Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook haber akışını en yeniler olarak değiştiremediğimizden uygulama direkt çöp oluyor. Beğenilerin çokluğuna göre yorumları görememek de cabası. Bu sebepten dolayı paylaşımların çoğu görünmüyor.

Tumblr mağazaya , sadece mağazada var demek için konulmuş.

Kaldık ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Telefonlarımızdan bir NOKİA daha gitti. Nokia camera Lumia camera olarak değiştirildi.

Yakında Nokia'ların fişini çekecekler.

Çok önceden gitmişti zaten diğer Nokia uygulamalarında adı lumia camera olarak geçiyordu. Benim asıl üzüldüğüm nokta "NOKIA by Microsoft" olayının yalan olması. Resmen tamamen kaldırdılar Nokia adını piyasadan.

Nokia yoksa çok kişi gider çok !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kisiler kısmına facebook filtre olarak ekle en yeniler facebook acmadan karsına gelir :) hatta ben face e rss ekledim once onlar geliyor :)
  • Tumblr rezalet
    Twitterda biri foto paylaşıyor link olarak bazen. Basıyorum ie den giriyor. Ordan basıyorum, kısır döngü gibi aynı şeyler oluyor
    Facebookta yorumlara basıyorum ie den giriyor
    Swarm, android kadar işlevli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Keşke şuanki Nokia modellerini kullananlara bir çağrı yapsalar '' Nokia Lumia Telefonunuzu Getirin Aynı Modelin Sonraki Nesli Olan Microsoft Lumia'yı Götürün'' ne Güzel olur uygulamanın adının değişmesi ile olmuyor bu işler :)
  • Ya arkadaslar Benin cihaz L720 grd 1 yuklu. Habire guncelleme uyarisi verip wifi istiyor.bu gelen buyuk ihtimal resmi cyan.
    Sorun Su, Ben bu haliyle guncelleme yapsam grd1 silinir mi? Diyelim ki silinmedi. Peki cihazin sarj ini etkiyeyen bisey oldumu yukleyen arkadaslarda.

• quote:

Haritalarda güncelleme var arkadaşlar. Yeni harita sürümü 8.30.56.114

eski haritada görünen işyerimiz . yeni güncellemede görünmüyor :)
  • Bad piggies ücretsiz

Mağazaya attığım mesajlar gözükmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

• Aklıma gelen umarım gerçekleşmez çakal microsoft nokia logolu lumia modellerine yazılım desteğini kesecek gibi duruyor baksanıza her nokia logolu modelin microsoft logoluları tanıtılıyor.
  • Microsoft kodu mu bırakır çeker desteğini. Örneği çok. Nokia Lumialara windows 10 geleceğini sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şöyle bilgiden yoksun şekilde sallayıp milletin kafasını bulandırmayın bilgin yoksa bir konuda sus bekle sonra dokersin icini ,hepsi alıcak merak etmeyin W10 amma işkembeci var bu forumda ya :)
  • w10u bütün cihazlar alacak. gereksiz muhabbetler açmayın.

ayrıca bu da ücretsiz olmuş. Fast Camera
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/fast-camera/fb9babcf-06a2-4b0b-8cf5-f7a4e3ee7791
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    Güzel uygulamaymış gerçekten. Ayrıca masaüstü simgesinide beğendim sıradışı olmuş
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    bad piggies , angry birds season , incridible toys da ücretsiz haberiniz olsun.
    Teşekkürler Bilgilendirme için , ama oyunlar ile pek bir alakam yok.

Şu an için tek sıkıntı çektiğim kısım telefon araması yaptığımda yaklaşma sensöründen dolayı arama ekranını kapatıp yukarıya küçültmesi, bazı aramalarda nedense kulaktan uzaklaştırınca ekran büyümüyor. Genelde aranan kişi fotosu olmayanlarda bu durum oluşuyor. Muhtemelen deneme sürümünden dolayı bir sıkıntı var. Sizde durum nedir?
  • quote:

Teşekkürler Bilgilendirme için , ama oyunlar ile pek bir alakam yok.

Şu an için tek sıkıntı çektiğim kısım telefon araması yaptığımda yaklaşma sensöründen dolayı arama ekranını kapatıp yukarıya küçültmesi, bazı aramalarda nedense kulaktan uzaklaştırınca ekran büyümüyor. Genelde aranan kişi fotosu olmayanlarda bu durum oluşuyor. Muhtemelen deneme sürümünden dolayı bir sıkıntı var. Sizde durum nedir?

telefona kulağıma götürünce ekran kapanıyor ,uzaklaştırınca ise açılıyor. DP sürümü bendeki de. ama resim falan yok yani bende. sadece arama kısmı var.

İşte bu uzaklaştırınca açılma olayı bazen bende olmuyor, hangi durumlarda olmuyor ki diye baktığımda genelde foto ile kaydettiğim kişilerde düzgün çalışıyor sistem ama fotosuzlarda kulağımdan uzaklaştırsam da yukarıda genişletmek için dokunun ibaresi oluyor. Çok büyük sıkıntı değil ama şimdilerde sınırlı dakikalı hatta geçtiğimden bazen 50. saniyelerde konuşmam bitse bile kapama tuşuna basana kadar 1. saniye başlıyor fazladan bir dakika kontürüm düşüyor :)
  • quote:

İşte bu uzaklaştırınca açılma olayı bazen bende olmuyor, hangi durumlarda olmuyor ki diye baktığımda genelde foto ile kaydettiğim kişilerde düzgün çalışıyor sistem ama fotosuzlarda kulağımdan uzaklaştırsam da yukarıda genişletmek için dokunun ibaresi oluyor. Çok büyük sıkıntı değil ama şimdilerde sınırlı dakikalı hatta geçtiğimden bazen 50. saniyelerde konuşmam bitse bile kapama tuşuna basana kadar 1. saniye başlıyor fazladan bir dakika kontürüm düşüyor :)

bu tarz sıkıtınlar var.muhtemelen tam sürümdede olacak.

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.