Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8, Infinity Display’e sahip olacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon camiasinda kullanmadigim telefon su an sadece mi mix var sanirim. Sunu kesinlikle soyleyebilirim simdiye kadar kullandigim en kullanişsiz telefon s7 edge oldu. Bunun sebebi ise kesinlikle curved ekran. Cercevenin inceligi de bunla birlesince ortaya berbat bir durum cikmis. Su an s7 edge kullaniyorum. Kilif sayesinde daha rahat kullanim sunuyor. samsung bence derhal 4.5 inc e kadar sp 835 gibi yada exynoss da bu islemciye denk olabilecek bir telefon uretmeli. Koy ekranida 720p daha ne isteyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara alma diyemezsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum. Aynasız fotoğraf makinem de var ama kullanmıyorum. Neden çünkü lazım olduğunda yanımda değil. İlla hergün 100 tane resim çekmeye gerek yok. Haftada 1 tane çeksem bile onun olabilecek en iyi kalitede olmasını isterim. Sosyalde paylaşıp silenlerden değil bilgisayara atıp arşivleyenlerdenim. O yüzden kalite çok daha önemli benim için. Alternatif olarak fotoğraf makinesi önermek doğru değil. Ona kalırsa müzik için ayrı DAC, oyun için 3ds mi taşıyayım. Evrak taramada bile kamera önemli. Genelde kapalı ortamda çekiyoruz ve kameranın düşük ışık performansı çok şey ifade ediyor. Yine eş dost şöyle bir resim çekelim dediğimizde %90 kapalı ortam ve akşamdır. Yine %90 yanınızda ayrıca bir fotoğraf makinesi yoktur.

Güvenlik o kadar hafife alınacak bir konu değil. Her hafta androidte, iosta, linux kernelinde, bağlantı protokollerinde, browserlarda vs. bi sürü açık keşfediliyor. Mesele sadece bankadaki para değil. Şöyle bir düşünüce bütün hayatınız cihazın içinde. Ne yer ne içersiniz, nereye gider gelirsiniz, ne alır satarsınız, ne yapmaktan hoşlanırsınız, ne tür müzikleri vs. vs. seversiniz herşeyinizi ailenizden iyi biliyor artık telefonlar. Herkes tabiki kendin mesul ama kullandığım cihaz mesela 2 yıldır güncelleme almayan s4 ise bu güvenliği tek başıma sağlayamam.

Her yıl değiştirmiyorum ama değiştirene hak veriyorum. Çünkü bu yıl çıkacak cihazlar da hala çok yetersiz bana göre. O yüzden istediğim cihaza yaklaşıldıkça ben de daha iyisini kullanırım. Bahane ile ilgisi yok. Mesela sırf VR için piksel dizilimi düzgün 4K ekran bekliyorum. Gerçek windowsu da artık telefonumdan çalıştırmak istiyorum. Günlük işlerimin tamamını tek cihazdan yapabiliyor olmak istiyorum vs. Özetle tamam bir kısım insan sırf yeni diye çoğu özelliğini kullanmayacağı cihazlara geçiyor olabilir ama bir kısım insan da bu cihazlardan hala çok çok daha fazlasını bekliyor. Bana şuanki teknoloji hala yetersiz ve eksik geliyor. O yüzden her insanın durumunu ayrı değerlendirmek ve genele tavsiye verirken daha dikkatli olmak lazım. Bana göre güncellemesi kesilen cihazı direk kapatıp başkasına satmamak, eğer kullanılmayacak imha etmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Tekrar etmekte fayda var; bu telefonun yapıp, üç sene önceki bir modelin yapamayacağı hiç bir şey yok. Dolayısı ile her sene telefonlara servet yatırmanın anlamı yok. Naçizane tavsiyemi aldığınız telefonu gittiği yere kadar kullanın.

