Şimdi Ara

Windows Phone 8X by HTC mi? HTC One S mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: etemqaya

Tabiki one s windows phonede güzel ama daha erken wp için

Sanırım bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler verdiğiniz cevap için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogeday96

quote:

Orijinalden alıntı: etemqaya

Tabiki one s windows phonede güzel ama daha erken wp için

Sanırım bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler verdiğiniz cevap için..

Ne Demek...
  • Aslında benim karşılaştırdığım Desire X ile WindowPphone 8s. İkisinden birisini almak istiyorum. Tabii One S performans olarak bunlardan bir tık üzerinde bir cihaz, fiyat olarak da belli zaten. Yalnız 8S de ön kamera olmaması bir dezavantaj. Gerçi çok ihtiyaç duyulmasa bile... Ayrıca kendim htc evo kullanıyorum telefonu eşime alacağım için Windowsphone 8S daha ağır basıyor. En azından bunu da test etmiş olurum diye düşünüyorum. Kendim daha önceden htc touch diamond2 kullandığım için biliyorum, android yokken Windows mobile işletim sistemi vardı ve oldukça da başarılıydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscar77 -- 24 Ocak 2013; 14:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscar77

Aslında benim karşılaştırdığım Desire X ile WindowPphone 8s. İkisinden birisini almak istiyorum. Tabii One S performans olarak bunlardan bir tık üzerinde bir cihaz, fiyat olarak da belli zaten. Yalnız 8S de ön kamera olmaması bir dezavantaj. Gerçi çok ihtiyaç duyulmasa bile... Ayrıca kendim htc evo kullanıyorum telefonu eşime alacağım için Windowsphone 8S daha ağır basıyor. En azından bunu da test etmiş olurum diye düşünüyorum. Kendim daha önceden htc touch diamond2 kullandığım için biliyorum, android yokken Windows mobile işletim sistemi vardı ve oldukça da başarılıydı..

Vardı fakat android çok kısa bir sürede windows mobile i geride bıraktı. Şu aralar windows bir çıkış yakalamaya çalışsa da başarılı olabilecekleri konusunda emin değilim. Biraz yavaş yol alıyorlar, özellikle uygulama güncellemelerde.. Bana kalırsa önümüzdeki 1-2 yıl için androidden şaşmamak lazım.
    Not: Bende Windows Phone i denemeyi çok istiyorum, şekli de çok hoşuma gidiyor fakat risk almak konusunda tedirginim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogeday96

quote:

Aslında benim karşılaştırdığım Desire X ile WindowPphone 8s. İkisinden birisini almak istiyorum. Tabii One S performans olarak bunlardan bir tık üzerinde bir cihaz, fiyat olarak da belli zaten. Yalnız 8S de ön kamera olmaması bir dezavantaj. Gerçi çok ihtiyaç duyulmasa bile... Ayrıca kendim htc evo kullanıyorum telefonu eşime alacağım için Windowsphone 8S daha ağır basıyor. En azından bunu da test etmiş olurum diye düşünüyorum. Kendim daha önceden htc touch diamond2 kullandığım için biliyorum, android yokken Windows mobile işletim sistemi vardı ve oldukça da başarılıydı..

Vardı fakat android çok kısa bir sürede windows mobile i geride bıraktı. Şu aralar windows bir çıkış yakalamaya çalışsa da başarılı olabilecekleri konusunda emin değilim. Biraz yavaş yol alıyorlar, özellikle uygulama güncellemelerde.. Bana kalırsa önümüzdeki 1-2 yıl için androidden şaşmamak lazım.
    Not: Bende Windows Phone i denemeyi çok istiyorum, şekli de çok hoşuma gidiyor fakat risk almak konusunda tedirginim açıkçası.

