Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8, Infinity Display’e sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S8, Infinity Display’e sahip olacak

Samsung’un bu yıl ki en önemli silahı olacak Galaxy S8 için dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de modelin Infinity Display adı verilen yeni bir ekran tasarımı ile tüketicinin karşısına çıkacağı ifade ediliyor.

İddialı Bir Ekran Tasarımı

Galaxy S8 modelinin iki kenardan kavisli olarak geleceği herkesin malumu. Bu sayede ön profilden çerçevesiz bir görünüm arz ediyor. Bununla birlikte Samsung üst ve alt kenarları da oldukça inceltmiş. Alt kısımdaki Home butonu tamamen kaldırılırken, parmak izi okuyucu arka tarafa taşınmış.

Samsung bu tasarımı Infinity Display olarak adlandırıyor. Tasarımın ekran-kasa oranı ise yüzde 90 civarında. Xiaomi Mi Mix modelinden sonra en büyük oran Galaxy S8 modeline ait olacak. Xiaomi Mi Mix daha radikal bir tasarıma girişmiş ve farklı entegre teknolojilerle ahize veya parmak izi okuyucu gibi bileşenleri kaldırmıştı. Samsung yakın bir oranda bu bileşenleri de saklamayı başarmış.

Galaxy S8 modelinin iki farklı ekran boyutuna sahip olacağı düşünülüyor. Net olarak ölçüler bilinmese de 5.2 ve 5.7 inç şeklinde yoğun tahminler var. Çözünürlük ise muhtemelen yine 2560x1440 piksel çözünürlüğünde olacak.

Galaxy Note 7 modelinde gördüğümüz yenilikler de yine Galaxy S8 modelinde yerini alıyor. Iris tarayıcısı, 12MP çözünürlüğünde Dual Pixel teknolojili kamera bunlar arasında. Yine batarya bu kez çok detaylı testlerden geçerek kullanıma sunulacak.

Ayrıca Bkz.Samsung’dan rekor telefon satışı

Dİğer taraftan ilk kez Galaxy S8 ile göreceğimiz yenilikler de var. Örneğin 10nm sürecinde üretilen Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, Bixby akıllı asistan, LG Chem üretimi batarya, harici ekrana görüntü aktarabilen teknoloji ve DeX dock ünitesi bunlar arasında. Modelin 29 Mart tarihinde tanıtılıp 17 Nisan’dan sonra da satışa sunulması bekleniyor. 

• Her ne kadar iPhone kullansam da yiğidin hakkını vermek lazım inovasyon konusunda bayrağı Samsung devraldı. Adamlar her sene bir yenilik peşinde. Tutar tutmaz o ayrı konu ama kabul edelim "Teknolojiye yön veren firma Samsung'tur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 25 Ocak 2017; 22:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Geçen yıl ki hayal kırıklığından sonra" Klasik bir ekrem71 yorumuyla karşınızdayız. Adamlar zaten ne yapsa yaranamıyorlar size. Unutmak değil, eleştirip adamları kötülemek önceliğiniz. Ayrıca, şahsen bi' "Samsung ve diğer android yazılım kullananlardan nefret edenler kulübü" açsanız yerinde olabilir.

• Tasarım ağlatıcak cinsten ,çok beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Her ne kadar iPhone kullansam da yiğidin hakkını vermek lazım inovasyon konusunda bayrağı Samsung devraldı. Adamlar her sene bir yenilik peşinde. Tutar tutmaz o ayrı konu ama kabul edelim "Teknolojiye yön veren firma Samsung'tur."

