin mobil veriyi açma/kapama kısa yolunu ekleyememekteyiz

• MR H. microsoft un içine sızmış

WP8 den çok daha iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olmaz ya herkes bunu bekliyordu. Sabah sabah aldığımız habere bak. Hocam en önemli şeyi nasıl koymazlar

• Nisan,Ağustos derken 2015 ten önce gelmez bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Bu konuda bulunan her haberi yabancı sitelerden kendim çevirip paylaşmaktayım Türk sitelerden veri kullanmıyorum,teşekkürler

Peki o zaman elinize, emeğinize sağlık :)

• Standart video oynatıcı için altyazı desteği ile ilgili bir bilgi var mı? Biraz araştırdım fakat geleceğine dair bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 19 Şubat 2014; 12:49:22 >
  • Altyazı desteğine dair bir bilgi yok kaldı ki yeni yeni codec desteğinin gelip gelmeyeceği dahi belli değil

• Beyler siz ms nin mobil veri kısa yolunu unuttuğunu mu sanıyorsunuz , Apple ve ms operatorlerin isteklerine cevap verebilmek için kısa yol olarak mobil veriyi koymayacaklar. Yoğun talepleriniz sonucu ne olur bilmem ama pek ümitlenmeyin , son yıllarda telefon satışlarının çoğu operatörler üzerinden oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazilimx -- 19 Şubat 2014; 13:32:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cortana ismi kesinleşti.

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)
  • Tum Lumia lara gelecek degil mi ?

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Evet, tüm cihazlara gelecek

• İşlem Merkezine ait video lakin sızdırılan Windows Phone 8.1 sürümü büyük olasılık ile eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 19 Şubat 2014; 17:41:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.