Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8, Infinity Display’e sahip olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. uzun yazıdan sonrasını okumadım. Bana birisi özetler mi? Kim kazandı? Samsungcular mı, iphonecular mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

ekran-kasa oranı sorununu çöpe atan samsungu tebrik etmek gerekir.

Bu sefer arayuzde de iyileşme olacak. Huawei nin basini cektigi ogrenen arayuz özelliği, sık kullandığınız uygulamaları bellekte tutarken, kullanılmayan uygulamalari uykuya alıyor. Tabi o uygulamalarin gps, mobil veri gibi istekleri de arayuz tarafından reddedildiginden, ortay pile katki saglayan ve akıcı bir arayuz çıkıyor.

Bu arayuzun bunun gibi irili ufakli daha birçok özelliği de var. Arayuz size adapte oluyor,siz arayuze degil...

Samsungun da buna benzer bir arayuz gelistirdigi ve bunu da s8 ile birlikte sunacağı konusulanlar arasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu verdiğim linkte ekran kasa oranından bahsetmiş miyim bak bakalım. Parmak izi okuyucusu dan ekran kasa oranına nasıl geçtiğini de merak etmiyor değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

Yazım telefon üzerine olduğu için telefon konusunda teknolojiye yön vermiyor diye ekstradan belirtmedim, gitmiş arkadaşlar masaüstü diskleriyle bunu yaptı demiş kendi alanında iyi olabilir unutmayın bellek ve panel üreticisi sonuçta hiç teknoloji geliştirmiyor diye bir laf da ağzımdan çıkmadı anlamayan arkadaşlara yazıyorum bu telefonda bu yıl görülmeyecek hangi teknoloji var bundan bahsettim açıkçası. Neyse tartışmaların düzeyli bir biçimde olduğu için teşekkür ediyorum, birde applecı ilan edilmesem daha hoş olacaktı ama.

Su anda mobil sektorde yeni bir icat falan mi ariyorsunuz? Mesela yere dusen teelfonun hava yastiklarima sahip olmasini mi? Sarji bittiginde kendi kendine sarj istasyonuna ucarak gitmesini mi? Bu gibi abzurt seylere sahip prototipler youtubeda yillardir var zaten.

Onemlinolan bu getirilecek yeniliklerin bizlere ne kadar fayda sunacagi...

Unuttugunuz bir sey var, bunlar ticari firmalar ve asil amaci kar elde edebilmek. Yukarida saydiklarimi samsung yapabilir, bunlarla ilgili patentler de almistir. Ama ortaya cikan cihazin ticari ozelligi yoksa, ( yabi musterilerin genelinin satin alabilecegu fiyatlara sunulamiyorsa) bunlar basarisiz denemeler olur.

Samsung ticari anlamda iyi denemelere imza atabiliyor. Yukarida konususlan yeni teknolojileri nispeten ulasilabilir bir fiyattan sunabiliyor. Bu da buyuk basaridir.

Applea baktigimizda, berbat bir ekran kasa orani, iyice demode olmus kasa tasariminu görüyoruz. Islemci ve yazilim konusunda iyi ama artik salt bununla is bitmiyor. Samsung, yazilim konusunu googlr ilr cozdu, arayuzunu de iyilestiriyor.

Ustelik begenmediginiz janjanli kavisin elde edilebilmesi icin yillarca testler yapiliyor, iris taramanin son halini almasi 5 yil surmus.

Yorumlarinizi bu minvalde ele almanizi siddetle tavsiye ederim

• Geçen sene çıkan tellerle bu sene çıkacak s8 de hiç olmayan bi teknoloji varmı yokmu çıkınca gorecez atışmanin anlamı yok hee şimdiden şu varmış bu yokmuş diye yazılar resimler dolanıyor bunların hepsi söylenti çıkınca gorecez ama şu bi gerçek dünyada telefon teknolojisinde yön veren firmalar arasında teknolojiye yön vermiyor demişler ben bunu demek istedin teknolojiye yön veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Home butonu olmazsa olmaz Samsung'u da kaybetmeyelim :(

Aynen katılıyorum.

Acaba diyorum 3d ekran koyacaklar da altta ekrana basarak home tuşu görevini yerine mi getireceğiz...

• Yav her samsung haberinin girişe hayal kırıklığı tarzı yazılarla başlıyorsun Samsung rekor gelir elde etti daha hangi hayal kırıklığından bahsediyorsunuz yeter artık note7 olayı kapand bitti her samsung haberinde aynı şeyleri tekrar etmeyin.

