Şimdi Ara

Windows Phone 8X by HTC mi? HTC One S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda okul ile İngiltere'ye gideceğim ve gitmişken de bir telefon almalıyım dedim. Yaptığım araştırmalar sonucunda HTC' nin Windows Phone 8X ile One S modelleri arasında kaldım. Benim için önemli olan kriterler; Ses kalitesi, tasarım, video kalitesi, oyunlardaki performans. Ses kalitesini ele alırsak, her iki telefon da Beats Audio teknolojisini kullanmasına rağmen okuduğum incelemelerde Windows Phone 8X in önde olduğunu gördüm. Bana göre tasarım olarak da Windows Phone 8X daha çekici duruyor. Video kalitesine gelince, her iki telefon da 1080p hd çekim yapıyor fakat One S in slow-motion özelliği de beni cezbetmiyor diyemem. Oyunlardaki performanslarının birbirine yakın olacağı kanısındayım. Beni tereddütte bırakan en büyük neden ise Windows Phone'lardaki uygulama yetersizliği. Sizce bu kriterleri göz önünde bulundurursak hangitelefonu almalıyım? Windows Phone'lar kısa sürede yeterli uygulamaya(en azından oyun konusunda) sahip olur mu?

• Hocam bende htc one x kullanıyorum ancak şuan telefonumu değiştircek olsam wm platformuna geçerim bana görede uygulama desteği kısa sürede çözülür ve slow motion desteği falan uygulamalar ile çözülebilcek bişey bence yerinizde olsam 8x i alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.