3 senelik telefon güncelleme almıyor. Güvenlik diye bişey kalmıyor. Çoğu insan artık tüm banka işlerini, mesajlaşmalarını, tüm özel hayatını hatta iş hayatıyla ilgili pek çok şeyi telefondan kontrol ediyor. Ayrıca kamerası iyi bir telefon isteyen malesef yeni ve üst modeli almak zorunda kalıyor. Eski bir fotoğraf düşünün keşke daha net olsaydı, keşke o sırada yanımda daha iyi bir makinem olsaydı demek istemem. Yine malesef donanımdan mıdır, yazılımdan mıdır bilmem ama 3 yıl geçince telefonlarda kasmalar zorlanmalar başlıyor. Siz bunlara "telefon" gözüyle bakıyorsanız tabiki değiştirmeyin. Ama ben bunlara telefondan çok cep bilgisayarı, fotoğraf makinesi, müzik çalar, oyun konsolu vs. gözüyle bakıyorum. O yüzden hakettiğini düşündüğüm sürece benim için fiyatta üst sınır yok mesela. Son 2 yıldır parasını hakettiğini düşündüğüm tek cihaz iphone se olmuştu. Ama onun saysam şimdi en az 5 önemli eksiği var. Bu sene çıkacak telefonlar bile bana yetersiz ve eksikler. O yüzden ben yenilmeye çalışacağım sürekli. Bana göre mesela sadece alo deyip facebook açabilmek değil.

HTC M8'i ilk çıktığı zaman almıştım Mart ayında tam 3 yıl dolacak. Söylediğiniz hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum. En son sürümü de kullansanız Android doğası gereği çok güvenli olamaz. Tuşlara bastığımızda bile klavye aplikasyonları bunu kaydediyor. Her app'in her yere erişimi var. Silemediğimiz default Google uygulamaları var. Dolayısı ile güvenliğimi mümkün olduğunca az app yükleyerek ve bütün izinleri kapatarak sağlamaya çalışıyorum. Bankacılık işlemlerini de cepten değil web'den yapıyorum. Fotoğraf makinası hala ilk günkü netliğinde çekiyor. 16 GB kapasite elbette günümüzde yetmiyor ama harici SD kart desteği var. Kaldı ki bulut depolama var, spotify var. Telefonda müzik, resim tutmamıza bile gerek yok aslında.

Pek tabii herkes bildiği yoldan gitsin ama 3,500 TL verip cebimdeki telefon ile aynı işleri yapan bir cihaz almak bana akıl karı gelmiyor.

• O değilde iphone 6 plus kullanıyorum. 1080p ekran var. sanal gerçeklik gözlüğünde performans yerlerde sürünüyor. Pikselleri sayıyorum. 2k ekranda sanal gerçeklik daha güzel. iphone şu ekranında bir yenilik yapması gerekiyor. aksi halde müşterilerini kaçıracak

• silver0021 S kullanıcısına yanıt
    Samsung un başaramadığı tek nokta yazılım destek. Dedikleriniz doğru. iPhone 7 yi her konuda geçiyor. Fakat marka güvenilirliği ve yazılımda geçemiyor.

İphone 8 9 10 çıktığında ayni anda güncelleme alıyor olacak. Fakat S7 edge ,S8 edge çıktığında ne zaman yazılım güncellemesi alır belli değil.

Android 8 çıktığında S7 edge ne zaman gelecek veya android 9 S7 edge gelecek mi ?

S8 ile tanıtılacak yapay zeka lı sesli asistan ne zaman gelir ? Veya gelecek mi ?

iPhone da durum nedir. iPhone 8 de olan şey donanım destekliyor ise iPhone 7 yede gelecek. Gelecek yıl iOS 11 ile gelecek olan yapay zekası arttırılmış Siri'de gelecek. 23 cü ay garantiye versem apple yine ilk günkü gibi Yen'i cihaz gibi ilgilenecek.

Note 4 eski bir cihaz mı. 2014 Eylül'de çıkmış. 2 yıl 4 aylık bir cihaz. Eski bir cihaz mı. Samsung yeni arayüz vermedi. 7.0 gelmeyecek. Güvenlik güncellemesinin sonuna geldi. Neden iPhone 5 e hala güncelleme veriyor. 2012 de çıkmış üstelik

Kısacası elinizde mükemmel bir cihaz var. Neden 2 yıl sonunda eskisin. Neden yazılım güncellemesi verilmesin. Neden piyasadan silinsin ?

