Şimdi Ara

Windows Phone almayı düşünüyorum, öneri alabilir miyim (max. 1500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows Phone almayı düşünüyorum çünkü bir telefona çok (max. 1500 TL ama ufak esnemeler yapabilirim) para vermek ve bu telefonun Android'deki gibi stabilite sorunları yaşamasını istemiyorum. Telefonda WhatsApp, Facebook Messenger, YouTube (Google'ın official uygulamasından pek hoşlanmıyorum bu arada), Twitch ve Wikipedia dışında uygulama kullanmıyorum. Donanım olarak öncelikle batarya ömrüne ve ekran kalitesine dikkat ederim. Onun dışında takılmasın yeter. Stoklarda olması da önemli çünkü yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.

Bana şu an önerebileceğiniz bir telefon var mı yoksa yeni telefonları mı bekleyeyim? Yeni vergiden önce telefonumu değiştirmek istesem de eğer çok radikal değişiklikler varsa bekleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 TV ye wp alma

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Dostum g3 ve 735 sahibiyim lumia 735e bakın istekleriniz karşılıyorsa bu telefonu öneririm 550 tllere alınabiliyor fakat daha fazla özellik istersen şuanda 1500 tlleri hakedecek bir tel kalmadı 950 yi beklemelisin androide bence bulaşma şimdiden haırlısı olsun

• 735e,640a bak ya da yıl sonunu w10la birlikte gelecek amiral gemileri bekle.

• Herkese teşekkürler. Aklımda 735 vardı aslında ama emin değildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Dostum g3 ve 735 sahibiyim lumia 735e bakın istekleriniz karşılıyorsa bu telefonu öneririm 550 tllere alınabiliyor fakat daha fazla özellik istersen şuanda 1500 tlleri hakedecek bir tel kalmadı 950 yi beklemelisin androide bence bulaşma şimdiden haırlısı olsun

LG G3'ten neden memnun değilsiniz ? Gördüğüm kadarıyla herkes ısınmadan şikayet ediyor ?
  • 735 alın bence ön ve arka kamerası iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben wpden kurtulmaya çalışıyorum.Sen almak istiyorsun.Önce şunu sorayım daha önce wp kullandın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ben wpden kurtulmaya çalışıyorum.Sen almak istiyorsun.Önce şunu sorayım daha önce wp kullandın mı ?

Özel telefonum olarak kullanmadım ancak yakın çevremin telefonlarını kurcalarken el aşinalığı kazandım, ayrıca ilk çıktığından beri Windows 8'i severek ve özümseyerek kullanıyorum.

• Bence o fiyat aralığında WP iyi bir seçim olmaz ama illa WP istiyorum diyorsanız 830 640 XL ve 930 modelleri var. Bu modeller arasından da 930 öneririm diğerlerine göre biraz daha pahalıdır ama çok şık ve diğerlerine göre üstün bir modeldir. Yinede tekrar söylüyorum o fiyata WP iyi bir seçim olmaz, o fiyata alacağınız Android cihaz kasma donma yapmaz.

• Android mi ? Allah korusun. Lg g3 kullaniyorum tip filan mukemmel ama bes para etmez. Android de bir tek nexus alinabilir. Lazim gelen ozel bir uygulama eksigi yok ise wp en iyisi. Yada para varsa ios da olur. Kasma donma yapaz denilen androidi hic gornedim.

Bence beklemelisin ben bekliyorum. Alinca guzel telefon alinip uzun sure kullanmak en mantiklisi. L920 ye servis el koymasaydi 3 sene olacakti ki w10 ciktiktan sonra bile kullanirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Android mi ? Allah korusun. Lg g3 kullaniyorum tip filan mukemmel ama bes para etmez. Android de bir tek nexus alinabilir. Lazim gelen ozel bir uygulama eksigi yok ise wp en iyisi. Yada para varsa ios da olur. Kasma donma yapaz denilen androidi hic gornedim.

Bence beklemelisin ben bekliyorum. Alinca guzel telefon alinip uzun sure kullanmak en mantiklisi. L920 ye servis el koymasaydi 3 sene olacakti ki w10 ciktiktan sonra bile kullanirdim.