Herkes biliyor ki burada samsung'a övgüde bulun artı puanı al bu forumda böyle, aksini kimse iddia edemez şimdi apple'ı bir kenara bırakalım samsung'u konuşalım hangi özelliğiyle bu telefon teknolojiye yön veriyor kavisli ekranla mı, kavisli ekran bir janjandan öte değil güzel görünüm dışında hiç bir şeye faydası yok hatta kullanımı zorlaştırıyor neyse artı bir puan verelim bu konuda, işlemci teknolojisinde mi çığır açtı işlemci snapdragon835 ve samsungun adı altındaki yongalar da lisanslı arm tasarımı, işletim sistemi mi çığır açtı işletim sistemi google'a başkasına ait, hadi bellekler kendi üretimi ama onda da sorarım hız konusunda en hızlı belleği koyarak çığır mı açtı, teknolojinin kapısını aralayan ne var ortada pil teknolojisi mi geliştirmiş yapmayın bu kadar övmeyin bu cihazları, samsung reklama kanser denilen appledan daha fazla bütçe ayırıyor yılış yılış bir marka benim gözümde koca bir balon, samsungun bu kadar çok satmasının sebebi satış dağıtım , pazarlama ağının çok iyi olmasındandır yoksa ekran kasa oranı diyorsan xiomi var bak ismini doğru yazamadım bunlar hep marka algısı operasyonudur, samsung telefonların diğer üst seviye androidlerden bir farkı yoktur kısaca, 2-3 nesildir ilk defa güzel bir tasarım çizgisi yakaldı diye dünyanın en iyi telefonu ilan edilmesi daha gelmeden diğer üreticileri teknoloji fakiri ilan etmek samsung sempatizanlığı yapmak boş işler bunlar, şimdi taşa tutulacağım farkındayım belki güzel bir paket (android telefonlara böyle diyorum çünkü mevcut teknolojiler telefon bakkalında bulunan malzemelerden) bu yazdıklarımda telefonu küçümsemek için değil sadece bu kadar yüceltilmesi doğru olmayışındandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 26 Ocak 2017; 1:1:35 >

• Tasarım konusunda rakibi yok bence. Her zaman gelecekten gelmiş gibi duruyor tasarımları s6 ve sonrası için konuşuyorum...

• SCWS S kullanıcısına yanıt
    Artı almak

Neyse konumuza dönelim. Eğer koskoca Akıllı telefon dünyası iPhone ve Samsung diye ikiye ayrılmış ve başka rakip tanımıyorlarsa (kabul edin veya etmeyin Samsung adı Android ile birlikte anılmıyor Android Samsung ile anılıyor) bu iki firma da bir şeyleri epeyce doğru yapıyor demektir. Yeni nesil android cihazlarda özellikle S7 Edge ve Note 7 (ömrü kısa olsa da) şunu gördüm bu telefonlar da en az iPhone kadar akıcı (yılların etiketi işte yapıştı çıkmıyor)

Artı ve eksi yönleri bu ve başka forumlarda defalarca konuşulmuş şeyleri tekrarlama gereği duymadan ekleyeyim. Apple mantığı şudur; stabil ise yeterliyse (kime göre ) ve satılıyorsa çok kurcalama. Bunda da haklılar çünkü kemik müşterileri var.

Samsung isen gelişmeli gelişmeli daha çok gelişmelisin ki insanlar senin ürününü alsın. Bunun doğal sonucu olarak Samsung tasarımdan pile,kameradan sensöre, donanımdan arayüze her şeyiyle gelişirken iPhone geride kalıyor hem de bununla kalmayıp geride kalmış yönlerini bizim için yeterli olanın bu olduğunu söyleme pişkinliğini göstererek yutturmaya çalışıyor. Eh başarılı da oluyor

Edit ekleme: İnsan gözü bilmem kaç pixelden fazlasını algılayamaz savsatasını da Apple çıkardı başımıza. 2k Note 7 den iPhone 7 Plus'a geçip de pixel farkını görünce Apple'a göre insan olmadığımı düşündüm 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 25 Ocak 2017; 23:57:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran-kasa oranı sorununu çöpe atan samsungu tebrik etmek gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

quote:

Her ne kadar iPhone kullansam da yiğidin hakkını vermek lazım inovasyon konusunda bayrağı Samsung devraldı. Adamlar her sene bir yenilik peşinde. Tutar tutmaz o ayrı konu ama kabul edelim "Teknolojiye yön veren firma Samsung'tur."

