Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük olasılık ile şebeke internetini kullanan insan hiç kapatmaz diye düşünüp koymuyorlar herhâlde bunun başka bir açıklaması olamaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cortana'yı Google Now ve Siri'den ayıran büyük bir özellik bir insanmış gibi bizimle iletişime geçecek. Siri ve Google Now'da ise mutlaka hava bugün nasıl? gibi şeyler söylememiz gerekiyordu. Not defterlerini ve diğer şeyleri değiştirebilecek

http://www.phonearena.com/news/Windows-Phone-Cortana-will-have-personality-but-you-will-have-control_id52851
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Büyük olasılık ile şebeke internetini kullanan insan hiç kapatmaz diye düşünüp koymuyorlar herhâlde bunun başka bir açıklaması olamaz .

Hiç mi haberleri yok piyasadan. Ben olsam Wi-Fi'yi koymazdım. Daha mantıklı o düşünceye göre.
  • sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    S4 de neden radyo yok?

cevabı artık günümüz akıllı telefon kullanan insanları internet verisini kullanıyor yerel radyoları değil dünyadaki istedikleri radyoları dinliyorlar. FM bandına hapsolmuyorlar, onun için radyo alıcısı koymamışlar.
    yine aynı mantık 2014 yılında bir ton para döküp bu telefonları alan insanlar neden veriyi kapatır ki diye düşünüyorlar koymuyorlar.
    adamlar bu ülkede asgari ücret ne kadar kim nasıl tarife kullanıyor diye düşünmüyor. bilmiyorlarki fakiriz biz net paketi diye bir şey için kıvranan insanlar alıyor bu telefonu adamlarda ucuz ucuz manyak hızlı veri ağı var, ona desen ben kullanmazken kapatırım napıyor bu köylü diye bakar suratına

• Şu imagin8 dedikleri nedir?
  • Mr. Blacktree M kullanıcısına yanıt
    Gerçek zamanlı efekt oluşturabilen bir teknoloji lakin bunun MWC de bizim cihazlar için uygulama olarak duyurulabileceği belirtilmiş WpCentral'da fakat bu olayı nasıl yansıtacaklar muallak

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de cep telefonu açısından çok önemli bir pazar. Biraz yerel alıştırmalar yapsalar bari. 500 liralık telefon alıyorum 70 lirayı aylık pakete vermem herhalde. Zaten özelleştirilebilir bir şey koysalar ne olur Allah aşkına İstiyen kullanmasın kardeşim.
  • Windows Phone 8.1 ile birlikte yayınlanması beklenen Office Lens uygulaması ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

Uygulama sayesinde dokümanları ve beyaz tahtada ki verileri yazıya çevirerek OneNote'a kayıt etme

Bu arada uygulama şuanda beta test aşamasında,Sadece Beta Erişimi Bulunanlar İndirilebilir:http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/office-lens/43c017e4-c7b2-4a37-9d3b-a02c73575cf8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 22 Şubat 2014; 9:52:39 >

• doğru diyorsun indirmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz dedi bana... bana dedi bunu...
  • Manuel indiri secip sd karta atın o sekilde kolayca kurulur ayrıca,genelde abd deki magaza icin ip degistirmek falan lazım vpn ile girip istediginizi indirip yine sd karta atarak kurun derim :)
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Uygulama beta kullanıcılarına tanımlı bu işlemleri yapmanızın sizin hesabınıza bir etki sağlamayacağı için uygulamayı indirmezsiniz.
  • uygulamayı indirdim bile usendim simdi kurmayı :) sarjda alet zaten.
  • İyi de zaten androiddeki tik iletim raporu değildi ki. İletim raporunu açınca bildirim olarak geliyordu. O tik mesaj iletildi değil gönderildi anlamına geliyor benim bildiğim. Zaten mesaj gönderilmeyince wp8 de uyarı veriyor.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı indirmek sorun değil yüklemek sorun,bilgisayardan manual indirip kuracağım dediğiniz de zaten indiriyor

• Windows Phone 8.1 ile birlikte bilgisayardan diğer klasörünün yönetiminin gerçekleştirileceği belirtiliyor.
  • ç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blacktree -- 22 Şubat 2014; 23:55:30 >
  • Sesli yardımcı Cortana'nın ülkelere göre farklı isimlerle geleceği belirtiliyor. Örneği Amerika'da bayan seslendirme için Kate, erkek seslendirme için ise Mark ismi kullanılmış

• quote:

Sesli yardımcı Cortana'nın ülkelere göre farklı isimlerle geleceği belirtiliyor. Örneği Amerika'da bayan seslendirme için Kate, erkek seslendirme için ise Mark ismi kullanılmış

Tukiyede bayan yasemin erkek Hüseyin olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

quote:

Sesli yardımcı Cortana'nın ülkelere göre farklı isimlerle geleceği belirtiliyor. Örneği Amerika'da bayan seslendirme için Kate, erkek seslendirme için ise Mark ismi kullanılmış

Neden ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

quote:

Neden ki?

yav türkçe inş çıkmaz o ne öle yasemin hüseyin

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.