Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Şu anasını sattımının wp si akşam akşam deli etti youtubeden video izliyorum ileri sarıyorum video could not be decoded hatası veriyor video izliyorum yemin ediyorum kendi kendine yarıda video gidiyor yerine video could not be decoded hatası alıyorum akşam akşam telefonu fırlatıcaktım duvara . İe de geziyorum bugün yüksek boyutlu bir sayfaya girince tel sapıyıtor bugün makale okuyorrum aniden ie kapanıyor surduruluyor yazısı geliyor programdan çıkıyor. Ana menuye donuyor ie ye girince boş sayfa geliyor geçmişe bakıyorum girdiğim site yok ben dedi olmayayım kim deli olsun

öyle deme çok stabil çok
  • arkadaslar ayarlardan sanırım yanlış birsey yaptım.şu anda telefon gorme engelli modunda calısıyor.yani hangi uygulamanın uzerindeysem onun adını soyluyor.dokunma ozelligi cift tıklama moduna geldi hicbir sey yapamıyorum.nasıl kapatabilirim bunu yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

arkadaslar ayarlardan sanırım yanlış birsey yaptım.şu anda telefon gorme engelli modunda calısıyor.yani hangi uygulamanın uzerindeysem onun adını soyluyor.dokunma ozelligi cift tıklama moduna geldi hicbir sey yapamıyorum.nasıl kapatabilirim bunu yardımcı olurmusunuz.

ayarlar erişim kolaylığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Şu anasını sattımının wp si akşam akşam deli etti youtubeden video izliyorum ileri sarıyorum video could not be decoded hatası veriyor video izliyorum yemin ediyorum kendi kendine yarıda video gidiyor yerine video could not be decoded hatası alıyorum akşam akşam telefonu fırlatıcaktım duvara . İe de geziyorum bugün yüksek boyutlu bir sayfaya girince tel sapıyıtor bugün makale okuyorrum aniden ie kapanıyor surduruluyor yazısı geliyor programdan çıkıyor. Ana menuye donuyor ie ye girince boş sayfa geliyor geçmişe bakıyorum girdiğim site yok ben dedi olmayayım kim deli olsun

öyle deme çok stabil çok

Abi şurda mantıklı yorum yapan bi sen varsın heralde stabilite de 8.1 den sonra gitti zaten müzik menusu 15 sn de açılıyor surduruluyor yazısı sürekli geliyor bildirim çubugu bile inerken kasıyor hala stabilite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

öyle deme çok stabil çok

Abi şurda mantıklı yorum yapan bi sen varsın heralde stabilite de 8.1 den sonra gitti zaten müzik menusu 15 sn de açılıyor surduruluyor yazısı sürekli geliyor bildirim çubugu bile inerken kasıyor hala stabilite

çok sorun var da umudum yok. artık öylece kullanıyorum. isyan etmekten bile sıkıldım.

• mcroses kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlara gelemiyorum ki.ekranında alt kısmında kalıyor .yani ekranı asagı yukarı yapamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyle deme çok stabil çok

çok sorun var da umudum yok. artık öylece kullanıyorum. isyan etmekten bile sıkıldım.

Aynn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lumia 920 telefonumu garantiye vericem, developer surumden 8.0 yada resmi 8.1 surume nasıl geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

arkadaşlar lumia 920 telefonumu garantiye vericem, developer surumden 8.0 yada resmi 8.1 surume nasıl geçebilirim.

nsrt ile dönebilirsin. formatlanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 830 Aveada Satışa çıkmış Tarifeye ek 31 tlden başlayan fiyatlar ile Kontratsız fiyatı ise 1300 tl bandında. Açıkcası 1000 tl bile fazla bu telefona Microsoft bu şekilde giderse kan kaybeder çok abes bir fiyattan çıkartıyor telefonları.

http://windowsphonehaber.com/nokia-lumia-830-aveada-satista.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Lumia 830 Aveada Satışa çıkmış Tarifeye ek 31 tlden başlayan fiyatlar ile Kontratsız fiyatı ise 1300 tl bandında. Açıkcası 1000 tl bile fazla bu telefona Microsoft bu şekilde giderse kan kaybeder çok abes bir fiyattan çıkartıyor telefonları.