Herkes biliyor ki burada samsung'a övgüde bulun artı puanı al bu forumda böyle, aksini kimse iddia edemez şimdi apple'ı bir kenara bırakalım samsung'u konuşalım hangi özelliğiyle teknolojiye yön veriyor kavisli ekranla mı, kavisli ekran bir janjandan öte değil güzel görünüm dışında hiç bir şeye faydası yok hatta kullanımı zorlaştırıyor neyse artı bir puan verelim bu konuda, işlemci teknolojisinde mi çığır açtı işlemci snapdragon835 ve samsungun adı altındaki yongalar da lisanslı arm tasarımı, işletim sistemi mi çığır açtı işletim sistemi google'a başkasına ait, hadi bellekler kendi üretimi ama onda da sorarım hız konusunda mı çığır açtı, teknolojinin kapısını aralayan ne var ortada pil teknolojisi mi geliştirmiş yapmayın bu kadar övmeyin bu cihazları, samsung reklama kanser denilen appledan daha fazla bütçe ayırıyor yılış yılış bir marka benim gözümde koca bir balon, samsungun bu kadar çok satmasının sebebi satış dağıtım , pazarlama ağının çok iyi olmasındandır yoksa ekran kasa oranı diyorsan xiomi var bak ismini doğru yazamadım bunlar hep marka algısı operasyonudur, samsung telefonların diğer üst seviye androidlerden bir farkı yoktur kısaca, 2-3 nesildir ilk defa güzel bir tasarım çizgisi yakaldı diye dünyanın en iyi telefonu ilan edilmesi daha gelmeden diğer üreticileri teknoloji fakiri ilan etmek samsung sempatizanlığı yapmak boş işler bunlar, şimdi taşa tutulacağım farkındayım belki güzel bir paket (android telefonlara böyle diyorum çünkü mevcut teknolojiler telefon bakkalında bulunan malzemelerden) bu yazdıklarımda telefonu küçümsemek için değil sadece bu kadar yüceltilmesi doğru olmayışındandır.

Tamamen yanlı bir düşünceye sahipsin.

Samsung'un ben lider olduğu durumları yazayım.

1- Senin nedense beğenmediğin eğri büğrü ekran. Tamam jan jandan öteye değil.

2- Kamera (Özelliklerini performansını biliyor musun ? Bir samsung incelemesi izlesene)

3- Ekran (2. yorumdaki tavsiyeler geçerli)

4- Tasarım kasa - görüntü oranı

5- Tonla teknoloji (Galaxy s7 kullanıcısıyım mesela always on display)

Bak bu özelliklerin hepsi başka bir telefonda yok. Hele 2. 3. ve 4. özellikler günümüzde her telefon incelemesinde irdelenen ilk parametreler.

Bir de kimse seni eleştirmesin diye linç edilecem yazmışsın.

Dur ben de yazıyorum.

Beyler şimdi linç edicekler beni. 2 x 2 = 5 eder. 4 tamamen jan jan. Eğer biri söylediklerimin tamamen sığ bir bakış açısı olduğunu yazarsa inanmayın linç ediyorlar beni.

• Samsung s7 edge kullandigim gelmis gecmis en eksiksiz cihazım oldu. Yigidi öldür ama hakkını ver. Kamerasi eksiksiz saliseler icinde odaklamayi yapıyor. Karanlikta gözümün secemedigi nesneleri seciyor aydınlatıyor ve üstelik bunu dogru bir sekilde yapıyor. Android nougata geçtiğimde beri 10 saat ekran süresi benim şahsi rekorumdur asla bataryadan ödün vermiyor. Tasarim narin tek düşümlük hakkı var aşırı kirilgan ama piyasanin en iyi görünümlü cihazi olsun o kadar dedirtiyor insana. Hiz konusunda zaten diyecek yok bilen bilir bir uygulamayi parmagini yaklastirmanla açıyor parmak izi konusunda saliselere hakim bu konudada üstün her konuda üstün. Simdi dönüp iphone 7 ye bakiyorumda ... neyse anlayan anladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver0021 -- 25 Ocak 2017; 23:56:02 >
  • Şunu merak ediyorum AR-GE bütçesi Apple'da mı daha çok Samsung'da mı bu bile kimin daha üstün olduğunu gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 26 Ocak 2017; 0:20:32 >
  • Samsung s ve note serisi telefonlara kötü cihazlar diye bir yakıştırmada bulunmadım sadece bu cihazlarda bulunanın hali hazırda mevcut teknoloji olduğunu söylüyorum burada teknolojiye yön veriyor gibi bir anlatım olunca bir yorum bıraktım, doğru paketleri kullanıp güzel bir cihaz çıkarmış çoğu bazı cihazlarda da var, iphonla karşılaştırmayın marjinal bir cihaz, o iyi bu kötü demek doğru değil ikisini kağıt üzerinde karşılaştırınca belki samsung uçuyor gibi gözüküyor ama gerçek hayatta durum öyle değil, ikisinin bir birine göre avantajları artıları eksileri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 26 Ocak 2017; 0:38:30 >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    http://www.mailce.com/ar-ge-butceleriyle-dunyanin-en-buyuk-teknoloji-sirketleri.html