• olaya birde şöyle bakalım .
    emanın arkasındaki emperyal güçler sams. un yanında
    olsa ne olurdu. bence pastanın 3/4 ünü tek başına sams.,
    yerdi. pasta= işletim sist. farketmeksizin mobil akıllı cihazl.

• S8 heyecanlandırdı bu sefer.

• aklıma gelmişken yazayım bir türk beyaz hacr
    ms, gogl ve elmanın güvenliğini aşmış onlara rapor sunm.
    elma şok geçirip tüm serverlarını kapatıyor . bunun üzerine
    hacr bunun bi saldırı olmadığını vidosuyla onlara göst. rahatlarlar.

• o değilde bu kurlarla 4 bin tl den giriş yapar.
  • İsteyen istediğini alır. Buraya gelip de satın almadığınız markaya bok atınca elinize ne geçiyor? Samsung galaxy s7 kullanıyorum ancak iphone'daki ios işletim sistemini ve apple'in işlemcisini kıskanıyorum. Yine de Kamera, tasarım, pil ömrü, amoled ekran, always on özelliği ve daha aklıma gelmeyen extra özellikler için Samsung'u tercih ettim.
    İki marka da alınabilecek en iyi telefonlara sahip tamamen sizin ihtiyacınıza ve zevkinize kalmış.

• Ekrem haberi yazarken elleri titriyordu ...
  • Samsung yazısına basınca apple vari fiziksel tuş hisiyatı ve tuştan sağa kaydırınca geri sola kaydırınca multitasking olursa bu tasarım 10/10'dur ama sanal tuşlara geçeceksen Samsung son telefonum s7 edge oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bu verdiğim linkte ekran kasa oranından bahsetmiş miyim bak bakalım. Parmak izi okuyucusu dan ekran kasa oranına nasıl geçtiğini de merak etmiyor değilim.

cevap haberi yapanaydi sana degil alinti yaptigin yazinin ilk bolumunu oku tamamen yanlis yazilmis buna 1 tasla 2 kus deniyor bide ben daldan dala atlamayi seviyorum [Tasarımın ekran-kasa oranı ise yüzde 90 civarında. Xiaomi Mi Mix modelinden sonra en büyük oran Galaxy S8 modeline ait olacak] yaziyi oku hizaya gel verdigin linkte zaomi yuzde 83 yaziyor ve sansung yuzde 90 la zaomiden sonra diyor
  • Tekrar etmekte fayda var; bu telefonun yapıp, üç sene önceki bir modelin yapamayacağı hiç bir şey yok. Dolayısı ile her sene telefonlara servet yatırmanın anlamı yok. Naçizane tavsiyemi aldığınız telefonu gittiği yere kadar kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Tekrar etmekte fayda var; bu telefonun yapıp, üç sene önceki bir modelin yapamayacağı hiç bir şey yok. Dolayısı ile her sene telefonlara servet yatırmanın anlamı yok. Naçizane tavsiyemi aldığınız telefonu gittiği yere kadar kullanın.

3 senelik telefon güncelleme almıyor. Güvenlik diye bişey kalmıyor. Çoğu insan artık tüm banka işlerini, mesajlaşmalarını, tüm özel hayatını hatta iş hayatıyla ilgili pek çok şeyi telefondan kontrol ediyor. Ayrıca kamerası iyi bir telefon isteyen malesef yeni ve üst modeli almak zorunda kalıyor. Eski bir fotoğraf düşünün keşke daha net olsaydı, keşke o sırada yanımda daha iyi bir makinem olsaydı demek istemem. Yine malesef donanımdan mıdır, yazılımdan mıdır bilmem ama 3 yıl geçince telefonlarda kasmalar zorlanmalar başlıyor. Siz bunlara "telefon" gözüyle bakıyorsanız tabiki değiştirmeyin. Ama ben bunlara telefondan çok cep bilgisayarı, fotoğraf makinesi, müzik çalar, oyun konsolu vs. gözüyle bakıyorum. O yüzden hakettiğini düşündüğüm sürece benim için fiyatta üst sınır yok mesela. Son 2 yıldır parasını hakettiğini düşündüğüm tek cihaz iphone se olmuştu. Ama onun saysam şimdi en az 5 önemli eksiği var. Bu sene çıkacak telefonlar bile bana yetersiz ve eksikler. O yüzden ben yenilmeye çalışacağım sürekli. Bana göre mesela sadece alo deyip facebook açabilmek değil.

