Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wp 8.1 ile kendine geldi. Uygulama sıkıntısıda şahsımca yok. Alanlar memnun almayı düşünenlerde f/p olarak yönelsin memnun kalacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genşler Joe abimiz twitter'dan 8.1 Update için yeni guncellemeleri çıkıyoruz diye bir açıklama yaptı. Hatta ilk 925 ile başlanıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Genşler Joe abimiz twitter'dan 8.1 Update için yeni guncellemeleri çıkıyoruz diye bir açıklama yaptı. Hatta ilk 925 ile başlanıyormuş.

Gelecekse gelsin. Verem olcaz beklemekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Genşler Joe abimiz twitter'dan 8.1 Update için yeni guncellemeleri çıkıyoruz diye bir açıklama yaptı. Hatta ilk 925 ile başlanıyormuş.

Bu sefer de ilk güncellemeyi ilk 925 alırsa çerçeveletip asacam bu telefonu :D acaba joe amca da mı 925 kullanıyor :)

• Beyler benim geçici dosyalar 832 MB oldu sil diyorum silinmiyor ne yapayım siler mi telefon? Kendiliğinden silinir diyor da sildiği yok sürekli artıyor hatta.

• whatsapp güzel olmuş. açılışı filan hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

whatsapp güzel olmuş. açılışı filan hoş.

Ard ardına 2 güncelleme aldı.

Her sohbet için ayrı arka planı ve hızlı bir şekilde koyabilmekte iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

1- Hangi model telefona sahipsiniz.
    2- Ne kadar süredir Windows Phone 8/8.1 kullanıyorsunuz.
    3- İşletim sisteminden memnun musunuz?
    4- Şuan fırsatınız/imkanınız olsa Android'e geçer misiniz?

Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

1- L925.
    2- Yaklaşık 14 ay.
    3- Evet.
    4- Hayır, geçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Zaten 3-4 ay nerdeyse betada kaldık. Sonradan Cyan geldi ota ile anlıyacağın bu konudada yavaş. Güncellemeler sorunlu demiyorum ben fakat ya bizim telefonlarda Problem var yada bende. Şu an Cyandayım yine bazı geçişlerde kasmalar var hatta kitlenmeler meydana bile geliyor. Canlı Klasörler mesela bir uygulamadan çıkıp bunlara tıklayınca bug tarzı donmalar meydana geliyor. Webde dolaşırken bir kaç sekmeden sonra kitleniyor dokunamıyorsun bu tarz problemler var. Cyanda bunlar var şu anda.

Bak şöyle söyliyim allaha şükür 8.0 da bu tarz sorunlar yoktu akıcı vede şarjımda çok rahat bir günü çıkarıyordu. Bunlar tamamen Optimizasyon sorunları. Bunlar beni etkiliyormu etkilemiyor çokda takmıyorum ben bunları sadece dile getirmek istedim. Artık zaten bunları konuşmaktan bende sıkıldım çünkü çoğu defalarca bu konular konuşuldu.

Hocam 525 ile 5-6 sekme sorunsuz kullaniyorum. Bence sorun arkadasin da dedigi gibi beta surumde olmaniz. Ben gec guncelleyeyim ama stabillikten odun vermeyeyim diye dusunuyorum...

• wolfien W kullanıcısına yanıt
    kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi. preview yüklü.
    şimdi de açılırken, ya da sohbet penceresini açarken falan kesik kesik geliyor animasyonlar.
  • 2 aydan fazla oldu telefonum servisteydi.

Mağazaya hala sms yazma programı gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

whatsapp güzel olmuş. açılışı filan hoş.

Açılışı hoş derken? Bende yükleniyor ekranı geliyor 1-2 saniye eskiden yeşil arkaplanlı whatsapp şeysi oluyodu. Şu an nasıl ki normalde?

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    bende de öyle. eskisine göre daha iyi. efektler de güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

1- Hangi model telefona sahipsiniz.
    2- Ne kadar süredir Windows Phone 8/8.1 kullanıyorsunuz.
    3- İşletim sisteminden memnun musunuz?
    4- Şuan fırsatınız/imkanınız olsa Android'e geçer misiniz?

Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

1- Lumia 720
    2- 10 Aydır
    3- Evet
    4- Hayır, wpnin minimalist yapısı hoşuma gidiyor. Bu dakkadan sonra androide geçmem.

• Arkadaşlar her birinize verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim.
  • Lumia 1520 kullanıyorum. İlk çıktığında aldım. Wp 8 ile başladım. Betası çıkar çıkmaz 8.1 kurdum. Çok uzun sure sadık bir ios kullanıcısıydım. Wpye göre artıları da var eksileri de. Tercih beklentilere göre değişir. Android kullanır mıyım? WPden önce 1 kere kullandım. Bir daha zinhar kullanmam. En baba cihazı bile olsa rehberde bile kasıyor. Olur olmadık anlarda kilitleniyor. Güncelleme desteği "ya nasip" kıvamında. Böyle sistem olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criptex -- 1 Kasım 2014; 12:31:33 >
  • arkadaşlar wp 8.1 in bilgisayarla entegrasyonu hakkında bir gelişme olacak mı önümüzdeki güncellemelerle? Mesela PC den sms okuma yazıp yollama vs... Ya da bildiğiniz bir uygulama var mı bu tarz işler için?
  • notther kullanıcısına yanıt
    Microsoft o sözü daha önce vermişti fakat tutamadı ve şimdi Windows 10 ile yine aynı sözü verdi. Dediğiniz durum çok büyük ihtimalle Windows 10 ile gelecek, hangi modellerin Windows 10 alacağı ise çıktığı zaman belli olur ancak. Tabi Windows sözünü tutabilirse...
  • Bu tip seyler seneye gelicek,WP 10 ile.
  • bekliycez o zaman uzun bir süre desenize :S
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.