• quote:

quote:

Herkes biliyor ki burada samsung'a övgüde bulun artı puanı al bu forumda böyle, aksini kimse iddia edemez şimdi apple'ı bir kenara bırakalım samsung'u konuşalım hangi özelliğiyle teknolojiye yön veriyor kavisli ekranla mı, kavisli ekran bir janjandan öte değil güzel görünüm dışında hiç bir şeye faydası yok hatta kullanımı zorlaştırıyor neyse artı bir puan verelim bu konuda, işlemci teknolojisinde mi çığır açtı işlemci snapdragon835 ve samsungun adı altındaki yongalar da lisanslı arm tasarımı, işletim sistemi mi çığır açtı işletim sistemi google'a başkasına ait, hadi bellekler kendi üretimi ama onda da sorarım hız konusunda mı çığır açtı, teknolojinin kapısını aralayan ne var ortada pil teknolojisi mi geliştirmiş yapmayın bu kadar övmeyin bu cihazları, samsung reklama kanser denilen appledan daha fazla bütçe ayırıyor yılış yılış bir marka benim gözümde koca bir balon, samsungun bu kadar çok satmasının sebebi satış dağıtım , pazarlama ağının çok iyi olmasındandır yoksa ekran kasa oranı diyorsan xiomi var bak ismini doğru yazamadım bunlar hep marka algısı operasyonudur, samsung telefonların diğer üst seviye androidlerden bir farkı yoktur kısaca, 2-3 nesildir ilk defa güzel bir tasarım çizgisi yakaldı diye dünyanın en iyi telefonu ilan edilmesi daha gelmeden diğer üreticileri teknoloji fakiri ilan etmek samsung sempatizanlığı yapmak boş işler bunlar, şimdi taşa tutulacağım farkındayım belki güzel bir paket (android telefonlara böyle diyorum çünkü mevcut teknolojiler telefon bakkalında bulunan malzemelerden) bu yazdıklarımda telefonu küçümsemek için değil sadece bu kadar yüceltilmesi doğru olmayışındandır.

Çok büyük bir çekemezlik görüyorum sende ama yiğidin hakkı yenmemeli bence samsung mobil teknolojiye yön veren marka ufs 2.0 ilk kullanan markamı dersin 14 nm yi ilk kullanan markamı dersin dual pixel teknolojisi mi dersin sd 835 üreten firma olması mı dersin ilk 10 nm kullanan markamı dersin benim yakın zamanda aklıma gelenler bunlar teknolojinin bir parçası değil mi ayrıca üst seviye telefonlarda ekran kasa oranı çok çok iyi hem ince yapacaksın hem büyük pil koyacaksın hemde bir çok sensörü yerleştireceksin yanında micro sd olacak buna karşın ekran kasa oranı da yeteri oranda iyi 2-3 nesildir iyi bir tasarım çizgisi yakalamak diyorsun git de diğer markalarada bak 2-3 senedir iyi bir tasarım çizgisinde olan firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez buna karşın kendisi telefon üretmekle kalmıyor qualcomm gibi sektörün en baba firmalarıyla baş edecek ve hata bazı yerlerde ondan daha iyisini yapan işlemciler üretiyor kimse diğer markalara teknoloji fakiri demiyor ama bir çok firma samsungu göz önüne aldığımız bir çok şeyi hazır alıp tasarlıyor yani kısacası mobilde teknolojiye yön veren firma samsung eskiden bende hazmetmezdim samsungu ama bu bir gerçek artık ki soruyorum şuanda mobilde teknolojiye bundan daha çok yön veren hangi firmayı koyabilirsiniz bunları diyi firmayı yüceltmek gibi bir amacım ki zaten hiç bir marka yüceltilmemeli ama taktiri hak ediyor.

