Şimdi Ara

Windows Phone almayın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayın şu dandik işletim sistemini. Yeni telefon alıcam bozulmadığı için bahanem olmuyor yeni telefon alamıyorum. Gitmişler navigasyonlar, müzik, fotoğraf uygulamaları gibi kaliteli şeyler yapmışlar. Bence çok gereksiz çünkü retrica yok. Edge de bütün sayfalar çok hızlı ama umrumda değil bazen DH açılmıyor. Bana DH arasıra çöküyor diyorlar ama ben inanmıyorum kesin Edge nin dandikliğinden. Whatsapp, Office, 6 Tag falan iyi uygulamalar ama umrumda değil çünkü snapchat yok. Geçen gün telefonumun açma kapama tuşu bozuldu kesin işletim sisteminin dandikliğinden. 3 kat balkonundan düşürdüm telefonu ekran çizilmiş. Rezilliğe bak. Birde sürekli güncellemelerden bahsediyorlar. Arkadaş rahatsız oluyorum. Yap telefonu çıkardıktan sonra 1 tane uyduruk güncelleme salla gitsin işte. Birde cortana mı nedir, bi tane kadın var. Adı hiç hoşuma gitmedi. Almayın şu telefonları yoksa her hafta yeni bir Windows phone pişmanlıktır konusu açmak yada Nuh Nebi den kalma konuları UPlamak zorunda kalırsınız. İsmini de Windows mobile yapmışlar oda hoşuma gitmedi. Neymiş bilgisayar tablet telefon tek işletim sistemiymiş. Zaten silah zoruyla Microsoft( umarım batar) Windows 10 da yükletti telefonlara şimdi her yere şikayet yazmalıyım çıkmamış bir işletim sistemi için. Hoşçakalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık gına gelmişti şu wp düşmanlarından(son günlerdeki konular) sizin konunuzuda görünce şöyle bi aklımdan geçti konu açayım diye ama içerik farklıymış elinize dilinize sağlık çok güzel yazmışsınız teşekkürler
  • bi atarlı girdim konuya ama iyi ki girmişim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 dan sonra lumia 640 xl aldım ama bunu eşime verip sarı lumia 1520 alacağım lumiaya aşığım 2012 den beri

• Ben telefonumu her 9 ay da bir sıfırlamak istiyorum. Temiz bir başlangıç iyidir. Ama şişmiyor ki sistem. Hep ilk günkü gibi. Ne biçim yapmışlar bir de yazılım devi olacaklar.

• lan tam da ilk mesajı kopyalamıştım sırayla cevap yazacaktım okurken anladım olayı

katılıyorum

• Kabak tadı vermeye başladı artık pişmanlık konuları. Bi şu forumun WP bölümüne bakın bide diğer forumlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Ben telefonumu her 9 ay da bir sıfırlamak istiyorum. Temiz bir başlangıç iyidir. Ama şişmiyor ki sistem. Hep ilk günkü gibi. Ne biçim yapmışlar bir de yazılım devi olacaklar.

Bir yıldır bekliyorum telefon şişse de sıfırlasam diye ama yok arkadaş, bana mısın demiyor.

• tamam
  • Lumia 920yi bilen bilir baba telefonudur. Elimden kaydı düştü bir tekmede ben çaktım hayla çalışıyor

• avunmaya devam diyorsun yani
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Telefonun fiziksel tuşları bozulunca sisteme laf atanlar kötü oluyor. Telefon fiziksel anlamda sağlam olunca sisteme laf dokundurmayanlar iyi oluyor.

• İnsanların telefondan beklentisini hiç anlamadım . Yada telefonun sadece aramaya yaradığı dönemleri yaşadığım içindir. Yeni nesil insanları anlamıyorum ve benim nesliminde asimile oluyor olması içler acısı . Teknoloji araç değil amaç oldu bir telefona 3000 tl vermek nedir hocam anlamıyorum 900 tl ye aldığım L820 yi hala kullanıyorum bozulmadığı sürecede kullanmaya devam edeceğim hatta yeni telefonumda lumia olacak . Herkes birbirine sataşıyor kavga hır gür ahlaksız herifin biri çıkıyor ordan sen kendini avut vari cümleler kuruyor . Had kalmadı bu millette vallahi billahi yazık . Güzel kardeşim on numara yazmışsın ellerin dert görmesin :) Bu bile fazla geliyor ericsson T10 falan alasım var nostalji
  • Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon uzaya çıkarsa retrica yok diyecek insanlar. Fazla büyütüyorlar konuyu. Sanki bir akıllı onlar var biz boşuna kullanıyoruz.

• Komik değil. Cidden rezil ediyorsunuz kendinizi. Windows 10'u görmeden birşey diyemem ancak Windows 8'in, 8.1'in ve Microsoft'un sümsüklüğünün savunulacak tarafı yok. İroni yapmanın anlamıda yok.

