Şimdi Ara

Windows Phone den Androide geçeceğim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Walla ben mutluyum sen geç be diyelim ki yani sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 9 Kasım 2014; 13:19:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Sakın yapma. Şu an flagship sayılabilecek bir cihaza sahibim, 2 GB ram ve Snapdragon 800 var. Ancak hiç memnun değilim. Android belasına bulaşma. iOS al, Windows Phone al, hatta Blackberry al ama Android alma.

Neden hocam

Sözde çok iyi özellikleri var ama sistem kararsızlıkları, ara sıra yavaşlamalar, bazen ana ekrana dönmenin 2-3 saniyeyi bulması, telefonun internette gezerken bile ısınması, daha ne sayayım ki... HTC M8'in Windows ve Android versiyonları var, donanımı aynı. Ama Windows versiyonu Gsmarena'nın Endurance Test'inden 79 saat çıkartırken Android versiyonu 71 saat çıkarabiliyor. Oysa telefon aynı telefon. Demem o ki, Android adam olmaz. Çünkü temeli Linux, Linux de bence server'lar hariç son kullanıcı için fiyasko bir sistemdir. Windows'un temeli NT çekirdeğidir, iOS'un temeli Unix'tir. İkisi de son kullanıcı için daha uygun sistemler.

Androidin yapriklari aradaki 8 saati telafi eder.

WP de bosbos telefona bakiyoruz anca internet muzik isine yariyor. Ust modellerse Buna kamerayida eklersin. Uygulama filan hic yok neredeyse. Bir here maps- drive var o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Sakın yapma. Şu an flagship sayılabilecek bir cihaza sahibim, 2 GB ram ve Snapdragon 800 var. Ancak hiç memnun değilim. Android belasına bulaşma. iOS al, Windows Phone al, hatta Blackberry al ama Android alma.

Neden hocam

Sözde çok iyi özellikleri var ama sistem kararsızlıkları, ara sıra yavaşlamalar, bazen ana ekrana dönmenin 2-3 saniyeyi bulması, telefonun internette gezerken bile ısınması, daha ne sayayım ki... HTC M8'in Windows ve Android versiyonları var, donanımı aynı. Ama Windows versiyonu Gsmarena'nın Endurance Test'inden 79 saat çıkartırken Android versiyonu 71 saat çıkarabiliyor. Oysa telefon aynı telefon. Demem o ki, Android adam olmaz. Çünkü temeli Linux, Linux de bence server'lar hariç son kullanıcı için fiyasko bir sistemdir. Windows'un temeli NT çekirdeğidir, iOS'un temeli Unix'tir. İkisi de son kullanıcı için daha uygun sistemler.

Androidin yapriklari aradaki 8 saati telafi eder.

WP de bosbos telefona bakiyoruz anca internet muzik isine yariyor. Ust modellerse Buna kamerayida eklersin. Uygulama filan hic yok neredeyse. Bir here maps- drive var o kadar.

Mesele uygulamaysa iPhone'dan şaşılmaz, kendimizi kandırmayalım...

• Uygulama yokndiyenler acep ne zamandan beri wp kullanmadılar

• Android iyi hoşta düşük ramli telfonumda deli ediyodu beni. Adobe yüklüyorum sadece lazım olunca çalışssın. Arkada sürekli çalışıyo. Falanca program indiriyorum arkada pıt pıt çalışıyo. Bugün lumia 525 aldım. Windowsta var mı böyle bir olay? (watzap, line gibi sürekli çalışması gereken temel programları kastetmiyorum)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock06 -- 11 Kasım 2014; 0:57:49 >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    http://windowsphonehaber.com/#arvlbdata uygulama yok diyenler artık baydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

http://windowsphonehaber.com/#arvlbdata uygulama yok diyenler artık baydınız.

Ben oyun oynamam ki

Mesela facebook Mobil facebook uygulamasindan cok daha kaliteli

Koymak icin konulmus. Bunun gibi cok var.
    Uugulamayi oyun zannetmekte ilginc

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Forum zadece anasayfadan ibaret değil incelemediğin buradan belli.

• Bırak lumia 1520'yi lumia 520 ile bile mutluyum ben 😊 Lumia 1520 kim bilir ne kadar iyidir.Kamerası olsun,ekranı olsun, stabilitesi olsun.Size Android dünyasında bol şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Forum zadece anasayfadan ibaret değil incelemediğin buradan belli.

Daha oncedende yazdim sanada yazayim. Daha WP ile coklu dosya iceren mail yollayamiyorum. Istersen senlede deneyebiliriz. Sadece mail adresini vermen yeterli. Eger basarirsan bende birseyler ogrenmis olurum

• Zaten param olsa buralarda surunmezdim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.