Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşüncemi yazarken senden izin alacak değilim ayrıca wp bölümünde senin kadar kimse kafa bulandırmıyor bundan emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi sanada yazıyorum insanlar düşüncelerini yazarken kimseden izin alıcak diye bir kaide yok maşallah bazı kişiler kendini forumun ağası zannediyor insanların düşüncelerine saygılı olmayı öğrenin wp10'nu bütün cihazlar alacak mı görücez 8.1 de htc nin cihazları nasıl patladıysa aynı şey bazı lumiarın başına gelebilir microsoft nokia logolu cihazlara yavaş yavaş desteğini çekecek kendi logolu cihazlarını ön plana çıkarmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Aynı şeyi sanada yazıyorum insanlar düşüncelerini yazarken kimseden izin alıcak diye bir kaide yok maşallah bazı kişiler kendini forumun ağası zannediyor insanların düşüncelerine saygılı olmayı öğrenin wp10'nu bütün cihazlar alacak mı görücez 8.1 de htc nin cihazları nasıl patladıysa aynı şey bazı lumiarın başına gelebilir microsoft nokia logolu cihazlara yavaş yavaş desteğini çekecek kendi logolu cihazlarını ön plana çıkarmak için.

Böyle birşey olsa kim alır microsoftun telefonunu bence de az mantıklı düşünün microsoft bu denli gereksiz bir adımı atacak kadar vizyonsuz bir marka değildir heralde böyle bir yaklaşım mevcut wp kullanıcısının da kaçmasına neden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 12 Kasım 2014; 13:55:47 >
  • Ortada mantıksız bir durum göremiyorum biraz geniş düşünmek gerek siz olsanız kendi firmanızın logosuna sahip ürünlerin ön planda olmasını istemezmisiniz ben nokia logolu cihazların zamanla kapsam dışı bırakılacağını düşünüyorum wp10'dan sonra çoğu cihaz kapsam dışı kalacak.

• Şimdi çevir kazı yanmasın yapma :) önce bir W10 gorelim oda bizi 2-3 sene daha goturur sonra zaten 5-6 sene olurk teli alalı isteyen yeniler.Sen simdi bizim cihazlar W10 gorure gelmissin oda iyi, biraz daha dusun dogruyu bulucaksın.
  • Hiç gelmeseymiş daha iyi geldiği gibi paralı yapmışlar. Bence ücretsiz başta yapmaları gerekirdi.
  • Arkadaşlar PfD programında olanlara güncelleme gelmeye başlamış Windows Central ın haberine göre.

http://www.windowscentral.com/new-windows-phone-811-build-available-download

Bir kontrol edin isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML

Arkadaşlar PfD programında olanlara güncelleme gelmeye başlamış Windows Central ın haberine göre.

http://www.windowscentral.com/new-windows-phone-811-build-available-download

Bir kontrol edin isterseniz

Şu anda yüklüyorum bakalım habere göre:Gelen güncelleme ile birlikte Pil Tasarrufu uygulamasının canlı kutucuğu gerçek zamanlı olarak pil durumunu gösterirken; eylem merkezine pil tasarrufu kısayolu eklendiği söyleniyor bakalım bunu yükleyince öğrenicem. Çok önemli bir güncelleme değil gibi.

• Wp10 u bütün cihazlar alacakmış. Pehh. Wp8.1 i bütün cihaza verdiler de ne oldu? Sözde 8.1 ile herşey duzelecekti. Wpden cacık olmaz.

• denim diye heyecanlandıydım
  • Arkadaşlar lumia 925 telefonum yaklaşık 3 aylık daha önceleri sıkıntı yoktu fakat dünden beri nedense wifi yi bir türlü aktif edemiyorum telefon ayarlarını sıfırladım reset falanda yaptım ama olmadı wifi yi aç dediğimde "bir daha deneyiniz telefonu yeniden başlatın" gibi bir uyarı çıkıyor.
  • Millet hatırlar mısınız WP 8.1 daha kullanıcılara sunulmadan önce özellikle geliştiriciler ya da MS çalışanları tarafından bir kaç dakikalık videoları çıkmıştı da biz heyecanlanmıştık ya hani, ben yine yakın zaman içinde üzerinde WP 10'un çalıştığı bir lumia modelinin (940 hatta) yine geliştirici ya da çalışanlar tarafından sızdırılmış bir video bekliyorum. Çünkü bugün okuduğum habere göre ne derece doğru bilmiyorum siz karar verin, Lumia 940 üzerinde WP 10'un denemelerinin yapıldığı idi. Yani her an sızıntı bir video ile karşılaşabiliriz. Belki çoğunuz ulen daha GDR 2'yi almadık WP 10'u bekliyor fakir diyebilirsiniz ama ben artık Microsoft cephesinde Nokia ile tüm satış sürecinin tamamlanması ile işlerin hızlanacağını düşünüyorum. Benim düşüncelerim bunlar. Ha unutmadan MRH'de yakın zamanda buralara düşerse anlayın ki birşey olacak. Şimdilik kalın sağlıcakla.

• Metrotube uygulamasinin arkaplanda calisma ayarlari veya arkaplanda calisan versiyonu var midir? Yani internette gezerken YouTube calismaya devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Metrotube uygulamasinin arkaplanda calisma ayarlari veya arkaplanda calisan versiyonu var midir? Yani internette gezerken YouTube calismaya devam edecek.

Windows Phone da hiçbir uygulama eş zamanlı arkada çalışmaz işlem duraklatılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karnaval dan radyo çalışıyor arka planda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Metrotube uygulamasinin arkaplanda calisma ayarlari veya arkaplanda calisan versiyonu var midir? Yani internette gezerken YouTube calismaya devam edecek.

Vkontakte uygulamasını kullanarak arka planda internetten şarkı dinleyebiliyorum. Mümkün böyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Vkontakte uygulamasını kullanarak arka planda internetten şarkı dinleyebiliyorum. Mümkün böyle bir şey.

Onu telefonun playerı çalıştırıyor uygulama çalıştırmıyor

• E tamam işte herhangi bir YouTube uygulaması da telefonun playerında açılacak şekilde yapılamaz mı? Mesela tarayıcıdan açınca playerda açılıyor, şarkıyı dinlemeye devam edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 15 Kasım 2014; 9:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

E tamam işte herhangi bir YouTube uygulaması da telefonun playerında açılacak şekilde yapılamaz mı? Mesela tarayıcıdan açınca playerda açılıyor, şarkıyı dinlemeye devam edebiliyorum.

Müzik indirin uygulansını indir müziği indirmeden çal arka planda çalışır

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.