• telefona ayrılan kısmı içinden çıkarmak gerekir.
  • Hocam bu yeni mi eğer öyleyse dediğimi ispatlar.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    SCWS S kullanıcısına yanıt
    Son 3 yıldır Samsung Ar-Ge konusunda sadede Microsoft ile yarışıyor. Araya Tesla da girmek üzere ama. Samsung Apple in gerisinde yapmalı tabii ama meyvesini de alıyor yani.

Telefon için ayrılan bütçe ne kadar bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki argeye yıllık gelire göre ayırdığı yüzde Apple ın ayırdığı yüzdeden çok daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

quote:

Çok büyük bir çekemezlik görüyorum sende ama yiğidin hakkı yenmemeli bence samsung mobil teknolojiye yön veren marka ufs 2.0 ilk kullanan markamı dersin 14 nm yi ilk kullanan markamı dersin dual pixel teknolojisi mi dersin sd 835 üreten firma olması mı dersin ilk 10 nm kullanan markamı dersin benim yakın zamanda aklıma gelenler bunlar teknolojinin bir parçası değil mi ayrıca üst seviye telefonlarda ekran kasa oranı çok çok iyi hem ince yapacaksın hem büyük pil koyacaksın hemde bir çok sensörü yerleştireceksin yanında micro sd olacak buna karşın ekran kasa oranı da yeteri oranda iyi 2-3 nesildir iyi bir tasarım çizgisi yakalamak diyorsun git de diğer markalarada bak 2-3 senedir iyi bir tasarım çizgisinde olan firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez buna karşın kendisi telefon üretmekle kalmıyor qualcomm gibi sektörün en baba firmalarıyla baş edecek ve hata bazı yerlerde ondan daha iyisini yapan işlemciler üretiyor kimse diğer markalara teknoloji fakiri demiyor ama bir çok firma samsungu göz önüne aldığımız bir çok şeyi hazır alıp tasarlıyor yani kısacası mobilde teknolojiye yön veren firma samsung eskiden bende hazmetmezdim samsungu ama bu bir gerçek artık ki soruyorum şuanda mobilde teknolojiye bundan daha çok yön veren hangi firmayı koyabilirsiniz bunları diyi firmayı yüceltmek gibi bir amacım ki zaten hiç bir marka yüceltilmemeli ama taktiri hak ediyor.

Benim dediklerimin aksini kanıtlayacak bir şey dememişsin, bu teknolojiler bir firmaya ait değil, ne apple ne samsung babamın şirketi, teknolojiyi üretmekle ilk kullanmak farklı şeyler alt yapı ilerliyor mevcut üreticiler kullanıyor biri onu geliştiriyor diğeri öbürünü çark dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 26 Ocak 2017; 0:45:18 >

• quote:

quote:

Bunlar 5 dakikada bulduklarım Firmanın rakibi dahi ondan donanım tedarik ediyorsa bu demek oluyorki sektörün iyisidir Ssd pazarında liderliği oynuyor en büyük gpu üreticileri amd nvidia samsung bellek kullanıyor

Samsung, sektörün ilk 10nm sınıfı 8 gigabit DDR4 DRAM yongası için seri üretime geçtiklerini duyurdu. Yeni çipler öncekilere oranla yüzde 30 daha hızlı ve yüzde 20 daha verimli çalışıyor.
    DRAM yongalarında Samsung'un büyük rakipleri, SK Hynix ve Micron Technology, şirketin gerisinde kalmış durumdalar. SK Hynix 18 nm DRAM yongalarını en erken önümüzdeki yıl pazara sunma planları yaparken, Micron, geçen yıl 16nm yongaları ile Samsung'la arasındaki uçurumu kapatmak istediğini söyledi.