Gerçekten ilginç insanlar var. Para verdiği için aldığı ürünü ve firmasını babasının gibi savunuyor, sahipleniyor. Halbuki tam tersi olması lazım. Tonla para verdiğin şeyin eksiği olduğunda var gücünle eleştirmen yada şikayet etmen gerekiyor. Daha iyisini yapın diye üstüne gidilmesi gerekiyor. Ancak bizde bir hata varsa kabulleniliyor. Sineye çekiliyor. Birisi o hatayı dışarı vurduğunda, kabullenilmiyor, hatta linç ediliyor. Arkadaşlar kafanız mı güzel? Para veriyorsunuz para. Tabiki eleştireceksiniz, eleştireceğiz. 1000 lira, 2000 lira para vereceğim ama gördüğüm eksikliği söylemeyeceğim, söyleyene saldıracağım??? Pardon???

2-3 yıl önce Windows Phone java'nın bir tık üstüydü. Bilenler biler ne kadar komik, java telefonlarda olmayan eksiklikler vardı. Rezaletti. Bu süreçte ancak symbian'ın bir tık üstüne çıktı. Belki çıkamamıştır bile. Symibian'ın kullandığı donanım ile şimdiki donanımlar arasında dağlar kadar fark var. Bunuda düşünmek lazım.

Son durumda 8.1'de sim karta numara aktarma yok. Rehberde bir kişiye foto atadığında kaldırma yok ben bulamadım. Açılır pencere engelleyicisi yok..... Vs. Vs.

Windows 10'u görmeden Windows Phone fanboyluğu yapmayın. Fanboyluk yaptığınızda somut birşeylere otursun. Elinizde savunacak birşeyiniz olsun.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Seviyeli olanlara sözümüz yok. Tabiki eksiklikler var ama şu sıralar forum çok kotu. Ayrıca 8.1 bencede berbat. 2 aydır W10 kullanıyorum.

Bu birazda biatçı bir toplum olduğumuzdan kaynaklanıyor. Sorgulamıyor araştırmıyor önüne ne gelirse kabulleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşlar,

Kızmayın, etmeyin ama fikirlerim yaklaşık olarak @Psirik arkadaş ile aynı.

Ben telefon ile doğmadım. İlk telefonumu 1996 Haziran ayında aldığımda 19 yaşındaydım. Yani bu meret olmadan yaşamayı da biliyorum.

İlk telefonum hariç bütün telefonlarım Nokia oldu. Eşim şuan Iphone6 kullanıyor, ben Lumia 620. Çünkü ben oyun, moyun, çok program aramıyorum. Çok temel bir kaç şey ve kullanım kolaylığı yetiyor bana.

Bir önceki telefonum Symbian Belle işletim sistemli Nokia E6 idi. 2013 Mart ayında windowsphone 8.0'a geçince inanın attan inip eşeğe binmişe döndüm. Çok uzun uzun bahsedip başınızı ağrıtmayacağım ama mesela:

5 değişik zil ve ses profilini kaydedip bulunduğunuz ortama göre tek tıkla geçiş yapmak,

sms iletim bilgisi (Lumia'daki çok başarısız. Kullanmıyorum bile),

Telefon yönlendirme (Lumia'da meşgulse, kapalıysa gibi ayrımlar yapılamıyor. Ancak şebeke üzerinden kodunu girerek yapabiliyorsunuz)

Black List (Lumia'da o zamanlar yoktu, şuanki de yeterli değil.)

Gibi özelliklerin eksikliklerini hissediyorum. Bunun yanında o kimsenin beğenmeyip küçük gördüğü Symbian işletim sistemli E6 sesli komut alabiliyorken Lumia şuan için Türkçe desteklemiyor.

İnanın çok samimiyim, E6 güncel donanım ile üretilse düşünmem ona geçerim. Peki o zaman niye Lumia'dan vazgeçmiyorum? İphone bana hitap etmiyor. Bluetooth sorunu ve bazı işlerde itunes'a olan bağlılık yüzünden direkt eliyorum. Android'e gelince belki de üst sınıf bir cihazla beğenirim ama cesaret edemiyorum yeni bir maceraya. Bir şekil alıştım, kör topal gidiyorum. Gözüm yemiyor düzenimi bozmaya.

• Elimden geldiğince hor kullanıyorum bozulsun diye düşürüyorum falan ama tık yok hala ilk günkü gibi olmaz böyle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Seviyeli olanlara sözümüz yok. Tabiki eksiklikler var ama şu sıralar forum çok kotu. Ayrıca 8.1 bencede berbat. 2 aydır W10 kullanıyorum.

8.1 ile 10 arasında o kadar fark var mı ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.