• quote:

Lumia 830 Aveada Satışa çıkmış Tarifeye ek 31 tlden başlayan fiyatlar ile Kontratsız fiyatı ise 1300 tl bandında. Açıkcası 1000 tl bile fazla bu telefona Microsoft bu şekilde giderse kan kaybeder çok abes bir fiyattan çıkartıyor telefonları.

dinleyen kim ? onca arkadaşla birlikte yazdık, yorumladık. bir kişi çıktı bu fiyat politikasını savunan (!).. düşünce özgürlüğü var tabi ama o kişi de Microsoft çalışanı belki ?

735 modeline de aynı politika, 999.tl den. biz Lumiacılara bile pahalı geliyor, başkası napsın..

syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

quote:

dinleyen kim ? onca arkadaşla birlikte yazdık, yorumladık. bir kişi çıktı bu fiyat politikasını savunan (!).. düşünce özgürlüğü var tabi ama o kişi de Microsoft çalışanı belki ?

735 modeline de aynı politika, 999.tl den. biz Lumiacılara bile pahalı geliyor, başkası napsın..

syg.

Amaç ondan dolayıda değil normalde Orta segment olarak geçiyor bu cihazlar. Göz boyuyor gibi biraz 930 biraz 920 bunun gibi tasarımıda bu şekilde şekillendiriyor. 930 bakarsan içler acısı bir durumda kim alcak o telefonu 1700 tl fiyatı var Ağır vede kalın bir cihaz gelen geçen öyle diyor biz lumia kullanıcıları için üzgün bir durum ben çoğu kişiye Lumia önersem 735 bile 999 dan çıktı kaldıki şimdi 830 1300 oldu arada ne fark var dersen ön kamera gelişmiş sadece 735'de.

830'da kamerayı 10 mgp yapmışlar. Konuşmucam diyorum ama engel olamıyorum işte bizde böyle boşalıyoruz arkadaş yoksa içimizde ur çıkıcak vallahi.

• Selamlar,

Cyan güncellemesi ile birlikte Wi-Fi ağlarına bağlanamaz oldum bu sorunla daha önce karşılaşan var mı acaba?
  • telefonu sıfırladım, sonrasında whatsapp kurdum. ancak sohbet yedeği bulundu diye uyarı gelmedi.

sohbet yedeğimi nasıl getirebilirim.
  • By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    Cihazı bilgisayara bağlayıp kontrol etmen lazım. Cihaz hafızasında veya hafıza kartında whatsapp klasörü varsa ve içinde database varsa (ilk yüklediğinde bulmadıysa muhtemelen hafıza kartındadır) cihaz hafızasına atman yeterli. Eğer yoksa sen depolama alanını formatlamışsındır o sebepten geri dönüşü olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Cihazı bilgisayara bağlayıp kontrol etmen lazım. Cihaz hafızasında veya hafıza kartında whatsapp klasörü varsa ve içinde database varsa (ilk yüklediğinde bulmadıysa muhtemelen hafıza kartındadır) cihaz hafızasına atman yeterli. Eğer yoksa sen depolama alanını formatlamışsındır o sebepten geri dönüşü olmaz.

nsrt ile telefona 8.1 resmi güncellemeyi yükledim.

telefonda hafıza kartı yok.

telefonu pc ye bağladığımdada database yoktu maalesef :(

şimdi gitmişmi oluyor
  • Gdr 2 den haber varmı yoksa iptal mi oldu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

nsrt ile telefona 8.1 resmi güncellemeyi yükledim.

telefonda hafıza kartı yok.

telefonu pc ye bağladığımdada database yoktu maalesef :(

şimdi gitmişmi oluyor

Ya kusura bakma :) Ben en son ACE-2 konusundaydım Windows phone a geçmişim ama pc başından kalkıp gelince fark etmemişim.

Kusura bakma tekrar benim telefona göre yazmıştım o yorumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

Gdr 2 den haber varmı yoksa iptal mi oldu ?

2023te gelcekmiş.bekleme boşa.
  • 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.