Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denim güncellemesi ne zaman gelecek. Çok yavaş gelişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP 8.1 GDR1 güncellemesinin tarihinden haberi olan var mı ? En azından Windows 10'a kadar klasörleme gelsin, 2 senedir o uygulamayla bu uygulamayla uğraşıyoruz
  • Kasım başı diyorlardı veya 2. haftası ama nedense yakın zamanda veya bu aralar hiç haber yapılmadı.Test ediliyor, şu aşamada, extradan bunları getirecek, denim yaklaştı vs. diye haberler yapılması gerekiyordu.Veya bu güncellemeyi pek bi heyecnla bekleyen yok galiba.
  • Arkadaşlar, dun aldım 925 i. Bir sorum olacak, pinterest yukluyorum. Giriş yapmak istediğimde açılır pencereleri aktif edin diyor. Nerden yapıyoruz bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalarda güncelleme var arkadaşlar. Yeni harita sürümü 8.30.56.114
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Haritalarda güncelleme var arkadaşlar. Yeni harita sürümü 8.30.56.114

Geçen güncelledim, 450 mb civarındaydı. Baktım Ankara'da 7-8 ay önce açılan Odtü yolunu bile eklememişler. Neyi güncelliyorlar anlamadım.
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Aynı sürüm mü şu andaki baktığınız harita?

Gördüğüm kadarı ile NAVTEQ harita, uydu görüntüsünden çiziliyor, yerinde gidip bakma yok.
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim, bir 37 mb'lık güncelleme daha gelmiş, bir de onu yükleyeyim bakalım.

Dediğiniz gibi yerinde görmeye gerek yok zaten ama nasıl yapıyorlarsa yapsınlar, yol eklenmemişti. Ayrıca uydu görüntüleri kısmındaki görüntüler de çok eski, en aşağı 3-4 yıllık. Bunlar eksiler ama genel olarak gayet memnunum Harita uygulamalarından.
  • http://here.com/

Bu siteden bakabilirsiniz, hatta değişmesini istediğiniz birşey varsa map creator ile yapabilirsiniz.

Uydudan yapmaları tamam güzel ama yerinde teyit etmedikleri için her gördükleri yolu yol sanıyorlar :)
  • quote:

http://here.com/

Bu siteden bakabilirsiniz, hatta değişmesini istediğiniz birşey varsa map creator ile yapabilirsiniz.

Uydudan yapmaları tamam güzel ama yerinde teyit etmedikleri için her gördükleri yolu yol sanıyorlar :)

Bilgi için teşekkürler. Buradaki harita güncel mesela.
  • WhatsApp güncellemesi beni az da olsa tatmin etti. En azından arkadaki değişik sesten kurtulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

WhatsApp güncellemesi beni az da olsa tatmin etti. En azından arkadaki değişik sesten kurtulduk.

Charmender .

• android ergen eğlencesi...yaşasın wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

1- Hangi model telefona sahipsiniz.
    2- Ne kadar süredir Windows Phone 8/8.1 kullanıyorsunuz.
    3- İşletim sisteminden memnun musunuz?
    4- Şuan fırsatınız/imkanınız olsa Android'e geçer misiniz?

Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

930
    1 ay
    kesinlikle memnunum
    asla katiyen geçmem..
    uygulama yok diyenler ne bulamıyor...astronot mu bu arkadaşlar...uzay üssü programlar mı var da android çöplüğünde wp de olmayan.. biz mi kaçırıyoruz bişeyler...oyunları demiyorum...oyun çağını geçeli çok oldu..ben stabil bir telefon stabil bir internet aradım ve buldum...androidin renkli ve "donan" dünyasına asla geçmem..

• drakyuz D kullanıcısına yanıt
    ben aralık 2012'den beri WP kullanıyorum. Lumia 920 ile başlayan macerama şu an 925'le devam ediyorum.
    sadece son sözünüz için bir kaç şey var. WindowsPhone mağazasının en büyük eksikliği yerel uygulamalar noktasında. kaç tane banka uygulaması var ve bunlar ne kadar verimli, kaç tane anlık borsa uygulaması var? Hepsiburada da dahil olmak üzere kaç tane e-ticaret portalı var? Kaç gazetenin uygulaması var ve toplamda kaç yerel firma uygulaması var.
    Bir de olanların kalitesi ne kadar iyi bu da var.
    Sonuç olarak yerelde sıkıntılıyız.
  • garanti akbank ve işcep kullanıyorum...paramın çokluğundan değil kredilerin çokluğundan böyle yanlış anlaşılmasın....tüm banka uygulamaları sorunsuz çalışmakta..diğer ekonomi programlarından kullandığım olmadı..
  • Telefonlarımızdan bir NOKİA daha gitti. Nokia camera Lumia camera olarak değiştirildi.
  • quote:

Telefonlarımızdan bir NOKİA daha gitti. Nokia camera Lumia camera olarak değiştirildi.

Yakında Nokia'ların fişini çekecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

1- Hangi model telefona sahipsiniz.
    2- Ne kadar süredir Windows Phone 8/8.1 kullanıyorsunuz.
    3- İşletim sisteminden memnun musunuz?
    4- Şuan fırsatınız/imkanınız olsa Android'e geçer misiniz?

Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

625
    çıktıktan 1 hafta sonra almıştım sanırım
    işletim sistemi tam benlik janjanlı şeyler yok ve yapamıyorsun . kafa karıştırıcı değil. ne istersen onu yapıyor.
    fırsatım olsa belki 6 plus ( ama o kadar para edeceğini düşünmüyorum)

şimdi benim diğer sorum herkese :) . 1320 almayı planladım 2 defa. 1 sinde teşir kalmıştı. diğerinde ise yeni gelen kredi kartının üzerindeki rakamlar yanlış basılmış pos cihazı izin vermedi. (valla gülmeyin 3 tane kredi kartını kullanamadan çöpe attım garanti sağolsun). Bu bana bir işaret mi . 1320 alma diye. benim istediğim ekranı daha büyük bir telefona geçmek. 1320, 1520, g flex, zenfone 6.

g flexi eledim. g3 tavsiye ediyorlar onuda ben istemiyorum.
    1320 ve 1520 hoşuma gidebilecek telefonlar.
    zenfone 6 ise intel işlemci kullanıyor biraz merak ettim telefonu açıkçası. performans verir mi diye. (2 sene sonra çöp olacak eminim).

şimdi belirtmem gereken şu 625 bile fazlası ile yetiyor. uygulama olsun şarj olsun tatminkar. oyun merağım yok 2048 mi ne var onu oynuyorum sadece. fb, tweeter var zaten. banka uygulamaları benim için yeterli.

fikir verebilecek olursa yada cihaz önerebilecek bunlara açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Telefonlarımızdan bir NOKİA daha gitti. Nokia camera Lumia camera olarak değiştirildi.

Yakında Nokia'ların fişini çekecekler.

Çok önceden gitmişti zaten diğer Nokia uygulamalarında adı lumia camera olarak geçiyordu. Benim asıl üzüldüğüm nokta "NOKIA by Microsoft" olayının yalan olması. Resmen tamamen kaldırdılar Nokia adını piyasadan.

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.