Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (720. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Osmany Juantorena

quote:

Lumia 525 imi yaklaşık bir ay önce sorunsuz bir şekilde wp 8.1 sürümüne yükselttim.

En büyük sorunum Diğer Klasörü...
    Eskiden fazla şişmiyordu en fazla 600 mb falan oluyordu , şimdi ise 1,5 gb oldu. Telefonu iki kez sıfırladım ama gün geçtikçe daha da arttı. Sadece oyunları hafıza kartına yüklüyorum. Uygulamaları yüklemeyi düşünmüyorum.

Sorum şu ;
    WP 8.1 de diğer klasörüne bir çözüm getirildi mi ? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.

Kimse böyle bir problem yaşanadı mı? Yardım edecek biri yok mu?

Bende 170 mb. Sende niye bu kadar çok ki.kartta da 700 mb varmış.

Bilemiyorum. Şu an bilmek istediğim tek şey wp 8.1 ile bu soruna çözüm getirildi mi? Getirildiyse "nasıl"? Görünen o ki kimsede bilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bütün prewiev güncellemelerini yükledim 625 cihazda sabah 7 den beri şarj şuan %73 kaldı, 1 saat kadar müzik dinledim, mobil veri açık, ara ara da nete girip çıktım, cihaza bi haller oldu şarjı bitmiyo yav 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Arkadaşlar bütün prewiev güncellemelerini yükledim 625 cihazda sabah 7 den beri şarj şuan %73 kaldı, 1 saat kadar müzik dinledim, mobil veri açık, ara ara da nete girip çıktım, cihaza bi haller oldu şarjı bitmiyo yav 😎

Bende 2 gun önce 8xime yükledim 14 saatte şarj 94 kalmıştı ve çok rahat 24 saati çıkardı kurcalamama rağmen, şuanda şarjda inşallah dunku gibi olur :D Tek sorunu bence betanın kaldırılmaması hocam, inşallah hiç sıkıntı olmaz telefonda ve betada.

• @tlhGS Zaten ben bakıyorum telefon G7 gözüme ilişti Anneme alıcamda ben kullanırım biraz bataryada 11-12 saat Wifi ile o sürelerde alınabiliyormuş bakıcaz artık. Bunun içinde bakıyorum şimdi bir kapak alıcamda Birde Kablosuz şarj kiti tamamdır yanımda taşırım onu. Yan sanayi düşünüyordum kimse sorsan evimi patlıcan dediler vazgeçirdiler arkadaş. Telefonu ben artık korkusuz kullanıyorum Whattsapp Facebook açık Location falanda açık o şekilde akıp gidiyor su gibi bir ara ben hiç ellemiyordum daha çok gidiyordu sonradan bıraktım.

@blackdiamond16 2000 mah pil var öpte başına koy biz ne yapcaz.
  • Lumia 520 kullanıyorum. Bilgisayara bağladığımda 7.5 gb tan 6sını sisteme vermiş olarak görüyorum. Yüksek bellekte uygulamalarım yok. Böyle saçma iş görmedim. Temel sistem gereksinimi bu kadar fazla olmamalı.

Edit: Sisteme 3.01 gb ayırmış. Ama yine de çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MostarSMRKND -- 24 Kasım 2014; 10:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyK

Lumia 520 kullanıyorum. Bilgisayara bağladığımda 7.5 gb tan 6sını sisteme vermiş olarak görüyorum. Yüksek bellekte uygulamalarım yok. Böyle saçma iş görmedim. Temel sistem gereksinimi bu kadar fazla olmamalı.

Storoge cleaner uygulamasıyla temizle

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Lumia 520 kullanıyorum. Bilgisayara bağladığımda 7.5 gb tan 6sını sisteme vermiş olarak görüyorum. Yüksek bellekte uygulamalarım yok. Böyle saçma iş görmedim. Temel sistem gereksinimi bu kadar fazla olmamalı.

Hocam o uygulama hakkında güzel şeyler okumadım açıkçası. Sizin dusunceniz nedir?

• quote:

quote:

quote:

Hocam o uygulama hakkında güzel şeyler okumadım açıkçası. Sizin dusunceniz nedir?

Telefonu yarım saat zorluyor biraz verileri taşıyor hafıza Full oluyor sonra tekrar boşalıyor yer açılıyor ama yarıda filan kesmeden bitmesine bekleyin

• quote:

quote:

Lumia 525 imi yaklaşık bir ay önce sorunsuz bir şekilde wp 8.1 sürümüne yükselttim.

