Şimdi Ara

windows phone alıcam bütçe 1200lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütçem 1200 lira. windows işletim sistemine sahip bir telefon önerirmisin pek bir bilgim yok telefonlar hakkında.
    ben Lumia 640 XL düşünüyorum, önümüzdeki günlerde çıkacağı söyleniyor ne dersiniz?

• Lumia 640 LTE de düşünüyorum aslında sizin fikirlerinizi almak istedim ilk defa windows işletim sistemli bi telefon kullanacağım
  • Bence düşük donanımlı bi lumia al dene begenirsen satar daha iyisini alırsın. Yüksek model alıp wpyi beğenmeyip pişman olan cok kişi var. 925 veya 920 ile başlayabilirsin. İkisi de uygun ve çok iyi modeller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Bence düşük donanımlı bi lumia al dene begenirsen satar daha iyisini alırsın. Yüksek model alıp wpyi beğenmeyip pişman olan cok kişi var. 925 veya 920 ile başlayabilirsin. İkisi de uygun ve çok iyi modeller.

hocam öyle bi imkanım yok daha önce android kullanıyorum illallah ettirdi. bi arkadaşım lumia kullannıyor hangi telefonu kullandığını bilmiyorum fakat onunkine biraz baktım beğendim. en azından kasma olayı falan yok. marketi kötü falan diyorlar, ben oyun oynamak için bilgisayar ortamını tercih ediyorum. market konusu benim için sıkıntı olmaz.
  • kramponcu kullanıcısına yanıt
    2.El 1520 satanlar var onlardan 1100 alabilirsen al hem kafan rahat olur 2 GB ram donanım desen muhteşem mis.
    640 XL benim de gözümde şuan ama artık Android'e sıcak bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 27 Mayıs 2015; 0:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramponcu

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Bence düşük donanımlı bi lumia al dene begenirsen satar daha iyisini alırsın. Yüksek model alıp wpyi beğenmeyip pişman olan cok kişi var. 925 veya 920 ile başlayabilirsin. İkisi de uygun ve çok iyi modeller.

hocam öyle bi imkanım yok daha önce android kullanıyorum illallah ettirdi. bi arkadaşım lumia kullannıyor hangi telefonu kullandığını bilmiyorum fakat onunkine biraz baktım beğendim. en azından kasma olayı falan yok. marketi kötü falan diyorlar, ben oyun oynamak için bilgisayar ortamını tercih ediyorum. market konusu benim için sıkıntı olmaz.

Uygulamalar sıkıntı değilse Lumia 640 XL iyi bi seçim olabilir. Rahat edersin. Ben 512mb ramli lumia 625 kullandım ondan bile çok memnun kaldım. Şuan da android kullaniyorum. Sormak istediğin seyler varsa cevaplarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 640,735,830 bir de kamera ağırlıklı olarak 1020 o fiyata alınabilecek en iyi cihazlar. Özelliklerini araştır beklentilerine göre bir model seç derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkür ederim. dediğiniz modellere bakıcam. uygulama konusu gerçekten hiç sıkıntı değil. google play market övülüyor fakat çöplükten farkı yok, az olsun öz olsun
  • 640XL şu an uygun tabi Windows 10 ile beraber 7** serisi Lumia cihazlarda gelecektir.

• 640 xl ne zaman satışa çıkıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: no scope

640 xl ne zaman satışa çıkıcak

haziran da

konuya gelecek olursak 1200 tl civarında 830 var güzel telefondur kamerası da iyi uygulamaların çoğu var pek sıkıntı çekmezsiniz ama bazıları sıkıntılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yorumlar için teşekkür ederim. dediğiniz modellere bakıcam. uygulama konusu gerçekten hiç sıkıntı değil. google play market övülüyor fakat çöplükten farkı yok, az olsun öz olsun

Selam kramponcu kardeşim bende lumia 925 kullanıyorum bataryası çok kötü ama 1520 ' yi tavsiye ederim bataryası çok iyi diyorlar yanlış duyum almadıysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 26 Mayıs 2015; 17:45:23 >
  • 735 al bence en guzeli uygunu o
  • quote:

bütçem 1200 lira. windows işletim sistemine sahip bir telefon önerirmisin pek bir bilgim yok telefonlar hakkında.
    ben Lumia 640 XL düşünüyorum, önümüzdeki günlerde çıkacağı söyleniyor ne dersiniz?

Şu piyasada bulunan lumialarda donanım hemen hemen aynı.S400 işlemci ve 1 gb ram.Biraz kamera ile oynuyorlar o kadar.O kadar para vermeni gerektiren bir model yok.Bence lumia 735 al geç.

• Windows Phone a 1000 lira ustu para bence verilmez, alinirsa da 2.el olabilir genellikle telefonu begenmeyenler hemen satiliga cikariyorlar.

• O paraya yazık edersin. Mağaza demek sizin için oyun demekse ve oyun ile aranız yoksa tamam ama demirbaş uygulamalar bile sıkıntılıyken 3. Parti uygulamalar ile devam etmeniz gerekebilir ki bu durum trajedi. 300 tl üzeri vermeyin . Android deki telefon neydi kasma sorunu yaşadığınız

• kramponcu kullanıcısına yanıt
    DOSTUM 735 KULLANICISIYIM SIFIR 1000TLYE ALMIŞTIM İLK ÇIKTIĞINDAKİ 1000TL KEN BİLE DEĞERDİ ŞUAN FİYAT 700LERE DÜŞMÜŞ ŞUAN ALACAK OLSAM YİNE DÜŞÜNMEM ALIRIM İPHONE 6NIN 2600TL FİYATLARDA OLDUĞU DÜŞÜNÜLERSE BENCE LUMİA 735 ALMANIZI TAVSİYE EDERİM UYGULAMLARLA İLGİLİ HİÇBİR SIKINTI YAŞAMADIM AYRICA LG G3 KULLANICISIYMKİ 735İ DAHA AKTİF KULLANMAKTAYIM GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN
  • quote:

bütçem 1200 lira. windows işletim sistemine sahip bir telefon önerirmisin pek bir bilgim yok telefonlar hakkında.

BU ARDA HEPSİBURADADA 735 599 TLYE DÜŞMÜŞ BENCE HERKES İÇİN MÜKEMMEL BİR FİYAT
  • şehrindeki nokia care e git hangi cihazların servis hizmetini burada veriyorsunzu de onların arasından en iyisini seç. eğer servis için cihazı nokia care merkez (istanbul teleservice) e yollayacaklarsa çok büyük sıkıntılar yaşarsın.
    tahminimce 640xl ye bakıyordur küçük nokia careler ama sen yinede bir öğren bunu almadan önce
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yazılarını büyük harfle yazmayı keser misin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.