Şimdi Ara

Windows Phone almanız için sebepler! (içeride) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lumia 1320 kullanıyorum ama KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN.Son güncellemelerle stabillik de kalmadı uzun şarj süresi de kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Oyun performansı nasıl oluyor bu telefonların? Örneğin Lumia 535. Asphalt 8 oyununu rahatca oynayabilir mi? 1 yıl sonra telefon başlamasın tökezlemeye.

oyun performansı gayet iyi kolay kolay tökezlemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    "iOS da kapalı kaynak" bunu da sen ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

"iOS da kapalı kaynak" bunu da sen ekle

Ben o sözü şuan ki durum için yazdım ha bulunur mu zamanla açığı İOS gibi orasını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Oyun performansı nasıl oluyor bu telefonların? Örneğin Lumia 535. Asphalt 8 oyununu rahatca oynayabilir mi? 1 yıl sonra telefon başlamasın tökezlemeye.

Oynatir fakat android ve iostaki gibi grafik ayarlarikismi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni bilmem ama benimki halen iyi durumda GTA ve Modern Combat oynarken bile bir günü çıkarıyorum 😊

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Konu sadece kapalı kaynak olması değil aslında,kaçak yaptığın tüm işlemleri telefona değil Microsoft hesabına yapıyorsun.Bu yüzden telefona bir şey olmuyor...İleride dosya yöneticisi ile kök klasörler bir şekilde görüntülenirse kaçınılmaz olarak hacklenecektir.

• Windowsu telefonda açıkçası çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

" Kapalı Kaynak kodlu bir sistem olduğu için virüs riski yok. "

İlk mesaja bunu da ekle.

Kapalı kaynak kodlu olması ile virüsün alakası yok diye biliyorum. microsoft un bütün işletim sistemleri kapalı ama virüs bulaştı mı da bulaşıyor. Peki açık kaynak kodlu olan linux dağıtımlarında virüs var mı? Neredeyse hiç yok.

Verdiğin cevaba bak

Tam tersi

örn: Android Linux dağıtımı bir sistem ve Virüsün kol gezdiği bir platform.

Ha birde bana virüs bulaşmış bir tane Wp telefon göster kendi Lumia'mı parçalayacağım.

Androidde virüs bulunmasının nedeni, ki ben hiç rastlamadım, root erişiminin ardından telefon sahibinin önüne gelen apk yı telefonuna kurması. Para vermek istemediği uygulamaların apk sını internetten bulup indirince, virüs kaçınılmaz oluyor.

Sorun ne biliyor musun? Sorun senin WP a gönül vermiş olman. Bırakalım bu tek taraflı olmayı.

http://csirt.ulakbim.gov.tr/dokumanlar/os_sec.pdf

Burada gerekli açıklama yapılmış. Biraz oku bilinçlen.

Eski android kullanıcısıyım ama hiçbir zaman, "Android en güvenli hüloğğ" diye savunmadım. Hatta google ın bazı kişisel verilerimizi depoladığını da tahmin ediyorum. Yukarıda android i linux içerisine katmamıştım, çünkü çekirdek seviyesine kadar kodları açık değil. Ne kadar android için açık kaynak kodlu deselerde, bir yere kadar.

Ek olarak, karşısındakinin sözlerini komiğe almak bir kaçış psikolojisidir.

@Biyturs_OnSr Verdiğim linke mutlaka bakın. :) Aslında bu büyük bir tartışma konusuymuş. (Sadece bu satırda yazdıklarım sizin için )

• Vay be hiç böyle görmemiştim.

Hele ki şu iCloud hadisesinden sonra kafamda bazı şeyler oturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 13 Mart 2015; 21:11:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

" Kapalı Kaynak kodlu bir sistem olduğu için virüs riski yok. "

İlk mesaja bunu da ekle.

Kapalı kaynak kodlu olması ile virüsün alakası yok diye biliyorum. microsoft un bütün işletim sistemleri kapalı ama virüs bulaştı mı da bulaşıyor. Peki açık kaynak kodlu olan linux dağıtımlarında virüs var mı? Neredeyse hiç yok.

Verdiğin cevaba bak

Tam tersi

örn: Android Linux dağıtımı bir sistem ve Virüsün kol gezdiği bir platform.

Ha birde bana virüs bulaşmış bir tane Wp telefon göster kendi Lumia'mı parçalayacağım.

Androidde virüs bulunmasının nedeni, ki ben hiç rastlamadım, root erişiminin ardından telefon sahibinin önüne gelen apk yı telefonuna kurması. Para vermek istemediği uygulamaların apk sını internetten bulup indirince, virüs kaçınılmaz oluyor.

Sorun ne biliyor musun? Sorun senin WP a gönül vermiş olman. Bırakalım bu tek taraflı olmayı.

http://csirt.ulakbim.gov.tr/dokumanlar/os_sec.pdf

Burada gerekli açıklama yapılmış. Biraz oku bilinçlen.

Eski android kullanıcısıyım ama hiçbir zaman, "Android en güvenli hüloğğ" diye savunmadım. Hatta google ın bazı kişisel verilerimizi depoladığını da tahmin ediyorum. Yukarıda android i linux içerisine katmamıştım, çünkü çekirdek seviyesine kadar kodları açık değil. Ne kadar android için açık kaynak kodlu deselerde, bir yere kadar.

Ek olarak, karşısındakinin sözlerini komiğe almak bir kaçış psikolojisidir.

@Biyturs_OnSr Verdiğim linke mutlaka bakın. :) Aslında bu büyük bir tartışma konusuymuş. (Sadece bu satırda yazdıklarım sizin için )

Kesinlikle haklı olabilirsiniz. Ben işletim sistemi yazmadığım için olaya ancak kullanıcı gözüyle bakabiliyorum ve benim gördüğüm tarafta yapılan yarışmalar, araştırmalar var. Çoğu araştırmada Windows Phone'a müdahale edilemediği için böyle bir savunma yaptım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.