En büyük sorunum Diğer Klasörü...
    Eskiden fazla şişmiyordu en fazla 600 mb falan oluyordu , şimdi ise 1,5 gb oldu. Telefonu iki kez sıfırladım ama gün geçtikçe daha da arttı. Sadece oyunları hafıza kartına yüklüyorum. Uygulamaları yüklemeyi düşünmüyorum.

Sorum şu ;
    WP 8.1 de diğer klasörüne bir çözüm getirildi mi ? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.

Kimse böyle bir problem yaşanadı mı? Yardım edecek biri yok mu?

Windows 8de bu problem var idi, diğer klasörü 2, 3gb a çıkabiliyordu. 8.1 ile çözüm geldi tabiki. Herkes 8.1 kullandığımdan şikayetçi olan yok gördüğün gibi.

Ayrıca 8.1 ile telefonu bilgisayara bağlayıp diğer klasörünün içini düzeltebiliyorsun,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 24 Kasım 2014; 11:11:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu yarım saat zorluyor biraz verileri taşıyor hafıza Full oluyor sonra tekrar boşalıyor yer açılıyor ama yarıda filan kesmeden bitmesine bekleyin

Sağolun hocam yardımlarınız için. Allah razı olsun.

• Arkadaşlar nokia software ile developer olmayan sürüme nasıl dönerim buldum dediği ve indirdiği versiyon ile benim telefondaki versiyonaynı görünüyor sonu 40001 olan. son updatelerden sonra şirket emaillerimi alamamaya başladım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam yardımlarınız için. Allah razı olsun.

Önemli değil her zaman

• VLC Player için beta tester alımları başladı, aşağıdan başvurabilirsiniz (10 000 sınırı var,isteyen acele etsin)

https://docs.google.com/forms/d/1truuQY_hpaKJtOoD3s_SzB7RQGcfq9LKEQr0r5sijT8/viewform?edit_requested=true
  • enemy kullanıcısına yanıt
    NSU ile dönebilirsin 40001 olan yayımlanan son sürüm developer sürümünü içermez nokianın kişiselleştirdiği CYAN sürümünü içerir telefonun sürümüne ekstralar+bilgi den değil Hakkında bölümündeki 8.1x.xxx olan yerden bakabilirsiniz developer sürümü ile bu sayılar değişir. Yani NSU ile cihazınıza orada görünen sürümü yüklerseniz orijinal CYAN ı yüklemiş olursunuz.
  • arkadaşlar lumia 920 telefonumu garantiye vericem, developer surumden 8.0 yada resmi 8.1 surume nasıl geçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Never4You

NSU ile dönebilirsin 40001 olan yayımlanan son sürüm developer sürümünü içermez nokianın kişiselleştirdiği CYAN sürümünü içerir telefonun sürümüne ekstralar+bilgi den değil Hakkında bölümündeki 8.1x.xxx olan yerden bakabilirsiniz developer sürümü ile bu sayılar değişir. Yani NSU ile cihazınıza orada görünen sürümü yüklerseniz orijinal CYAN ı yüklemiş olursunuz.

çok teşekkürler
  • explorer dışında browser kullanan var mı wp de
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

explorer dışında browser kullanan var mı wp de

Türkçe karakter sorunu yüzünden uc tarayıcısını bırakmıştım. ara yüzü ve işlev olarak pek çoğu IE den daha iyi.
  • Şu anasını sattımının wp si akşam akşam deli etti youtubeden video izliyorum ileri sarıyorum video could not be decoded hatası veriyor video izliyorum yemin ediyorum kendi kendine yarıda video gidiyor yerine video could not be decoded hatası alıyorum akşam akşam telefonu fırlatıcaktım duvara . İe de geziyorum bugün yüksek boyutlu bir sayfaya girince tel sapıyıtor bugün makale okuyorrum aniden ie kapanıyor surduruluyor yazısı geliyor programdan çıkıyor. Ana menuye donuyor ie ye girince boş sayfa geliyor geçmişe bakıyorum girdiğim site yok ben dedi olmayayım kim deli olsun

• Şimdide aynı videoda ileri sarınca decode error yazıyor . :)))))))))))))

• 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.