Evet kullanımı kullanımı basite indirgenmiş yazlımla ortaya çıkması, uygulama zenginliği Androidi resmen uçurdu. Yalnız Windowsphone yeni işletim sistemi olması sebebiyle telefon üreticileri tarafından da desteklenmesi gerekir. Yanılmıyorsam 2 adet NOKIA da 2 adet HTC de var. Bunlara Samsung da dahil olursa bence işlem tamam demektir.

http://m.on5yirmi5.com/haber/89048.htm

• dün itibari ile 8x aldım. valla telefon miss gibi. ayrıca henüz kimsede göremedim yani ele düşmedi. iphone u tezgahta 400liraya satıyorlar artık. htc one x+ ile 8x arasında bayağı bir kıyaslama yaptım fakat 8x daha ağır bastı çünkü hem tasarım el ele oturuşu hemde performansı... gayet şık ve hızlı telefon özellikle alışınca elden düşmüyor :) ekran geçişleri mükemmel hızlı. uygulama olarakta aradığım çoğu şeyi buldum şimdiden. oyun olarakta 2 tane indirdim henüz bakamadım ama :) benden sana tavsiye hazır kimsede yokken alıp tadını çıkarman olacaktır ;) pişman olmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

dün itibari ile 8x aldım. valla telefon miss gibi. ayrıca henüz kimsede göremedim yani ele düşmedi. iphone u tezgahta 400liraya satıyorlar artık. htc one x+ ile 8x arasında bayağı bir kıyaslama yaptım fakat 8x daha ağır bastı çünkü hem tasarım el ele oturuşu hemde performansı... gayet şık ve hızlı telefon özellikle alışınca elden düşmüyor :) ekran geçişleri mükemmel hızlı. uygulama olarakta aradığım çoğu şeyi buldum şimdiden. oyun olarakta 2 tane indirdim henüz bakamadım ama :) benden sana tavsiye hazır kimsede yokken alıp tadını çıkarman olacaktır ;) pişman olmazsın...

Aradığım çoğu şeyi buldum derken twitter, skype, facebook, whatsapp vs. den bahsediyosun sanırım.. Peki bu uygulamalarda bildirimin kilit ekranına gelmemesi, arkadaşlara girememe vs. türünde buglar var mı? Herhangi bir sıkıntı yaşatıyor mu?

• Hocam oyunlardaki performans diyorsunda windows markette oyun sayısı çok az.
  • Arkadaşlar yarın hayırlısıyla Windows Phone 8x by HTC yi alıcam. Ama çok kararsızım, sonradan pişman olmak istemiyorum. Beni ileride sıkıntıya sokacak ciddi sorunları var mı? Acil yanıt bekliyorum...
  • Wp de oyun bulursan oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Wp de oyun bulursan oynarsin

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/top-free-games

Ben 900 küsürden sonra sayamadım sen sayabilirsen bi zahmet paylaşıver.
  • Karar verdim. HTC 8S alıcam.
  • quote:

quote:

Çöplerden bahsetmiyorum ki ben

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Hocam oyunlardaki performans diyorsunda windows markette oyun sayısı çok az.

valla hocam 5 farklı tipte oyun yükledim çatır çatır oynuyorum. grafikleri süper gerçekten. sonuçta memnun kalmasam övmem telefonu bana para kazandırmıyor haliyle :)
  • quote:

quote:

aynen. insanlarımız sabit fikirli. araştırmadan, birinin telefona yada işletim sistemine bişey demesiyle onun üzerine yoğunlaşıyorlar. aldım arkadaş, microsoft office inden tut power point e kadar, remote desktoptan tut pdf readerine kadar var.oyunları saymıyorum bile...

• Sonunda aldım 8x imi. Gayet memnunum. Arayüzü bir tasarım harikası, hızı desen on numara.. Evet oyunlara baktığımızda seçenek pek yok(kaliteli oyun sayısı 50 yoktur bence).. Daha tam olarak inceleme fırsatı bulamadım fakat kötü yanları whatsapp ın bildirimleri kilit ekranına gelmiyor, twitter için de aynı durum söz konusu, facebook u seçmiş olmama rağmen onun da bildirimleri gelmiyor. Kilit ekranındayken internet bağlantısı otomatik kapanıyor nasıl buna engel olacağımı bulamadım henüz..
  • tek bir sorum olucak ve bu sorunun cevabı benim icin inanılmaz özel...Benim muzık tutkum var htc 8x'dede beats audıo var one x'dede beats audıo var ama dikkatimi ceken htc 8x'de dahili amfi yazıyor yani tek sorum bu..Htc 8x'in ses çıkışı ile one x'in ses çıkısı arasında fark varmı..Sırf ses cıkısı yuzunden 8x almayı dusunuyorum bu sorunun cevabı cok onemli bilen varsa yazabilirmi.simdiden tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.