Şimdi Ara

Windows Phone 8X by HTC mi? HTC One S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda okul ile İngiltere'ye gideceğim ve gitmişken de bir telefon almalıyım dedim. Yaptığım araştırmalar sonucunda HTC' nin Windows Phone 8X ile One S modelleri arasında kaldım. Benim için önemli olan kriterler; Ses kalitesi, tasarım, video kalitesi, oyunlardaki performans. Ses kalitesini ele alırsak, her iki telefon da Beats Audio teknolojisini kullanmasına rağmen okuduğum incelemelerde Windows Phone 8X in önde olduğunu gördüm. Bana göre tasarım olarak da Windows Phone 8X daha çekici duruyor. Video kalitesine gelince, her iki telefon da 1080p hd çekim yapıyor fakat One S in slow-motion özelliği de beni cezbetmiyor diyemem. Oyunlardaki performanslarının birbirine yakın olacağı kanısındayım. Beni tereddütte bırakan en büyük neden ise Windows Phone'lardaki uygulama yetersizliği. Sizce bu kriterleri göz önünde bulundurursak hangitelefonu almalıyım? Windows Phone'lar kısa sürede yeterli uygulamaya(en azından oyun konusunda) sahip olur mu?

Not: Bir önceki mesajım onay beklediği için tam üye olup tekrar konu açtım sayın moderatörler önceki açtığım konuyu silebilirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogeday96 -- 2 Ocak 2013; 0:24:23 >

• Ses kalitesi 8x te daha iyidir. One S yerine One X+ ya bakmanizi oneririm keza bu da 8x gibi donanimla tamamlanmis Beats Audio barindiran bir cihazdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One X+ ebat olarak biraz büyük geldi bana.. Dediğim gibi tasarımının da içime sinmesi lazım. Ayrıca tahmin edeceğiniz üzere fiyatı da 400 tl kadar fazla One X+ nın. One S de beni etkileyen olay slow-motion. Onu göz ardı edersek içinden çıkamadığım tek soru; Halihazırda çok geniş bir uygulama yelpazesine sahip olan Android mi? Yoksa henüz pek uygulaması olmayan fakat gelecek vaat eden Windows Phone 8 mi?
  • Eğer One S'in Snapdragon 4 olanı olacaksa One S derim; ancak ülkemizde bir eski nesil çipsetle satılıyor.(Snapdragon 3)

Ben WP7.5 kullanıyorum; ancak bazen uygulamaların gelişimesini beklemek kabak tadı veriyor.
  • Android 4.0 (ICS) with HTC Sense™ 4

yazıyor amazon.co.uk da, sizin bahsettiğiniz 4 bu mu?
  • http://www.gsmarena.com/htc_one_s-4574.php

http://www.gsmarena.com/htc_one_s_c2-4836.php

Beni dediğim S4 üstteki, Türkiye'de satılanlar alttaki. Aradaki fark işlemci ve gpu.
  • Telefonu ingiltereden alacağım.. Şu an her konuda tercihim windows phone 8x ten yana, tek birşey haricinde; Uygulamalar.. Windows phone 7 nin başarılı olmadığını duydum arkadaşlardan. Fakat Windows Phone 8 daha iyidir diye düşünüyorum. Android marketteki Subway surf, temple run tarzındaki oyunlar mevcutsa windows markette windows phone 8x i alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogeday96

Telefonu ingiltereden alacağım.. Şu an her konuda tercihim windows phone 8x ten yana, tek birşey haricinde; Uygulamalar.. Windows phone 7 nin başarılı olmadığını duydum arkadaşlardan. Fakat Windows Phone 8 daha iyidir diye düşünüyorum. Android marketteki Subway surf, temple run tarzındaki oyunlar mevcutsa windows markette windows phone 8x i alırım

