Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu iyi bir haber. Hemen yükledim denedim. Gayet güzel olmuş.

• Ve sonunda Foursquare diğer platformlardaki yeni yüzünü Windows a taşıdı.

http://www.windowsphone.com/s?appid=26cf3302-469f-e011-986b-78e7d1fa76f8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML

Ve sonunda Foursquare diğer platformlardaki yeni yüzünü Windows a taşıdı.

Ya siz bu uygulamayı neden kullanıyorsunuz. Ne,işe yarıyor. Şarjdan ötürü konum isteyen uygulamaları pek kullanmam. İşe yarar birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: KRML

Ve sonunda Foursquare diğer platformlardaki yeni yüzünü Windows a taşıdı.

Ya siz bu uygulamayı neden kullanıyorsunuz. Ne,işe yarıyor. Şarjdan ötürü konum isteyen uygulamaları pek kullanmam. İşe yarar birşey mi?

Orada burada arkadaşlarınıza konum paylaşıyorsunuz yani xxx kişisi burdaydı şuradaydı gibi sosyal ağ gibi birşey önemli değil yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar,

Konusunu da açtım ama belki burdan bilen birisi çıkar.

Telefonu bilgisayara bağlı bir şekilde update ettim. Software yüklendikten sonra telefona yükle dedim. Yükleme tamamlandı sonra telefon açılacakken Nokia yazısı çıkıyor. Üstte 1 sn geçmeden

SetOfflineMemoryDumbUseCapability fail tarzında birşey çıkıyor ve kapanıyor tekrar nokia yazısı çıkıyor bu şekilde bir döngüye giriyor telefon ve açılmıyor.

Hard Reset denedim ama olmadı.
    Markası Lumia 620

Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPırasa -- 20 Kasım 2014; 0:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Merhaba Arkadaşlar,

Telefonu bilgisayara bağlı bir şekilde update ettim. Software yüklendikten sonra telefona yükle dedim. Yükleme tamamlandı sonra telefon açılacakken Nokia yazısı çıkıyor. Üstte 1 sn geçmeden

SetOfflineMemoryDumbUseCapability fail tarzında birşey çıkıyor ve kapanıyor tekrar nokia yazısı çıkıyor bu şekilde bir döngüye giriyor telefon ve açılmıyor.

Markası Lumia 620

Teşekkürler,

hafıza kartı fazla dolu falan olabilir mi ,sallıyorum ama varsa çıkartıp öyle deneyin. geçmiş olsun bu arada .

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Merhaba Arkadaşlar,

Markası Lumia 620

Teşekkürler,

hafıza kartı fazla dolu falan olabilir mi ,sallıyorum ama varsa çıkartıp öyle deneyin. geçmiş olsun bu arada .

kendi içindeki sd kartı çıkarabiliyor muyuz hocam? harici kartı çıkardım ben de ama bir fark yaratmadı.
    Lumia Software recovery tool kullandım. Yazılımı tekrar yükledi baya bi süre resetlemedi telefon kendini. Sonra yükleme bitince tekrar resetlemeye başladı.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doğru demişsin de değişim kernel denilen olayda olsaydı bizim telefonlar wp10 u alamazdı 7den 8e geçişte öyle olmuştu sanki.

• Hocam beta kullananlar olarak betadan memnun musunuz? Şarjım iyice öldü ve hungry shark mağazada yok, gözükmüyor bende. Beast çalışıyorum hocam ve şarj iyi mi? Telefonu aldığımdan beri 6 aydır wp8 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgzy -- 21 Kasım 2014; 20:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okii2012

Hocam beta kullananlar olarak betadan memnun musunuz? Şarjım iyice öldü ve hungry shark mağazada yok, gözükmüyor bende. Beast çalışıyorum hocam ve şarj iyi mi? Telefonu aldığımdan beri 6 aydır wp8 kullanıyorum.

Öncelikle 8x kullanıyorum bize 8.1 gelmediğinden dolayı beta kullanıyorum şarj öyle çok faketmedi 8 kullanırken şarjım 1 saat fazla giderdi şuan şarjım %36 sabah 6da çıkardım şarjdan normal kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Hocam beta kullananlar olarak betadan memnun musunuz? Şarjım iyice öldü ve hungry shark mağazada yok, gözükmüyor bende. Beast çalışıyorum hocam ve şarj iyi mi? Telefonu aldığımdan beri 6 aydır wp8 kullanıyorum.

Öncelikle 8x kullanıyorum bize 8.1 gelmediğinden dolayı beta kullanıyorum şarj öyle çok faketmedi 8 kullanırken şarjım 1 saat fazla giderdi şuan şarjım %36 sabah 6da çıkardım şarjdan normal kullanıyorum

Peki beast çalışmıyor falan diye okumuştum hocam? Betadan memnun musun, sence bende kurmalımıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgzy -- 21 Kasım 2014; 20:49:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Peki beast çalışmıyor falan diye okumuştum hocam? Betadan memnun musun, sence bende kurmalımıyım?

Müzik dinlerken açıp kapatmak gerekiyor ilk başta yani birazda 8e göre az gibi sesi ama yinede sesi gayet yeterli yani bence 8de durmanız hata bence hemen geçin

• Tamam hocam teşekkür ederim, nasıl kuracağım resmli anlatım veya video gibi birşey varmı? Garanti dışı falan kalmıyor dimi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgzy -- 21 Kasım 2014; 21:09:23 >
  • quote:

Tamam hocam teşekkür ederim, nasıl kuracağım resmli anlatım veya video gibi birşey varmı? Garanti dışı falan kalmıyor dimi hocam?

hocam önceliklehttp://appstudio.com/ adresine girip telefonda kullandığım microsoft hesabıyla geliştirici olarak tanımlaman lazım sonra telefona mağazadanhttp://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96 programını indirip hesapla giriş yaptıktan sonra güncellemeleri denetlerseniz olur

• quote:

Tamam hocam teşekkür ederim, nasıl kuracağım resmli anlatım veya video gibi birşey varmı? Garanti dışı falan kalmıyor dimi hocam?

Garanti dışı kalmıyor.

• Hocam guncelledim iyi hoş güzel aldı ama popüler uygulamalar oyunlar vs diyorum sonuç yok diyor. Ama ücretli uygulamalarda 3-5 tane çıkıyor.

Edit: Tamam hocam oldu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgzy -- 22 Kasım 2014; 9:42:58 >
  • Sağol hocam gece 3 e kadar guncelledi, telefon güzel oldu ama sanki müzik dinlerken başka şarkıya oto geçicekken sonunda şarkının kesitinden bir tiz ses geliyor sonunda ve diğer şarkıya geçiyor bunun bi çozumu yokmu. Betadan kaynaklı sanırsam.

• quote:

Sağol hocam gece 3 e kadar guncelledi, telefon güzel oldu ama sanki müzik dinlerken başka şarkıya oto geçicekken sonunda şarkının kesitinden bir tiz ses geliyor sonunda ve diğer şarkıya geçiyor bunun bi çozumu yokmu. Betadan kaynaklı sanırsam.

Betadan kaynaklanıyor sanırım beats nasıl çalışıyor? Eğer bu üst üste güncelleme yaptıysanız şarj probleminiz olabilir telefonu sıfırlarsanız telefon rahatlar

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.