Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Uygulama kuracağım oyun kuracağım telefonuma 8.1 betayı bekliyorum hafıza kartına kurmak için.İnşallah Nisan'ın ilk haftası beta tüm cihazlara yayınlanır.

Sonunda büyük hafızamıza kavuşucaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Uygulama kuracağım oyun kuracağım telefonuma 8.1 betayı bekliyorum hafıza kartına kurmak için.İnşallah Nisan'ın ilk haftası beta tüm cihazlara yayınlanır.

Sonunda büyük hafızamıza kavuşucaz

Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

99 yılından beri turkcelldeyim bana ayrıcalık vermediler varsa bir olay söyleyin bizde yapalım. düzgün kullanmak için 70 liralık paket kullanıyorum. gerçi aynı paket bilmemnecell de 25 lira olsada geçmem, çekmeyen hatlarla işim olmaz

Daha önce turkcell kullanıyordum. Evimin oturma odasında dahi ancak cam kenarında 3g şebekesine geçiş yapıyordu. Bursa merkezde oturuyorum üstelik. Daha önceleri avea ve vodafone kullanmıştım vodafone 3g çekiyordu, avea ise çekeyim mi çekmeyim mi kafasındaydı . Türkcelli aradım bi gun çıkan arkadaşa anlattım durumu. Diğer operatörlerin 3g ile bağlandığım yerde siz nasıl çekmezsiniz diye. Kadın aşağı yukarı şöyle bişi dedi " diğer operatörler verici güçlerini belirlenen limitten yüksek tuttukları için evinizden çekiyordur, biz doğaya ve insanlara saygılı olduğumuz için böyle bişi yapmıyoruz" bende şöyle dedim " bu konuşma kayıt ediliyormu? Ediliyor. Şimdi bu söylediklerinizden sonra ben diğer operatörleri insan sağlığıyla oynadıkları için mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Kanıt olarakta sizin söylediklerinizi yani bu konuşmayı gostericem. Umarım sizin için bi sakıncası yoktur " kadın öyle bi telaşa kapıldı ki "beyfendi ben sizin samimiyetinize güvenerek bunu söyledim hem bu kanıtlanmış bişi değil sadece varsayım" dedi, " varsayımlarınızla insanları kandırdığınızın farkındamısınız? Diğer operatörleri kotulemek adına nelerle suçluyorsunuz? Ustelik kafadan uydurma bilgilerle" dedim. Beya bi uğraştım açıkçası.

sonra vodafone'a geçtim suan vodafone kullanıyorum internet hızım oldukça iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    kadın cağız çok pis terlemiştir
    genel olarak turkcellden memnunum. sırf o aramalarda hattını taşıyanlarda çıkan garip ve iğrenç sesin benim numaramda çıkmaması için bile hattımı taşımazdım
    birde hattımda kontratlı telefon var onun içinde taşınmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

99 yılından beri turkcelldeyim bana ayrıcalık vermediler varsa bir olay söyleyin bizde yapalım. düzgün kullanmak için 70 liralık paket kullanıyorum. gerçi aynı paket bilmemnecell de 25 lira olsada geçmem, çekmeyen hatlarla işim olmaz

Daha önce turkcell kullanıyordum. Evimin oturma odasında dahi ancak cam kenarında 3g şebekesine geçiş yapıyordu. Bursa merkezde oturuyorum üstelik. Daha önceleri avea ve vodafone kullanmıştım vodafone 3g çekiyordu, avea ise çekeyim mi çekmeyim mi kafasındaydı . Türkcelli aradım bi gun çıkan arkadaşa anlattım durumu. Diğer operatörlerin 3g ile bağlandığım yerde siz nasıl çekmezsiniz diye. Kadın aşağı yukarı şöyle bişi dedi " diğer operatörler verici güçlerini belirlenen limitten yüksek tuttukları için evinizden çekiyordur, biz doğaya ve insanlara saygılı olduğumuz için böyle bişi yapmıyoruz" bende şöyle dedim " bu konuşma kayıt ediliyormu? Ediliyor. Şimdi bu söylediklerinizden sonra ben diğer operatörleri insan sağlığıyla oynadıkları için mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Kanıt olarakta sizin söylediklerinizi yani bu konuşmayı gostericem. Umarım sizin için bi sakıncası yoktur " kadın öyle bi telaşa kapıldı ki "beyfendi ben sizin samimiyetinize güvenerek bunu söyledim hem bu kanıtlanmış bişi değil sadece varsayım" dedi, " varsayımlarınızla insanları kandırdığınızın farkındamısınız? Diğer operatörleri kotulemek adına nelerle suçluyorsunuz? Ustelik kafadan uydurma bilgilerle" dedim. Beya bi uğraştım açıkçası.

