Şimdi Ara

Windows Phone almanız için sebepler! (içeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, kullanımıma göre birkaç detay yazmak istedim.

- Pil ve Şebeke çekim kuvveti sürekli en üstte değil, küçük ama insanı çok rahatlatan bir detay!
    sürekli pilim bittimi bitecekmi derdi yok!, ekranın en üstüne dokunursanız birkaç saniyeliğine gerekli bilgi veriliyor ve yine kayboluyor pil ve şebeke, kullanıcı dostu bir özellik.

- Giriş seviyesi telefonlarda bile son derece akıcı ve hızlı program açılış-kapanma süreleri. 2 saniyeye yakın facebook uygulamasını açması süresi.
    ios ve androidde bu hızlara ulaşmanız mümkün fakat amiral gemisi-üst seviye telefonlarda.

- Canlı Kutucuklar Hoş, akıllıca düzenleyip rengini kendinize göre ayarlarsanız hem ios'a göre hem androide göre daha iyi bir göz zevki sunuyor.

- Web tarayıcısı tartışmasız en iyi default tarayıcı. çok hızlı açılıyor, detay menüleri de çok hızlı çalışıyor.

- Dahili gelen ofis uygulaması akıcı, pürüzsüz çalışıyor. Neredeyse her işi görüyor.

- Şunu çok net söyleyebilirim, telefonda oyun oynamıyorsanız, bu telefon sosyal medya-mail-mesajlaşma-telefon anlamında son derece hızlı ve keyifli görselliğe sahip.
    Oyun oynuyorsanız başka platformlara bakın.

Yorumlarınızı okumak isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 13 Mart 2015; 21:09:44 >

• Daha telefonu alalı 1 hafta olmuş , dereyi görmeden paçayı sıvamışsın. Hele 6 ay filan kullan ondan sonra sövmeye başlarsın. İlk heyecan ile insan çoğu şeyi göremez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansı nasıl oluyor bu telefonların? Örneğin Lumia 535. Asphalt 8 oyununu rahatca oynayabilir mi? 1 yıl sonra telefon başlamasın tökezlemeye.
  • evet dediklerin doğru kardeş ama bir süre sonra mağaza yetersiz gelmeye başlıcak sanada.
  • Her şeye rağmen wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Kapalı Kaynak kodlu bir sistem olduğu için virüs riski yok. "

İlk mesaja bunu da ekle.

• Fırtına öncesi sessizlik bu Halleluja...
    En iyi günlerin bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Daha telefonu alalı 1 hafta olmuş , dereyi görmeden paçayı sıvamışsın. Hele 6 ay filan kullan ondan sonra sövmeye başlarsın. İlk heyecan ile insan çoğu şeyi göremez

Aynen katılıyorum güzel kardeşime.

Sen git Iphone ios bilmem kaç sürümünü yükle ondan sonra vay efendim feys 20 saniyede açılıyo

Bu arada almak için gerçekten çok fazla ve geçerli nedenler varmış kardeş tebrikler konuyu açan kardeşim

Adam gitmiş ''Canlı kutucuklar çok hoş bu sebepten almalısınız'' demiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 11 Mart 2015; 20:52:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

" Kapalı Kaynak kodlu bir sistem olduğu için virüs riski yok. "

İlk mesaja bunu da ekle.

Kapalı kaynak kodlu olması ile virüsün alakası yok diye biliyorum. microsoft un bütün işletim sistemleri kapalı ama virüs bulaştı mı da bulaşıyor. Peki açık kaynak kodlu olan linux dağıtımlarında virüs var mı? Neredeyse hiç yok.
  • Bence canlı kutucuklarla ilgili yazdığın bölumu çıkartmalısın çünkü Android ve ios sistem özelleştirmesi bakımından Windows'tan epey önde. Onun dışında listeye Lumia'ların kamera performansını eklemelisin bence. Gerek lensleri gerek fotoğraf kalitesi bakımından fiyatına göre iyi bir performans sunuyor.

