Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli bir güncelleme diye bişey geldi dün gece şimdi yüklüyorum bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replikans -- 15 Kasım 2014; 9:18:06 >
  • Aynen, kullanıyorum güzel uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Önemli bir güncelleme diye bişey geldi dün gece şimdi yüklüyorum bakalım ne olacak.

Pil tasarrufu canlı kutucuk özelliği geldi artık anlık güncelliyor pili ve bildirim merkezi kısa yoluna pil tasarrufu eklendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Önemli bir güncelleme diye bişey geldi dün gece şimdi yüklüyorum bakalım ne olacak.

Pil tasarrufu canlı kutucuk özelliği geldi artık anlık güncelliyor pili ve bildirim merkezi kısa yoluna pil tasarrufu eklendi

Teşekkürler, baktım şimdi. Ekledim kısa yollara
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

E tamam işte herhangi bir YouTube uygulaması da telefonun playerında açılacak şekilde yapılamaz mı? Mesela tarayıcıdan açınca playerda açılıyor, şarkıyı dinlemeye devam edebiliyorum.

Tubecast diye bi youtube programı var, telefonun oynatıcısında açıyor, programı kapatsan bile arka planda çalabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesle ilgili ne varsa arkada calisir bilmeden sallamasin kimse :-) W10 da ekrani ikiye bölmede gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon_eyed

quote:

E tamam işte herhangi bir YouTube uygulaması da telefonun playerında açılacak şekilde yapılamaz mı? Mesela tarayıcıdan açınca playerda açılıyor, şarkıyı dinlemeye devam edebiliyorum.

Tubecast diye bi youtube programı var, telefonun oynatıcısında açıyor, programı kapatsan bile arka planda çalabiliyor.

indirdim denemedim ama çalmadı arkada ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falcon_eyed

quote:

indirdim denemedim ama çalmadı arkada ya.

Ayarlardan, programlar arası geçişte çalmayı ve kilit altında çalışmayı aktif etmen gerekiyor, ayrıca pil ayarlarından arka planda çalışmayı da açmışsındır sanırım

• Güncelleştirmeyi yükleyeyim dedim demez olaydım, çarklarda kaldı.
  • Güncelleme bende gorunmuyor, yardımcı olur musunuz? Telefon güncel yazıyor.

• lubnatsimehc kullanıcısına yanıt
    Preview for Developers programına kayıtlı iseniz ve program uygulamasında bu ayar aktif ise güncelleme alabilirsiniz. Yani bütün kullanıcılara gönderilen bir güncelleme değil, geliştirici hesabı olanlara gonderiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lumia 520 telefonum güncelleme arama kısmında kalıyor sürekli arıyor yani her hangi bir şey demiyor(güncel vb.)Bunun çözümü var mı?

• Dün pil tasarrufuna güncelleme geldi. Az önce girip baktım böyle olmuş.
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

• Lumia 930 için Microsoft yeni bir reklam yayınlamış. Cihaz güzel olmasına güzelde biraz da ucuz olaydı. Neyse biz fakirlere izlemek düşer

http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/3-arkadas-500-kmlik-yolculuk-ve-lumia-930
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Lumia 930 için Microsoft yeni bir reklam yayınlamış. Cihaz güzel olmasına güzelde biraz da ucuz olaydı. Neyse biz fakirlere izlemek düşer

http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/3-arkadas-500-kmlik-yolculuk-ve-lumia-930

64gb seceneği olaydı iyiydi.
  • Çoğu cihaz Denim'i 2015ten önce alamayacak sanırım. Ben bunu anladım başlıktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıklama ABD'deki mobil operatörlerden biri olan O2'nin açıklaması ve evet o operatör üzerinden alınan cihazlara Denim ve GDR1 güncellemeleri 2015 yılı başında gelebilecekmiş ancak.

Sim kilitli olmayan ya da diğer operatörler üzerinden alınan cihazlara ait bir açıklama değil.

• Teşekkürler rahatladım valla.
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.