Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Kapatabiliyorsunuz onu.

İletim raporunun mesaj gibi gelmesini mi ?

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Evet

Bulamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 19 Şubat 2014; 20:16:21 >
    Mesajlaşma-ayarlara girince çıkmıyor mu?

• sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    Çok mutlu oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesajlaşma-ayarlara girince çıkmıyor mu?

iletim raporunu kapatma var
    Mesaj olarak gelip gelmemesi ile ilgili bir şey yok
  • lord66 kullanıcısına yanıt
    Androiddeki gibi yazdığımız mesajın altında bir tik olarak görünmüyor onu diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Androiddeki gibi yazdığımız mesajın altında bir tik olarak görünmüyor onu diyorum.

Evet ya keşke böyle olsaydı, Android'de alışmıştık buna, kolaylık ve pratiklik sağlıyordu.
  •  Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 19 Şubat 2014; 22:28:30 >

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Ben alışamadım ama. Tarifsiz bir boşluk oluyor. Bastığımı anlayamıyorum.

• Windows Phone 8.1 ile gelmesini beklediğimiz sesli asistan Cortana'nın bazı ülkelerde çalışamayacağı belirtildi. Bizim ülkemiz için de destek verilmemesi muhtemel. Sebebi ise Cortana nın Bing alt yapısını kullanacak olması ve ülkemiz dahilinde Bing hizmetleri çalışmamakta. Cortana nın ülkemiz için yayınlanıp yayınlanmayacağını 8.1 in dağıtımına başlandığında göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Windows Phone 8.1 ile gelmesini beklediğimiz sesli asistan Cortana'nın bazı ülkelerde çalışamayacağı belirtildi. Bizim ülkemiz için de destek verilmemesi muhtemel. Sebebi ise Cortana nın Bing alt yapısını kullanacak olması ve ülkemiz dahilinde Bing hizmetleri çalışmamakta. Cortana nın ülkemiz için yayınlanıp yayınlanmayacağını 8.1 in dağıtımına başlandığında göreceğiz.

Bölge yi abd yapsak damı kurtarmaz

Dediğim gibi bunu ancak 8.1 yayınlandığında öğrenebileceğiz

• Özellikler yavaş yavaş azalıyor, tarih erteleniyor ohoo olmadı bu hiç.
  • Gözatma ekranı sanırım yakınlık sensörü le çalışıyor ve telefon cebimizdeyken ekran sürekli çalışıyor. Acaba bu durum düzelecek mi yoksa direkt kapatacakmıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Şubat 2014; 0:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Gözatma ekranı sanırım yakınlık sensörü le çalışıyor ve telefon cebimizdeyken ekran sürekli çalışıyor. Acaba bu durum düzelecek mi yoksa direkt kapatacakmıyız.

Sorunuzu pek anlamadım ama cebinizdeyken ekran çalışmaz. Bir süre sonra kapatıyor.

• Bu Mesaja Gelen Cevaplar
    Yoruma Git Saat işareti en son kullandığınız smileları baz alırken bu sistemde en çok kullandığınız amilelar eklenecek Yoruma Git MR. H - 19 Şubat 2014; 6:56:46

demişsin ama öyle değil ki zaten en çok kullandıklarımız duruyor orada
    @MR. H
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Gözatma ekranı sanırım yakınlık sensörü le çalışıyor ve telefon cebimizdeyken ekran sürekli çalışıyor. Acaba bu durum düzelecek mi yoksa direkt kapatacakmıyız.

Sorunuzu pek anlamadım ama cebinizdeyken ekran çalışmaz. Bir süre sonra kapatıyor.

Ayarlarda göz atma ekranı ayarı özet olarak ayarlı yani telefonun üst kısmına elini yaklaştırınca saati falan gösteren göz atma ekranı çalışıyor bu güzel bir şey aslında ama telefon cepte olduğunda da sensör sürekli bacağınızı gördüğünden dolayısıyla sürekli göz atma ekranını açık tutuyor. Bir süre sonra kapatıyor demişsiniz ama ben sabah elimi uzattığımda yine göz atma ekranı açılıyor.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.