• 2. Hattım için lumia 530 aldım 320 tl ye varsa başka gösterin o fiyata yağ gibi akan,navigasyonu problemsiz olan android alalım.
    Üst segmentte android,alt seviyede Windows,param çok harcayacak yer bulamıyorum diyenler için ios der kaçarım

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

İlk mesaja bunu da ekle.

Kapalı kaynak kodlu olması ile virüsün alakası yok diye biliyorum. microsoft un bütün işletim sistemleri kapalı ama virüs bulaştı mı da bulaşıyor. Peki açık kaynak kodlu olan linux dağıtımlarında virüs var mı? Neredeyse hiç yok.

Verdiğin cevaba bak

Tam tersi

örn: Android Linux dağıtımı bir sistem ve Virüsün kol gezdiği bir platform.

Ha birde bana virüs bulaşmış bir tane Wp telefon göster kendi Lumia'mı parçalayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

2. Hattım için lumia 530 aldım 320 tl ye varsa başka gösterin o fiyata yağ gibi akan,navigasyonu problemsiz olan android alalım.
    Üst segmentte android,alt seviyede Windows,param çok harcayacak yer bulamıyorum diyenler için ios der kaçarım

Giriş seviyesi telefonlarda cidden inanılmaz fark attı wp.
  • quote:

quote:

İlk mesaja bunu da ekle.

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Gerçek hayattan örnek vereyim.

Bir ev var. Siz o evi satın alırken Android bu evin bütün inşaat planlarını, haritasını, gizli bölmelerini, arka kapılarını, enini boyunu her şeyini emlakçının camına asmış. Windows ise sadece kaç oda, kaç metrekare olduğunu gösteriyor. Yoldan geçen bir hırsız emlakçıdan bütün planları alır ve saklanacağı yerleri, çıkışları bildiğinden dolayı ev sahibinin ruhu bile duymaz o hırsızın girdiğini. Windows'ta o hırsız girmeye bile uğraşmaz o eve, çünkü daha bahçedeki kapının kilidini bile kıramaz.

Umarım yeterince açık olmuştur.

• quote:

quote:

quote:

İlk mesaja bunu da ekle.

Verdiğin cevaba bak

Tam tersi

örn: Android Linux dağıtımı bir sistem ve Virüsün kol gezdiği bir platform.

Ha birde bana virüs bulaşmış bir tane Wp telefon göster kendi Lumia'mı parçalayacağım.

Cevap doğru. Her sistemde açık bulunabilir, açık kaynak olması sistemin "açıklarının" aşikar olduğu manasına gelmez. Veya tersi kapalı kaynak olması sistem açıklarının tespit edilemeyeceğini garantilemez. Arkadaş örneği pc için vermiş ve doğruda, windows için ciddi bir virüs problemi sözkonusu iken ubuntu, debian vb. dağıtımlarda pek başınız ağrımaz. Bu linux'un güvenlik konusunda daha iyi olduğunu veya windows'un başarısız olduğunu da göstermiyor. Sebep malware yazan kişilerin ulaşmak istedikleri kullanıcı sayısı ile ilgili. Android'in virüs problemi de bir yerde android kullanıcılarının sayıca çok daha fazla olmasından kaynaklanıyor. Yani hedeftekiler windows phone kullanıcıları değil, sebep bu.

• -Sosyal uygulamalar hayal kırıklığı.

-Görsellik yok denecek kadar az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani spartan gelince en iyi tarayıcı desen tamam da bu tarayıcı çekilmez.Daha youtube'da çökmeden duramıyor.

• Birde stabil.Android telefonlar kulandıkça yavaşlıyor.

• Buram buram kinaye kokusu geliyor.
  • quote:

İlk mesaja bunu da ekle.

Terimleri yanlış kullanıyorsunuz. Kapalı kaynak kodlu olduğu için değil kapalı bir sistem olduğu için virüs riski az diyebiliriz. İos gibi. Ama ios daha sıkı mağaza denetimi sayesinde uygulamalar yoluyla açılan riskleri de bertaraf ediyor. Ayrıca verilerin her uygulamanın kendi içinde barınması yani izole kullanımı da bir güvenlik sağlıyor. Androidde bunların hiçbiri yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.