LG G3'ten neden memnun değilsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Android mi ? Allah korusun. Lg g3 kullaniyorum tip filan mukemmel ama bes para etmez. Android de bir tek nexus alinabilir. Lazim gelen ozel bir uygulama eksigi yok ise wp en iyisi. Yada para varsa ios da olur. Kasma donma yapaz denilen androidi hic gornedim.

lumia 735 gibi akıcı ve hızlı tepki ile çalışmıyor. örnek telefon araması yapacaksınız tuş takımı için parmağınızı sola çekiyorsunuz sallana sallana geliyor. sanki giriş seviyesi telefon kullanıyoruz. tepkime süresi 735 gibi değil. birde kullandığımız cihaz 2gb ramlı 2.3 ghz işlemcili cihaz. şunu kabul ediyorum yazılım optimizasyonu çok kötü. nexuslar oldukça iyi ama nexus dediğimiz cihaz da ciddi iyi donanımı olan cihaz. nexus anca 735 gibi. yada lumialar gibi.

nerede 600 tl lik telefon nerede lg g3 vs vs. ha diyelim g3 e özel durum. lg g3 konusunda z2 kullananda şikayetçi. herkes rom derdin de biraz daha iyi olsun için uğraşıyor. lg g3 de 4 çeşit rom yükleme yaptım en son clodyg3 kullanıyorum. kendi içinde iyi.

kısaca android in 2.0 da ki sorunları aynen devam ediyor. lollipop da pil performansı dendi hızlı çalışma filan. belki bir miktar iyileşme var ama lollipop resmen arayüz cilalaması gibi olmuş.

not olarak ısınma, ekran ışık sızması kasa çatlaması sorunlarından bahsetmedim onlar android i bağlayan sıkıntılar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 31 Temmuz 2015; 0:07:16 >

• L950 bekle derim. Ben L920'den sonra alınabilecek bir üst seviye WP görmedim, hala L920 kullanıyorum bana mısın demedi telefon. İşimi görmediği durum yok. Sıkıntıları kalınlığı, ağırlığı ve ekran/kasa oranı. Bu üç sebebin giderildiği model L930 var ama nedense hiç ısınamadım o telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

L950 bekle derim. Ben L920'den sonra alınabilecek bir üst seviye WP görmedim, hala L920 kullanıyorum bana mısın demedi telefon. İşimi görmediği durum yok. Sıkıntıları kalınlığı, ağırlığı ve ekran/kasa oranı. Bu üç sebebin giderildiği model L930 var ama nedense hiç ısınamadım o telefona.

Kaç TL bandından ve ne zaman piyasaya girecek? Yatılı liseye gideceğim için (Yaştan dolayı üzgünüm) elimdeki beş yıllık, yarı ölü bataryalı Android telefonu okullar açılmadan değiştirmem lâzım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

lumia 735 gibi akıcı ve hızlı tepki ile çalışmıyor. örnek telefon araması yapacaksınız tuş takımı için parmağınızı sola çekiyorsunuz sallana sallana geliyor. sanki giriş seviyesi telefon kullanıyoruz. tepkime süresi 735 gibi değil. birde kullandığımız cihaz 2gb ramlı 2.3 ghz işlemcili cihaz. şunu kabul ediyorum yazılım optimizasyonu çok kötü. nexuslar oldukça iyi ama nexus dediğimiz cihaz da ciddi iyi donanımı olan cihaz. nexus anca 735 gibi. yada lumialar gibi.

nerede 600 tl lik telefon nerede lg g3 vs vs. ha diyelim g3 e özel durum. lg g3 konusunda z2 kullananda şikayetçi. herkes rom derdin de biraz daha iyi olsun için uğraşıyor. lg g3 de 4 çeşit rom yükleme yaptım en son clodyg3 kullanıyorum. kendi içinde iyi.

kısaca android in 2.0 da ki sorunları aynen devam ediyor. lollipop da pil performansı dendi hızlı çalışma filan. belki bir miktar iyileşme var ama lollipop resmen arayüz cilalaması gibi olmuş.

not olarak ısınma, ekran ışık sızması kasa çatlaması sorunlarından bahsetmedim onlar android i bağlayan sıkıntılar değil.

O zaman G3 almamakla iyi bir karar vermişim. 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 31 Temmuz 2015; 0:35:58 >

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Merakimi mazur gorun, servis neden ve nasil el koydu telefona ?? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

Merakimi mazur gorun, servis neden ve nasil el koydu telefona ?? :)

servise verdik geri gelmedi. daha doğrusu benim cihazımı başka bir yere göndermişler. yasal yola başvurun dediler bizde yasal yola başvurduk. yoksa deli cihazdı 920
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Muhtemelen biraz zamaninizi alacak ama servisin o hatasindan karli cikacaginiz kanisindayim. 9xx serisi gercekten kasa kalitesi olarak ta her zaman begenimj ayri kazanmistir.hayirlisi olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma değilde 2000tl verip şuanki en ucuz wp den bile yavaş olmasına sinir yaptım ben :) yoksa android sistemi içinde kıyaslarsak normal telefon fakat işin için wp girdiğinden soğuyor insan androidten telefona diyecek bir şeyim yok g3e wp yüklesek on numara tel ama androidle işe yaramaz bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.