Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastettiğiniz şey Cortana ise hayır şuan için Türkçe desteği yok

• Microsoft un DailyMotion ı da bünyesine katmayı planladığı belirtiliyor. Yakında yeni bir satın alma haberi gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 21 Şubat 2014; 9:26:58 >
  • Tom Warren tarafından paylaşılan yeni ekran görüntüleri ile önemli bir sorun olan uygulama güncellemeleri de Windows Phone 8.1 ile çözülüyor.
    Mağazanın yeni güncelleme kontrol özellikleri

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

İşlem Merkezi

• Bir umut veri bağlantısını beklemekteyiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam olmuş bu versinler artık istiyorum istiyorum
  • Ufak bir ayrıntı belki ama wplvrs adlı facebook grubunun sayfasında bulduğum bir sdk videosunda gmail ile ilgili kısmı gösterirken, gelen kutusu kontrolünün ne sıklıkla yapılacağı seçenekleri arasına "as items arrive" yani mail gelir gelmez seçeneği de katılmış.
  • https://www.youtube.com/watch?v=b1td6F4GP7k#t=106 Bu videoda 1:46'da sistemin kapladığı alan 4.75GB olarak gözüküyor. Herhalde sd kart kullanmak hali hazırda hafıza sorunu yaşayanlar için zorunluluk haline gelecek.
  • psyfnc P kullanıcısına yanıt
    Videolar üst kısımlarda paylaşılmış durumda
  • Haklısın hocam, gördüm ama dalmışım heralde Bu arada bir tek ben değilim heralde bu sistemin kapladığı alanı fazla bulan değil mi?
  • Eskiden hem wifi hemde 3g işareti aynı anda görünüyordu 8.1 ile hangisi kullanımda ise o gözüküyor,birde pil yüzdesi de bildirim merkezi ile görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar öncesinde Verge tarafından paylaşılan ve final sürümünde daha fazla özellik ve farklı bir arayüz ile gelmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 21 Şubat 2014; 20:36:11 >

• Windows Phone 8 de görüntülü görüşme deneyen var mı,line,viber gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Windows Phone 8 de görüntülü görüşme deneyen var mı,line,viber gibi

Skype denedim Bi sıkıntı yok

• Skype ücretli diyorlar skype kontür mü almak gerekiyor

• kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    İnternetiniz ve karşının interneti olduğu sürece Skype ücretsiz. Üyeliğiniz olsun yeter.
  • İşlem Merkezi'ndeki kısayolları kendimiz ayarlayabilecek miyiz?
  • Evet,aşağıda sıralamış olduğum ayarlar atanabilmekte.
    WiFi
    Kamera
    Vpn
    Ekran paylaşımı
    Bluetooth
    Parlaklık
    Ekran döndürme kilidi
    Uçuş modu
    İnternet paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 21 Şubat 2014; 22:08:44 >
  • Hocam bu mobil veriyi koymamalarındaki kasıt ne? O kadar uğraşıyoruz, gizli bir amaçları olmaması dışında herhangi bir neden göremedim ben.
  • En önemlisi veri bağlantısı, o yok. İlla bir şeyi eksik yapacaklar ya.

Teşekkürler bilgilendirme için.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.