Yeni nesil oyunların gelmesi 1 yılı bulur diye düşünüyorum. Çünkü SDN incelemesinde, WP satışları yüksek rakamlara ulaşmadan geliştiricilerin yönelmiyeceklerini söylemişti. Hiç gelmeyedebilir.
  • Benim içi yeterli olacaktır diye ümit ediyorum.. Peki donanımsal eksiklikleri var mı? Güncelleme alıcak mı?
  • Konu günceldir..
  • bençe one s al çünkü wp 8 ugulama ların ne zaman gelecegi belli olmaz ve gelsede nekadar iyi çalışacagı meçhul
    ben daha önce bada kullanıp canın yanan biri olaak tavsiyem one s
  • Uygulama gelmeyecek diyen arkadaşlar kullanılan işletim sisteminin Microsoft tarafından üretildiğinin olduğunun farkındalar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Uygulama gelmeyecek diyen arkadaşlar kullanılan işletim sisteminin Microsoft tarafından üretildiğinin olduğunun farkındalar değil mi?

Benim de tek ümidim Microsoft ürünü olması ve bu nedenle bir şekilde gelişeceğini düşünmem. Fakat hala emin olamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Uygulama gelmeyecek diyen arkadaşlar kullanılan işletim sisteminin Microsoft tarafından üretildiğinin olduğunun farkındalar değil mi?

Benim de tek ümidim Microsoft ürünü olması ve bu nedenle bir şekilde gelişeceğini düşünmem. Fakat hala emin olamıyorum

Telefonu dün aldım. Tüm işlerimi görüyor. Ayrıca herkeste olmaması en güzel özelliği bence...

• Telefonda herhangi bir aksaklık var mı? Yani bi bug falan ?
  • Valla aynı sorunu bende düşünüyorum!! Windows phone uygulamaları yeterli olur mu? Yoksa telefonu Elektroworld de inceleme fırsatım oldu. Arayüzü falan müthiş ayrıca htc olması da bana güven veriyor. Beni tek düşündüren windows phone uygulamaları yakın zamanda android uygulama sayısına yetişir mi?
  • Sayısından ziyade what's upp, instagram gibi bazı önemli uygulamalarda bildirimler lock screen e gelmiyormuş.. Bir çok hata olduğu söyleniyor. Eğer 2-3 aya kadar bu hataları çözerse windows ve uygulama sahipleri tercihim 8x'ten yana olacak. Çözemezlerse One S Snapdragon..
  • quote:

Sayısından ziyade what's upp, instagram gibi bazı önemli uygulamalarda bildirimler lock screen e gelmiyormuş.. Bir çok hata olduğu söyleniyor. Eğer 2-3 aya kadar bu hataları çözerse windows ve uygulama sahipleri tercihim 8x'ten yana olacak. Çözemezlerse One S Snapdragon..

Bunlar yeni güncellemelerle çözülecek şeyler. Arkasında piyasanın en büyük oyuncularından Microsoft gibi dünya devi bir şirket var. Ayrıca akıllı telefon pazarı her geçen gün daha da büyüyor. Böyle büyük pazarda devamlı kalıcı olmak isteyeceklerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscar77

quote:

Sayısından ziyade what's upp, instagram gibi bazı önemli uygulamalarda bildirimler lock screen e gelmiyormuş.. Bir çok hata olduğu söyleniyor. Eğer 2-3 aya kadar bu hataları çözerse windows ve uygulama sahipleri tercihim 8x'ten yana olacak. Çözemezlerse One S Snapdragon..

Bunlar yeni güncellemelerle çözülecek şeyler. Arkasında piyasanın en büyük oyuncularından Microsoft gibi dünya devi bir şirket var. Ayrıca akıllı telefon pazarı her geçen gün daha da büyüyor. Böyle büyük pazarda devamlı kalıcı olmak isteyeceklerdir..

Elbette güncelleme ile çözülebilecek şeyler. Fakat yaklaşık 2 aydır çözülememiş olmaları da şüphe uyandırıyor malesef..

• Tabiki one s windows phonede güzel ama daha erken wp için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.