Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KRML

Bu açıklama ABD'deki mobil operatörlerden biri olan O2'nin açıklaması ve evet o operatör üzerinden alınan cihazlara Denim ve GDR1 güncellemeleri 2015 yılı başında gelebilecekmiş ancak.

Sim kilitli olmayan ya da diğer operatörler üzerinden alınan cihazlara ait bir açıklama değil.

Ayrıca martta Wp10 tanıtıma sunulcağı söyleniyor hatta Microsoft 2020 üzerinde çıkıcakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80072ee2 hatası nedir arkadaşlar ?
  • son güncelleme ile sadece pil simgesine yuzde mi geldi, baska bir yenlik yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

son güncelleme ile sadece pil simgesine yuzde mi geldi, baska bir yenlik yok mu?

Birde pil tasarruf düğmesi bildirim merkezine kısayollara ekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    bildirim ekranına pil tasarrufunuda ekleyebiliyoruz artık ayrıca güncellemeyi yüklemek için tercih edilen yükleme zamanı diye bir özellikte geldi ve psikolojik olarakta telefon biraz daha hızlanmış gibi
  • quote:

son güncelleme ile sadece pil simgesine yuzde mi geldi, baska bir yenlik yok mu?

Pil yuzdesi derken bi ss alabilir miyim geçen gün cyan a döndüm de ben

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

sadece pil simgesi yatay

https://hostr.co/file/IKYoHVY06yMI/MyNL920basephonepicscreenshot7.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

bildirim ekranına pil tasarrufunuda ekleyebiliyoruz artık ayrıca güncellemeyi yüklemek için tercih edilen yükleme zamanı diye bir özellikte geldi ve psikolojik olarakta telefon biraz daha hızlanmış gibi

Zaten yavaş olması için bir nedende yokki.Eğer W10 geldikten sonra herşey belli olcak bence alt segment telefonlar kasmaya başlar gibime geliyor beta halinde zaten bir 5-6 ay betada kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Zaten yavaş olması için bir nedende yokki.Eğer W10 geldikten sonra herşey belli olcak bence alt segment telefonlar kasmaya başlar gibime geliyor beta halinde zaten bir 5-6 ay betada kalır.

w10 ile ne gelecek biliniyor mu *

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

bu alt segmentlere l920 dahil değil, değil mi? :D

• @olağan_şüpheli Arayüz Komple değişcekmiş Yeni gelcek uygulamalar belki Multi Window, İnternet explorer baya iyi olcakmış duyumlar böyle şimdilik kesin olmamakla birlikte.

@N20 820,920 bunlara bir şey olmaz bence 1 gb ram olduğu için 512 olanlarda biraz sıkıntılı. Tabi bunu zaman göstercek geldiği zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

sadece pil simgesi yatay

https://hostr.co/file/IKYoHVY06yMI/MyNL920basephonepicscreenshot7.jpg

bu cyanda da böyleydi zaten ben olayı yanlış mı anladım?

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Wİndows 10'u internette araştırdım ama şimdiye kadar sır gibi saklamışlar herhalde. zira ne bir bilgi ne de bir ekran görüntüsüne rastlamadım ? rastlayan arkadaş varsa ve paylaşırsa merakımızı gidermiş olur. değil ekran görüntüsü, çalışan halinin biraz uzaktan çekilmiş fotoğrafı bile yenilikler konusunda fikir almamızı sağlayacak ama nafile.

Windows 10 temelinde ortak işletim sistemi-ortak kullanım bulunduğundan yapılacak değişikliklerin görselden ziyade kernel-çekirdek kısmında olacağını düşünüyorum. neticede çekirdekte yapılan güncellemeleri göremiyoruz ancak kullanım esnasında farkına varıyoruz.

masaüstü Windows 10 görsellerinde 8.1e göre muhakkak değişiklik yapılacağından telefonlarda kullanılacak W10 versiyonunda da buna paralel değişiklikler olacaktır sanırım. bununla birlikte diğer fonksiyonel yenilikler; WP8 den WP8,1 e geçiş gibisinden değil çok daha fazla iyileştirme, esneklik ve yenilik getirir inş.