Geçen yıl sektörün ilk 6GB LPDDR4 RAM belleğini kullanıma sunan Samsung, bu yıl da geleneği bozmadı ve sektörün ilk 8GB LPDDR4 RAM bellek geliştirdiğini duyurdu.DDR4

Belleklerin İki Katı Düşük güç harcayan RAM bellek, 4 adet 16Gb kapasiteli yongadan oluşuyor. 4266Mbps hızlarında çalışabilen yeni bellek, pin başına 2133Mbps hızında çalışan DDR4 RAM belleklerin iki katına erişiyor. 64-bitlik bellek veri yolunda 34GBps veri aktarım hızlarına ulaşmak mümkün. Yeni yongalar 10nm sınıfında üretiliyor. Aslında 10nm sınıfı tanımı, standart 10nm ve 20nm süreçleri arasında bir noktaya konumlanıyor. Yani tam olarak 10nm sürecinden bahsetmiyoruz. Yine de 20nm 4GB DRAM belleğe göre aynı enerji tüketimi sunuyor ancak kapasiteyi ikiye katlıyor. 15mmx15mm zar alanına sahip olan 8GB LPDDR4 bellek sadece 1mm kalınlığında. Taşınabilir cihazların inceliğine katkı yapacak olan modül ayrıca bir işlemci veya UFS depolama birimi ile istiflenerek kullanılabiliyor. Böylece alandan da tasarruf edilebiliyor.

Samsung 960 SSD: Dünyanın en hızlısı ile tanışın

Samsung 960 PRO En hızlı olmasının yanında 960 PRO modeli ilk 2TB kapasiteli M.2 NVMe SSD olma özelliğini de taşıyor. 5 çekirdekli yeni bir Polaris kontrolcüsüne emanet edilen bellek sıralı yazma hızlarında 2100MB/s, sıralı okuma hızlarında da 3500MB/s değerlerine ulaşıyor. Rastgele operasyonlarda ise okuma performansı 440 000 IOPS, yazma performansı da 360 000 IOPS oluyor.

Samsung Galaxy Note 7 ekranı, sektörün en iyisi

Bugünün UHD televizyonlarında kullanılan DCI-P3 renk gamı ve dijital sinema modu, Galaxy Note 7 modelinin ekranında da karşımıza çıkıyor. Böylece 4K içeriklerde, ekran en iyi renk ve canlılık performansını sunuyor. Yine 4K televizyonlardaki HDR modu ile daha canlı video performansı sunan ekran, HDR olmayan içeriklere de EDR uygulayarak, yazılımsal olarak kaliteyi artırıyor.
    Ekranın en dikkat çekici tarafı, 1048 nit parlaklık seviyesine ulaşabilmesi. Samsung tarafında bir rekor olarak görülen bu değer, parlak ışık altında ve dış ortamlarda en iyi görüntü performansını ortaya koyuyor. Elbette Sony Xperia X Performance modelinin maksimum 1300 nit değeri ile rekoru elinde tuttuğunu hatırlatmak gerek.
    Diğer bir önemli detay ise hem ön hem de arka kısımda ortam ışık sensörünün yer alması. İlk kez karşılaştığımız bu kombinasyon, otomatik parlaklık ayarının çok daha akıcı bir şekilde yapılmasını sağlıyor.
    Mavi ışık filtresi ile, gözü yoran mavi ışığın en aza indirilmesi sağlanırken, dış ortamlarda 228 ile en yüksek kontrast oranı elde edilmiş.
    Son olarak kavisli ekran, 4 farklı ekran modu, 4 farklı renk modu ve Gorilla Glass 5 koruması, ekranın en iyileri arasında sayılmış.

• arkadaş samsung teknolojiye yön vermediğini söylemiş baştan söyleyeyim sadece telefon
    yönü ile değil

1 bellek üretimi herkesin bildiği ssd üretimi remlerde buna dahil son çıkan m.2 ssd ye bir bakın 960 pro

2 ekran üretimi hatırlatayım 2012 de dünyanın en büyük panel olma ünvanını aldı

3 ilk 14 nm üretin ve ilk 10 nm üretim

4 ilk kavisli tv

bunlar teknolojiye yönvermek değil mi
    bugün ipone bile samsung da ekran paneli istiyor ipone bile yapacak lafları donanıyor ortada

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.