• Bu durumda iPhone a ölümcül darbeyi indirecektir lakin Yen'i iPhone un artık tasarım açısından Samsungu izleyeceğini düşünüyorum s8 ve note 8 e cevap olarak yoksa büyük yenilgi alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    2013te aldığım cihaz 4.1.2 de onca banka işi bu cihaz ile yapıldı daha bir sorun ile karşılaşmadım.

İphone çok güncelleme alıyor muhteşem güvenli diye düşünmeyiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Tekrar etmekte fayda var; bu telefonun yapıp, üç sene önceki bir modelin yapamayacağı hiç bir şey yok. Dolayısı ile her sene telefonlara servet yatırmanın anlamı yok. Naçizane tavsiyemi aldığınız telefonu gittiği yere kadar kullanın.

3 senelik telefon güncelleme almıyor. Güvenlik diye bişey kalmıyor. Çoğu insan artık tüm banka işlerini, mesajlaşmalarını, tüm özel hayatını hatta iş hayatıyla ilgili pek çok şeyi telefondan kontrol ediyor. Ayrıca kamerası iyi bir telefon isteyen malesef yeni ve üst modeli almak zorunda kalıyor. Eski bir fotoğraf düşünün keşke daha net olsaydı, keşke o sırada yanımda daha iyi bir makinem olsaydı demek istemem. Yine malesef donanımdan mıdır, yazılımdan mıdır bilmem ama 3 yıl geçince telefonlarda kasmalar zorlanmalar başlıyor. Siz bunlara "telefon" gözüyle bakıyorsanız tabiki değiştirmeyin. Ama ben bunlara telefondan çok cep bilgisayarı, fotoğraf makinesi, müzik çalar, oyun konsolu vs. gözüyle bakıyorum. O yüzden hakettiğini düşündüğüm sürece benim için fiyatta üst sınır yok mesela. Son 2 yıldır parasını hakettiğini düşündüğüm tek cihaz iphone se olmuştu. Ama onun saysam şimdi en az 5 önemli eksiği var. Bu sene çıkacak telefonlar bile bana yetersiz ve eksikler. O yüzden ben yenilmeye çalışacağım sürekli. Bana göre mesela sadece alo deyip facebook açabilmek değil.

Tabiki maddi acidan sikisik degilseniz her sene cihaz yenileyebilirsiniz. Ancak "YENI" diye lanse edilen hangi sey, aslinda "YENI"?

Fotograftan dem vyrmussunuz, inanin bana, teknomarketten alacaginiz 300 liralik makine, en guclu cep telefonundan cok daha iyi fotograf ceker. Örneğin, 4 yasinda olan canon sx150, iddia ediyorum 7den daha iyi ceker. Forumda makinenin ilgili basligi var, goz atabilirsiniz cekilen fotolara. Ha diyeceksiniz ki ben surekli fotoğraf makinesi tasimak zorunda mıyım? Ben de diyecegim ki, siz her gun binlerce resim mi cekiyorsunuz? Evrsk taramak vs icin kullaniyorsaniz, zaten general mobile bile fazlasıyla yeter. Bugun temel seviyede kamerasi kotu cihaz yok piyasada.

Ote yandan android ve iosta donanim oturdu. Androidde 4gb ram standart oldu ki yeni surumler, daha az ram kullanmaya odakli hale getirildi. Bu anlamda markalarin arayuzlerinde bulunan buglar haricinde bugun ios ile android arasinda performans farki kanimca yoktur.

Geri kalanlar sizin tatmin duygunuzla alakalıdır. Reel olarak her yil cihaz degistirmenin isrwf oldugunu dusunenlerdenim. Güvenlik konusu onemli olmakla birlikte cihaza apk yuklediginiz veya jb yaptiginiz muddetce guvenlik aciklari ile karsilasacaksiniz.. Bunlari yapmiyorsaniz, zaten sorun yasamazsiniz. Zira bankalar da kendine ozgu guvenlik oblemleri almakta zaten. Ornegin cebe gelinen anlik sms sifresi olmadan mobil bankaciliga girilememesi gibi.

Ha bunu iris goz tarama ile zenginlestirdi samsung, evet guvenlik onlemine bir kapi daha acildi ama bu olmadan da veya irise rağmen bilgileriniz calinabilir. Bu konuda size kimse garanti veremez. Siz, kendinizden mesulsunuz.

Bence siz her yil cihaz yenilemeyi kendinize hobu edinmissiniz. Bundan mutlu oluyorsaniz, alin gitsin. Kendinize yarattiginiz Bahanelere baktiginizda, bunlarin ne kadar sacma olduğunu siz de goreceksiniz. O yuzden bahaneye ihtiyaciniz yok. Aliyorum dersiniz, biter. Kimse de size niye aldin diyemez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.