örneğin bildirim merkezinde daha fazla seçenek (3G,ses vb.) sunulabilmesi ve androiddeki gibi sağa sola kayabilen menüleri olması.arkaplanın sadece açık/koyu değil istenilen renkte sunulabilmesi. şekilli ekran kilidi. klavyenin daha ergonomik olması. rehber ve mesaj kısımlarında daha fazla fonksiyon. ve bunlar gibi uzun süredir android ve ios ta olup da kullanımı kolaylaştıran ancak halen WP de olmayan, hepimizin istediği daha pek çok özelliği umarım WP10 beraberinde getirir.. ama sanıyorum ki, Microsoft'un güncelleme üretim ve yayımlama politikasına/takvimine bakarsak daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor..

tabi iş bununla da bitmiyor; Microsoft mağazasını zenginleştirmek için telefon üreticilerine yaptığı gibi büyük yazılım firmalarına da destek sağlamalı. benim kullanmadığım, ancak arkadaşların çok uzun süredir betada olduğu için şikayetçi olduğu önemli programlar varmış mesela.

ayrıca C# her ne kadar Java'ya çok benzese de program yazmak için Windows 8 işletim sistemli bir bilgisayar kullanımını zorunlu kılması ve belki program yazımında WP'nin Androidin sunduğu fonksiyonları sunmaması (?) da uzman,deneyimli -kurt- programcıların WP platformuna antipatiyle yaklaşmasına neden olur mu bilmiyorum.. bir parça programlama dili geçmişim vardı ama C# ve WP SDK yabancı bir ortam. konunun uzmanı arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilirler.. benimkisi tahmin.. yanılıyor da olabilirim tabi.

androidsever arkadaşlar gülüyorlardır halimize belki ama bana bedava 0 amiral gemisi android verseler, -büyük konuşmayayım ama- jelatinini dahi açmam. ben kendi adıma WP'den "eksiklerine rağmen yinede" memnunum ve gelişmeleri dört gözle bekliyorum.

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 19 Kasım 2014; 1:24:39 >

• seckinar kullanıcısına yanıt
    biris gelip note 3 hediye etse hüngür hüngür ağlarım sevinçten 1300tlye 830 alana kadar 300 daha koyun (daha bile ucuzu var) note 3 alın derim. çok hatalı fiyat politikası bunlar.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    "biris gelip note 3 hediye etse hüngür hüngür ağlarım sevinçten.." bu güzeldi..

fiyat politikası konusunda kesinlikle katılıyorum, çok da eleştiriyorum, okuyan arkadaşlar varsa bıkmıştır bu konudan herhalde.

benzetme yerindeyse, belki de absürd bir benzetme olacak ama : Düğün Dernek filminde, otelin lobisinde "Tüpcü Fikret" diyor ya "..biz durmuyoruz burada, turist niye dursun ?"

mesela 735 ve 830 bile, biz WP seven Lumia kullanıcılarına pahalı geliyor, almadan bekliyoruz fiyat belki düşer diye, başkası nasıl alsın bu fiyata ?

fiyatların daha çok araştırılarak ve düşünülerek belirlenmesi lazım. burası android ve ios cenneti Türkiye. vatandaş Iphone için, S5 için onca para verir ama henüz tanımadığı Lumia için -o fiyata onca çeşitte model almak varken- fazla para vermez, f/p oranı arar.

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 19 Kasım 2014; 1:57:51 >

• Arkadaşlar Lumia520 kullanıyorum ve batarya bozuk. Modeli BL-5J hatırladığım kadarıyla fakat bu modeli satan yerlere gidip 520 bataryası var mı dediğinde ya da internetten baktığımda olumsuz sonuçlar alıyorum. Hadi vatandaş bilmiyor diyelim ama internette de durum aynı. Acaba mpa ve kw değer farklarından dolayı mı böyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzyK

Arkadaşlar Lumia520 kullanıyorum ve batarya bozuk. Modeli BL-5J hatırladığım kadarıyla fakat bu modeli satan yerlere gidip 520 bataryası var mı dediğinde ya da internetten baktığımda olumsuz sonuçlar alıyorum. Hadi vatandaş bilmiyor diyelim ama internette de durum aynı. Acaba mpa ve kw değer farklarından dolayı mı böyle oluyor.

Çoğu telefoncu anlamıyor lumialardanhttp://m.gittigidiyor.com/urun/131922760 bu olur mah değerine kadar aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: OzzyK

Arkadaşlar Lumia520 kullanıyorum ve batarya bozuk. Modeli BL-5J hatırladığım kadarıyla fakat bu modeli satan yerlere gidip 520 bataryası var mı dediğinde ya da internetten baktığımda olumsuz sonuçlar alıyorum. Hadi vatandaş bilmiyor diyelim ama internette de durum aynı. Acaba mpa ve kw değer farklarından dolayı mı böyle oluyor.

Çoğu telefoncu anlamıyor lumialardanhttp://m.gittigidiyor.com/urun/131922760 bu olur mah değerine kadar aynı

Hocam çok sağolun bunu görmemiştim. İçime de sindi. En kısa zamanda alacağım inşallah.

• 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.