sonra vodafone'a geçtim suan vodafone kullanıyorum internet hızım oldukça iyi.

bursada tam olarak nerede oturuyorsun ben doğanevlerdeyim , avea 3g çok güçlü burada hatta evde kullandığım adsl dendaha hızlı

•  Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Bende memnundum ama işte evde 2g yetmiyor. 100 km hızı geçmeyen ferrari gibi. kısmetse zaten bide tabi Türkiye'ye gelirse lumia 930u vodafone'dan almayı planlıyorum. Tabii mecbur 2sene vodafone kullanıcam.

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    İstiklal mahallesindeyim ben hocam. Hürriyetteki askeri hava alanının yanındayım. Vodafone'un wifisini kullanıyorum bide. Mobil veriyi wifi bağlantısına çevirerek dağıtıyor. 12-13 mbps hızı gördüm. Güzel tarafı wifi cihazı sarj et,kapat,koy cebine, istediğin bi yerde cihazı aç wifi bağlantın hazır. 15 gb sınırı var sonra hız düşüyor. 2-3 mbps hıza düşüyormuş sanırım. Telefon için bu hız bile yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 2 Mart 2014; 21:39:43 >

• bu güncellemeyle şebeke üzeri 3g görüntülü konuşma desteği gelecek mi..
  • Nokia kod adı "Martini" olan Windows Phone 8.1 işletim sistemli telefon üzerinde çalıştığı belirtiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 3 Mart 2014; 7:12:27 >
  • Windows Phone 8.1 ile gelecek olan yeni bildirim sesleri
    https://onedrive.live.com/?cid=7f6a7ee3e84a3ffe&id=7F6A7EE3E84A3FFE!1455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 3 Mart 2014; 7:08:30 >
  • Böyle gelse ne olurdu ki, çok güzel durmuş Şeffaf olması ayrı bir hava katmış

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 3 Mart 2014; 14:58:22 >
  • anlamadığım şey şu internette böyle güzel tasarımlar var ama MS bunların yanına bile yaklaşamıyor ya bunları yapmak çok zor işletim sistemi yapan MS bunları yapamıyor veya geliştiriciler AT gözlüğüyle geliştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

anlamadığım şey şu internette böyle güzel tasarımlar var ama MS bunların yanına bile yaklaşamıyor ya bunları yapmak çok zor işletim sistemi yapan MS bunları yapamıyor veya geliştiriciler AT gözlüğüyle geliştiriyor.

Şirketim olsa güzel konsept tasarım yapan adamları işe alırım. Bu konseptçilerin de fikirlerini hayata geçirebilecek yazılımcılar.

Daha çok var böyle güzel bu bir tanesi PCye geçince atarım.

• 8.1 değil de daha çok WP9 yapıyorlar hatta bazıları video bile hazırlıyor
  • quote:

anlamadığım şey şu internette böyle güzel tasarımlar var ama MS bunların yanına bile yaklaşamıyor ya bunları yapmak çok zor işletim sistemi yapan MS bunları yapamıyor veya geliştiriciler AT gözlüğüyle geliştiriyor.

ASlında yukarıda ki tasarımda 5 para etmez , çünkü wp8 klasik arayüzü üzerinde oynanmış. Bana göre baştan çok farklı bir arayüz tasarlanmalıdır. Bu arayüzün hiçbir geleceği yoktur ancak ms kafasına göre fantazi yapıyor.

Arayüz dediğin böyle olur.Öyle kutuları yukarı aşağı kaydırmakla arayüz yapılmaz.

• Cortana :
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS3

quote:

ASlında yukarıda ki tasarımda 5 para etmez , çünkü wp8 klasik arayüzü üzerinde oynanmış. Bana göre baştan çok farklı bir arayüz tasarlanmalıdır. Bu arayüzün hiçbir geleceği yoktur ancak ms kafasına göre fantazi yapıyor.

Arayüz dediğin böyle olur.Öyle kutuları yukarı aşağı kaydırmakla arayüz yapılmaz.

Kişisel zevke bağlı .

Ayrıca Metro UI çok güzel bir düşünce ama Microsoft bunu adam etmiyor

• Bu cortana özelliği güzel olacağa benziyor. Bir de resimlerde görüldüğü gibi Cortana'nın yüzü belirirse ekranda çok havalı olur.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.