Şimdi Ara

windows phone almakla iyi mi ettim acaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

iOS'un Mağaza dışında elinde hiçbir kozu yok. Millet nesini savunuyor anlamak güç. Daha ana ekrana saat konulmuyor :)

WP'nin de elinde tek olmayan kozu Mağaza. Birisi WP güncelleme alsa ne yazar demiş, güncelleme demek yeni fonksiyonlar mı demek ? Hayır tabikide, mağazaya gelen yeni uygulamaları güncelleme geldikçe yükleyebilmek demek.

Bu işleri o kadar kolay oluyor zannediyorsunuzki, ha deyince bir şey olmuyor, zaman gerektiriyor. Android'de ha deyince oldu ama yarım yamalak oldu, bundan dolayı ki alt yapıyı değiştirdiler, gerçi oda yarım yamalak oldu ya neyse :)

Ana ekrana saat koyupta ne yapacaksın ? Zaten status barda sabit duruyor saat ? Ek olarak zaten iPhone'da saat ikonu widget tarzı. Saat kaçsa onu gösterir. Android 2.1 zamanında iPhone'da radyo yok abi diyenlerden bir farkı yok bunu demenin.

windows phone almakla iyi mi ettim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Şubat 2015; 13:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

iOS'un Mağaza dışında elinde hiçbir kozu yok. Millet nesini savunuyor anlamak güç. Daha ana ekrana saat konulmuyor :)

WP'nin de elinde tek olmayan kozu Mağaza. Birisi WP güncelleme alsa ne yazar demiş, güncelleme demek yeni fonksiyonlar mı demek ? Hayır tabikide, mağazaya gelen yeni uygulamaları güncelleme geldikçe yükleyebilmek demek.

Bu işleri o kadar kolay oluyor zannediyorsunuzki, ha deyince bir şey olmuyor, zaman gerektiriyor. Android'de ha deyince oldu ama yarım yamalak oldu, bundan dolayı ki alt yapıyı değiştirdiler, gerçi oda yarım yamalak oldu ya neyse :)

Ana ekrana saat koyupta ne yapacaksın ? Zaten status barda sabit duruyor saat ? Ek olarak zaten iPhone'da saat ikonu widget tarzı. Saat kaçsa onu gösterir. Android 2.1 zamanında iPhone'da radyo yok abi diyenlerden bir farkı yok bunu demenin.

http://i.imgur.com/RTUvOhO.png

Birinin bunu diyeceğini biliyordum. Not düşmem gerekirdi. Hem WP'de hem de Android'de yukarıda saat var fakat her üretici kendi saatini kocaman koyar ana ekrana mesela. Widget yani.

Saat sadece bir örnek. Bunun takvimi var, bildirimi var, hızlı notu var, daha büyük ikonları var, kilit ekranı var, var oğlu var. Benim vurgulamak istediğim nokta kişiselleştirmekti. Kamera her telefonda var, incelik desen var, güvenlik desen (kıytırık uygulama indirmediğinde) oda var fakat mağaza deyince orda herkes iOS der. Ama elindeki tek koz olarak o kaldı.

Milletin gelipte burda WP'de kişiselleştirme yok, stabilite yok demesi rahatsız ediyor beni. Yoksa uygulama yok diyenlere benim forumda 1 tane lafım yoktur. Ha biri gelir Facebook uygulaması 5 para etmez der, ona tabiki cevap veririm çünkü günlük kendim kullanıyorum o uygulamayı ve biliyorum her işimi görüyor ama gelipte burda WP'de kişiselleştirme yok ama iOS şöyle böyle demeyin, hepimiz biliyoruz ne olduğunu.

Birde ikinci eli para etmiyor diyenler var. Siz telefonu ne için kullanıyorsunuz ? Benchmark skorlarına bakıp kendinizi tatmin etmen için mi ? Yoksa etrafınızdakilere bende son çıkan model telefon var demek için mi ? Bundan dolayı mı yeni telefon ihtiyacı çıkıyor ? Film izlersin, sosyal medyaya girersin, internette gezersin, fotoğraf çekersin vs. vs. Son çıkan telefonda bunu yapıyor, ilk çıkanda. Neden o zaman bu satma ihtiyacı ? Ha nakit lazımdır ona lafım yok ama telefonu sırf satman için alanlara benim lafım.

• Takvimde widget görevi görüyor. iPhone'da jailbrek yaparak ;

windows phone almakla iyi mi ettim acaba

gibi çeşitli kişiselleştirmeler yapabilirsin.

İkinci eli para etmiyor meselesi ise doğrudur. Bir tanıdığıma 800 liraya Nokia Lumia 820 aldık 4 ay sonra 500 liraya düştü fiyatı. Şimdi satmaya çalışıyor yüzüne bakan yok. Lumia alırsanız ilk ve son sahibi olursunız. Yada satarken yok pahasına satacaksınız.

Bu arada iPhone kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Şubat 2015; 18:33:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.