Tasarımı istediği kadar mükemmel olsun. Destek vermedikten sonra boş. Yarın bir gün androidte zararlı yazılım 7.0 da ki tüm cihazları etkiliyor dediklerinde neden güncelleme verilmez.

Apple da böyle bişey mi oldu. Apple yazılım bölümüne e-mail atın. Veya farklı yolla bildirin geri dönüş sağlayıp değerlendirmeye alıyorlar (en son PTT çalışanı açık buldu apple düzeltti)

Samsung iyi güzel de cihazından 2 yıl sonra bir habersin. Satışı durmuş veya azaltılmış.

3000 tl 3300 TL para verip 2 yıl sonra silinecek bir cihaz almaktansa tasarımı daha kötü ama güncel güvenli bir cihaz almayı tercih ederim.

• Güncelleme desteğinde en kötü firma Lg dir tartışmasız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    LG zaten çöp. 2.799 TL ye çıkardıkları G5 1500 TL ye geziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

LG zaten çöp. 2.799 TL ye çıkardıkları G5 1500 TL ye geziyor.

G3ten sonrası sorunları çok öncesi iyi. 2013 te aldığım gpro yu hala sıkıntısiz kullanıyorum.

Tabi 1guncelleme geldi başka yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Samsung un başaramadığı tek nokta yazılım destek. Dedikleriniz doğru. iPhone 7 yi her konuda geçiyor. Fakat marka güvenilirliği ve yazılımda geçemiyor.

İphone 8 9 10 çıktığında ayni anda güncelleme alıyor olacak. Fakat S7 edge ,S8 edge çıktığında ne zaman yazılım güncellemesi alır belli değil.

Android 8 çıktığında S7 edge ne zaman gelecek veya android 9 S7 edge gelecek mi ?

S8 ile tanıtılacak yapay zeka lı sesli asistan ne zaman gelir ? Veya gelecek mi ?

iPhone da durum nedir. iPhone 8 de olan şey donanım destekliyor ise iPhone 7 yede gelecek. Gelecek yıl iOS 11 ile gelecek olan yapay zekası arttırılmış Siri'de gelecek. 23 cü ay garantiye versem apple yine ilk günkü gibi Yen'i cihaz gibi ilgilenecek.

Note 4 eski bir cihaz mı. 2014 Eylül'de çıkmış. 2 yıl 4 aylık bir cihaz. Eski bir cihaz mı. Samsung yeni arayüz vermedi. 7.0 gelmeyecek. Güvenlik güncellemesinin sonuna geldi. Neden iPhone 5 e hala güncelleme veriyor. 2012 de çıkmış üstelik

Kısacası elinizde mükemmel bir cihaz var. Neden 2 yıl sonunda eskisin. Neden yazılım güncellemesi verilmesin. Neden piyasadan silinsin ?

Tasarımı istediği kadar mükemmel olsun. Destek vermedikten sonra boş. Yarın bir gün androidte zararlı yazılım 7.0 da ki tüm cihazları etkiliyor dediklerinde neden güncelleme verilmez.

Apple da böyle bişey mi oldu. Apple yazılım bölümüne e-mail atın. Veya farklı yolla bildirin geri dönüş sağlayıp değerlendirmeye alıyorlar (en son PTT çalışanı açık buldu apple düzeltti)

Samsung iyi güzel de cihazından 2 yıl sonra bir habersin. Satışı durmuş veya azaltılmış.

3000 tl 3300 TL para verip 2 yıl sonra silinecek bir cihaz almaktansa tasarımı daha kötü ama güncel güvenli bir cihaz almayı tercih ederim.

Sonuçta bugun android 2.3 kullananda guncellemesini alabiliyormu bi ona bakmak lazim. Iphonenun guncelleme alamaz dedigi anda fişi cekilen bir ekosistemden bahsetmedigimizi anlamissindir. Android 2.3 te takilan bir insan whatsapp kullanabiliyorum diyebiliyorsa bunda hicbir sakinca yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bayıldım tasarıma
  • silver0021 S kullanıcısına yanıt
    Mesele iş görme değil. Premium hizmet.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.